icon

Pozitivní test po KET: Kdy mohou nastat dobré zprávy?

lilien282
11. dub 2022

Ahojky Holky,
omlouvám se četla jsem strašně komentářů na tohle téma, ale potřebuji uklidnit a pomoc :( 5 let čekáme na malého uzlíčka, jsem teď 8. den po KET. mám 5 den zpoždění MS, ale když udělam test je uplne ciste bily 😭prosim je tu nekdo kdo mel test pozitivni pozdeji a dopadlo vse dobre !? prosim!

clori
11. dub 2022

@lilien282 v prvom rade, MS ti este nemeska. pri IVF a KET cykle sa rata termin ocakavanej MS trochu inak. kolkodnove embryo si mala vlozene? ak 2-3-dnove, 8dpt je este malo. ak 5-dnove, no uz mohol byt aspon duch. skus iny test, neviem, aky si skusala. ale 10dpt by to uz malo byt jasne. skus pockat este 2 dni a testuj znova co najcitlivejsim testom.

lilien282
autor
11. dub 2022

@clori ja mela po 5 denni kultivaci. zkousela jsem dva a oba jsou ciste :(

bertik20
11. dub 2022

8 den od Ketu je ještě brzy. Embrya byla zmrazená, musí se zase začít správně vyvíjet, trvá pár dnů než se zavrtají. Termín MS v tomhle případě nic neznamená, protože je cyklus upravený hormony. Počkej tak 2-3 dny a zkus znovu. Držím palečky

clori
11. dub 2022

@lilien282 asi to v tomto pripade nebude pozitivny vysledok ☹ niekedy sa stane, ze vyskoci dusik az 10dpt (pri 5-dnovej blaste je to porovnatelne k 15DPO), ale casto je z toho len biochemicke tehotenstvo. ja som za to, ze nebudeme si tahat medove motuzy popod nos, ale radsej si priznajme pravdu hned. ono to potom menej boli. ver mi.

lilien282
autor
11. dub 2022

@bertik20 moc dekuji !!!!!

lenka27
11. dub 2022

@lilien282 možná, že záleží i na testech, ale já měla teda v obou případech (kdy to dopadlo porodem) už 8. den po KET čárku, když tam 2x nebyla tak se to bohužel nepovedlo. Ale jak se říká, naděje umírá poslední a každé tělo funguje jinak, držím palce

knoesell
11. dub 2022

@lilien282 já se testovala až 10. den a měla jsem teprve ducha a skoro až po limitu a přesto se narodil náš syn. Ještě bych počkala.

lilien282
autor
11. dub 2022

@knoesell moc dekuji a gratuluji 🥰

kocila
11. dub 2022

@lilien282 asi takhle, mela bys být 13den po oplodnění (5 dnů kultivace + 8 dnů vložení), tedy 13DPO, na testu už "by mělo být" něco vidět... to jsi asi slyšet nechtěla, ale píši ze své zkušenosti...doporučuji testovat mamatestem, který má hodně barviva a velkou citlivost....nicméně dokud MS nedorazí, vždy je naděje,

kelerub
11. dub 2022

@lilien282 osmý den po vložení pětidenní blastocysty by už na testu mělo být něco vidět. Je mi líto, ale obávám se, že to nedopadlo. Zkus jiný test. Nejlepší je mamatest.
Kéž bych se pletla. Rozumím jak ti je, ale byly by to asi plané naděje. Případná nidace pětidenní blasty probíhá do 24 hod. Netvá to několik dní jak píše někdo výše. A bohužel se ani embryo nepotřebuje vzpamatovat a znovu začít vyvíjet. Při transferu je v té kvalitě ve které potřebuje být.
Přeju hodně štěstí. Kéž se vám zadaří 🍀🍀🍀

rozitta
19. dub 2022

@lilien282 ahojky, jak to dopadlo? Já měla po Ket také osmý den bílý test ale nakonec ok..

lilien282
autor
19. kvě 2022

@rozitta u me se nechytlo :(

kazi16
26. pro 2022

@rozitta Ahoj, muzu se zeptat odkdy jsi pak mela test pozitivni?

rozitta
27. pro 2022

@kazi16 ahojky, testovala jsem pak až ten 12. den a už byly dvě čárky..