icon

Pobyt ve Františkových Lázních při čtvrtém IVF pokusu. Chystáte se někdo?

gueritemar
7. kvě 2025

Ahoj holky, nechystáte se některá v červnu do Františkových Lázní na pobyt pro léčbu neplodnosti? Jedu tam v rámci IVF (chystáme se už na 4. :( ) a ráda bych tam nebyla sama… ☺️ Ještě se zeptám, z principu mi přijde lepší po lázních absolvovat další odběr, nebo máte zkušenost s prospěšností i u transferu? S embryem už to nic neudělá.. Ještě máme embryjka, ale po třech nevydařených těhotenstvích, kdy lékaři předpokládají, že na vině je genetika embryí (my jsme oba zdraví i genetika a imunologie), mi přijde, že je asi vhodnější jít do 4. IVF a nechat je rovnou otestovat. Mám pocit, že víc transferů možná nemocných embryí nedávám… Díky moc za reakce a snažení zdar! 🍀🫶🏻

mispulin88
11. zář 2025

Ahojky, přidávám se ke skupince. Jsem po třech nevydařených pokusech ET a 2x KET, podstoupila jsem ERA test a zjistilo se, že mi vkládali embrya o 41 hodin dříve. Do toho jsem měla operaci slepáku a teď když jsem se chtěla domluvit na dalším pokusu, máme poslední geneticky vyšetřené embryjko, tak mi napsali doporučení do Františkových Lázní. Ani nevím, jak to funguje, co musím zařizovat, co platit atd. Má někdo zkušenosti? Jak dlouho trvá než to pojišťovna schválí?