Pozitivní test po KET: Kdy mohou nastat dobré zprávy?
Ahojky Holky,
omlouvám se četla jsem strašně komentářů na tohle téma, ale potřebuji uklidnit a pomoc :( 5 let čekáme na malého uzlíčka, jsem teď 8. den po KET. mám 5 den zpoždění MS, ale když udělam test je uplne ciste bily 😭prosim je tu nekdo kdo mel test pozitivni pozdeji a dopadlo vse dobre !? prosim!
8 den od Ketu je ještě brzy. Embrya byla zmrazená, musí se zase začít správně vyvíjet, trvá pár dnů než se zavrtají. Termín MS v tomhle případě nic neznamená, protože je cyklus upravený hormony. Počkej tak 2-3 dny a zkus znovu. Držím palečky
@lilien282 asi to v tomto pripade nebude pozitivny vysledok ☹ niekedy sa stane, ze vyskoci dusik az 10dpt (pri 5-dnovej blaste je to porovnatelne k 15DPO), ale casto je z toho len biochemicke tehotenstvo. ja som za to, ze nebudeme si tahat medove motuzy popod nos, ale radsej si priznajme pravdu hned. ono to potom menej boli. ver mi.
@lilien282 asi takhle, mela bys být 13den po oplodnění (5 dnů kultivace + 8 dnů vložení), tedy 13DPO, na testu už "by mělo být" něco vidět... to jsi asi slyšet nechtěla, ale píši ze své zkušenosti...doporučuji testovat mamatestem, který má hodně barviva a velkou citlivost....nicméně dokud MS nedorazí, vždy je naděje,
@lilien282 osmý den po vložení pětidenní blastocysty by už na testu mělo být něco vidět. Je mi líto, ale obávám se, že to nedopadlo. Zkus jiný test. Nejlepší je mamatest.
Kéž bych se pletla. Rozumím jak ti je, ale byly by to asi plané naděje. Případná nidace pětidenní blasty probíhá do 24 hod. Netvá to několik dní jak píše někdo výše. A bohužel se ani embryo nepotřebuje vzpamatovat a znovu začít vyvíjet. Při transferu je v té kvalitě ve které potřebuje být.
Přeju hodně štěstí. Kéž se vám zadaří 🍀🍀🍀

@lilien282 v prvom rade, MS ti este nemeska. pri IVF a KET cykle sa rata termin ocakavanej MS trochu inak. kolkodnove embryo si mala vlozene? ak 2-3-dnove, 8dpt je este malo. ak 5-dnove, no uz mohol byt aspon duch. skus iny test, neviem, aky si skusala. ale 10dpt by to uz malo byt jasne. skus pockat este 2 dni a testuj znova co najcitlivejsim testom.