Pomalé spermie, nechat si oplodnit vajíčko mimo tělo?

akemi9160
9. únor 2017

Prosím mému příteli se nedaří nějak rozhýbat spermie,napadlo nás,nechat si vajíčko oplodnit mimo tělo,nebo že mi to vstříkli do vajíčka nebo nějaké nápady? Jak se to ohybuje cenově?

lucky22
9. únor 2017

To uz je klasicke IVF nebo IVF s ICSI (vstriknuti spermie do vajicka). Kazda klinika ma jine ceny, tak si treba najdete, ktera je nejblize vasemu mestu a na strankach najdete cenik. Neco proplaci pojistovna, vy doplacite za leky a treba i to ICSI si hradi pacient sam. My za IVF platili 8tis.ale meli jsme bez mrazeni i bez ICSI. Muze se to klidne vysplhat i na 20tis.

akemi9160
autor
9. únor 2017

Aha takže nejlépe zavolat na kliniku a vše si zjistit tam ?

lucky22
9. únor 2017

Urcite to bude nejlepsi 🙂

lovely_creature
10. únor 2017

@akemi9160 Oni to na stránkách zveřejnují jen orientačně, je to spíš na pohovor u nich na klinice, jaké jsou možnosti...

lenusaak
10. únor 2017

@akemi9160 asi to u vas bude potreba. Mužes se nezavazne objednat na konzultaci do vic klinik. Jak cenově se informovat tak i o postupech. I kduz je sice problem u vas ve spermiich, určite bych vybirala kliniku ktera je dusledna pri stimulaci ženy na odber vajiček ( pravidelne odbery krve pri stimulaci, ultrazvuky, prodlouzena kultivace embryjek po oplodneni... to vse hraje velkou roli v uspechu pri IVF i kdyz je zduraznuji problem ,, pouze" ve spermiich)