Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?
Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.
@holkacekatelka no, mě to rak asi začínalo, ale pak to sililo... Je zvláštní, že tobě to nesili.... Držím pěsti...
@holkacekatelka jako pozitivní bych brala to, že nekrvacis... To pro mě me vždy šance na úspěch...
@holkacekatelka jake mas testy? S jakou citlivosti? Takhle jsem to mela minule ja,a bohuzel z toho nic nebylo..ale nemusi to tak byt,pokud nekrvacis sance je veliká,bude to dobry😊
@holkacekatelka testy se maj delat ob den,ne kazdy den preci...tak jeste pockej😊
@denicl když ono je těžké se ovládnout...
No to právě je těžký. Mám Dr max testy a šestý den jsem.mela.nejaky no name. Od včera dělám tím Maxem..
Nevím ale jestli ms nemůže držet estrofem a crinone gel..
@holkacekatelka myslim,ze ten crinone je jak utrogestan proste progesteron a v kombinaci s estrofemem mi ji oddálil o dva dny,ale prvně,jindy mi prisly ms i pres utrous a estrofem..
@achpolenka ale Vzdyt ja to preci chapu..ale je to proste lepsi...😊taky jsem to delala..ale ted jsem si rekla,ze proste ne....porad tu je nadeje...😊
Holky kéž by ale to čekání je sileny ach jo ty
@holkacekatelka jo to je,aj pro me..opravdu!😊
@denicl ty jsi nějak stejně jak já ale netestis viď nebo si to pletu?
@holkacekatelka Cekani na vysledek je nejhorsi 😢
@lucik253 ty jo ani mi nemluv.
Hlavně fakt to chce netestit ale to jsem nějak nevydržela krava
@holkacekatelka Ja sem ted 8den od ket
@holkacekatelka Nene netestim,porad se držím a navic jsem dnes 5.den od Ket,to je brzo..nic me ted neboli,tak jsem z toho takova rozpacita,ale uvidime..nechci se nervovat vis,takhle mam porad nadeji a cekam na den D.
@denicl právě že testla. Od šestého dne. Dnes jsem osmý a nic. I z ranní moci. Prostě nic. Maximálně tam pokaždý po nějaký době vycumim tu rysku. Ty jsi dnes taky osmý?
@holkacekatelka Nene 5.den po Ket..😊ja mam jeste hodne času...😊jeste pockej..někomu se zahnizdi pozdeji..
@holkacekatelka kolikadenni embryo ti vkládali?
@denicl právě že mám hatsujici blastu. Pětidenní
@holkacekatelka to mas jak ja a jeste vysetrenou vid😊
Desátý den jo. No tak to už asi fakt bude jasno. A já tím že teď tam nic není fakt mám hrozný strach
@denicl No vlozeni v rijnu nevyslo 😔 10den na testu nic a 12den krev to potvrdila,byla to rana hrozna ikdyz clovek vedel ze to nemusi vyjit.
Na krev jdu v patek 7.12. A fakt se bojim vic,ptote uz vim ze to zas nemusi vyjit 😢 ale moc bych si prala aby ano a byly hezci Vanoce 🎄 Vsem to preju

@achpolenka prostě je tam podle mne vidět obrys té druhé čárky. Jako to kde má být. Mám to na všech testech od asi šestého dne. Dělala jsem to večer včera přes den a dnes ráno. A všude mi přijde že je tam stín té druhé carky. Prostě to kde má být čárka je vidět ryska nebo duch ale spíš ryska. Nvn