Ovitrelle. Zkušenosti?
Ahoj,
Ráda bych se poptala na zkušenosti po Ovitrelle co se týká testování. Abych to upřesnila dne 18.8. mi byla píchnuta injekce v ranních hodinách, dne 19.8. Jsem již byla na IUI taky v ranních hodinách, kdy ovulace byla v pátek to jsem si 100% jistá, jelikož ovulaci dle bolesti vždy poznám. Asi od 27.8 mě šíleně začaly bolet prsa jak okolo tak i bradavky, ale je pravdou, že jsem prvně po IUI zacala brát Utrogestan, takže jsem bolest přirovnavala k tomu, že to muže být tím. Každopádně teda abych věděla, že už Ovitrelle v těle nemám testovala jsem 9,10den což znamená 27.8 , 28,8 a test úplně čistý ani žádný náznak toho že by tam něco bylo. Nicméně včera už mě tolik prsa nebolely a řekla jsem si že zkusím test hned z ranní moči a byl tam duch, tak jsem byla celkem zmatená jelikož test předešlé dny byl snehobily. Dneska jsem to teda zkusila znova a buď už blázním a nebo fakt začal test sílit. Omlouvám se, za rozepsání, ale snažíme se skoro 5 let, tohle je moje druhé IUI, Ja po dvou operaci Laparoskopie a všechna vyšetření s tím, že jsem v pořádku a přítel je taky 100% v pořádku.
Foto přiloženo

@lilian2111 Tak samozřejmě, že mě teď 100% nikdo ujistit nemůže. Jenom mě zajímala zkušenost ostatních žen, zda-li to takhle někdo někdy měl, i přes to, že vím že každá jsme jiná a z tohohle zrovna nic být nemusí. Ale jenom jsem byla překvapena jelikož Ovitrelle jsem už parkrat měla a nikdy mi to takhle duchy nedělalo od 12 dne po pichnuti. 🙂
@danca2719 Tak pokud test sílí a testujes za stejných podmínek, tak to vypadá nadejne 🙏🏻 Zkus zase zitra nebo pozítří a budes vědět víc. Drzim pěsti 🌸
@anpineapple Určitě zkusím, dám i info 😊
@danca2719 No, moje zkušenosti s ovitrelle jsou nic moc. Kolísal mi i do 14dpo takže do ms. Jednou slabá čárka, pak duch, pak silnější….někdy byl pryč 7-10den, jindy odešel z těla až během ms. To i v cyklus kdy sex nakonec nebyl, tudíž těhotenství to nebylo. Takže jak vidíš, každá jsme jiná a dokud nemáš na testu dálnice není jistota nic. Každopádně držím palce 😉
@lilian2111 Dobře, každopádně děkuji za zkušenost. Já teda zkusím ještě par dnů testovat a možná budu chytřejší. A moc dekuji
@danca2719 Vypada to nadejne, ja sazim na tehotensvi a drzim palce 🍀.
@katule1990 moc děkuji, taky bych už rada verila tomu, že to těhotenství je po tak dlouhé době
@danca2719 Jeee paráda! Tak přeji ať sílí 🙏🏻🌸
@danca2719 Ahoj. Ja byla 23.8. na ET 4-denni morulky po nativním cyklu. Testovat bych měla až v pondělí. Samozřejmě, že jsem nevydržela... Předevčírem a včera bílo😢 příznaky žádné nemám... Občas zpětně jsem cítila šimrání, takovou jemnou elektriku. Jinak možná trošku cítím jiné prsa.Od testování mám pocit, že už se mnou zrníčko není...
@danca2719 tohle je moje 3ivf a předtím neúspěšné. Po prvé bez úspěšné punkce, po druhé 2 oocyty, 1 neoplodněno a druhé se přestalo dělit další den. To jsem byla stimulovaná a mám nízké AMH, proto jsem teď s novým přítelem zkusila nativ a čekám na výsledek.Popravdě jsem ani netušila, že to dojde tak daleko, ale jako na čerta jsem v den ET onemocněla. Celkově IVF těším asi 8 let
@lijurena Já moc zkušenosti s tím co jste všechno musela podstoupit bohužel nemám☹️ Jak jsem psala my se snažíme 4 roky , Ja po laparce vejcovodu všechno jinak naprosto v pořádku u přítele tak samo a 4 roky nám to proste neslo a důvod neznámý. Teď poprvé jsem vyzkoušela IUI a modlím se aby to vyšlo. Vám budu držet palce ať taky co nejdřív můžete slavit // čárky, určitě se dočkáte ❤️
@danca2719 Tak to je nádhera!😊 na každého to miminko proste čeká a nakonec přijde 🙏🏻 Tak přeji ať je všechno v poradku a mrňous krasne roste!❤️
@danca2719 gratuluji 🍀🍀🍀🍀
@anpineapple dekuji moc ❤️
@lilian2111 dekuji!! 🍀
@danca2719 gratuluji a drzim pesti, at je vse jak ma... My cekali na tento zazrak 3 roky a u sveho prvniho pozitivniho testu s duchem, jsem bulela jak zelva🍀
@bluehorse2020 Já budu brecet až to budu mít potvrzené😍 a moc dekuji!

@danca2719 Řekla bych ze test sílí. Uvidíš dál, s jistotou ti to prostě nikdo neřekne. Uvidíš