icon

Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?

holkacekatelka
29. lis 2018

Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

@achpolenka prostě je tam podle mne vidět obrys té druhé čárky. Jako to kde má být. Mám to na všech testech od asi šestého dne. Dělala jsem to večer včera přes den a dnes ráno. A všude mi přijde že je tam stín té druhé carky. Prostě to kde má být čárka je vidět ryska nebo duch ale spíš ryska. Nvn

achpolenka
1. pro 2018

@holkacekatelka no, mě to rak asi začínalo, ale pak to sililo... Je zvláštní, že tobě to nesili.... Držím pěsti...

achpolenka
1. pro 2018

@holkacekatelka jako pozitivní bych brala to, že nekrvacis... To pro mě me vždy šance na úspěch...

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka jake mas testy? S jakou citlivosti? Takhle jsem to mela minule ja,a bohuzel z toho nic nebylo..ale nemusi to tak byt,pokud nekrvacis sance je veliká,bude to dobry😊

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka testy se maj delat ob den,ne kazdy den preci...tak jeste pockej😊

achpolenka
1. pro 2018

@denicl když ono je těžké se ovládnout...

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

No to právě je těžký. Mám Dr max testy a šestý den jsem.mela.nejaky no name. Od včera dělám tím Maxem..

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

Nevím ale jestli ms nemůže držet estrofem a crinone gel..

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka myslim,ze ten crinone je jak utrogestan proste progesteron a v kombinaci s estrofemem mi ji oddálil o dva dny,ale prvně,jindy mi prisly ms i pres utrous a estrofem..

denicl
1. pro 2018

@achpolenka ale Vzdyt ja to preci chapu..ale je to proste lepsi...😊taky jsem to delala..ale ted jsem si rekla,ze proste ne....porad tu je nadeje...😊

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

Holky kéž by ale to čekání je sileny ach jo ty

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka jo to je,aj pro me..opravdu!😊

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

@denicl ty jsi nějak stejně jak já ale netestis viď nebo si to pletu?

lucik253
1. pro 2018

@holkacekatelka Cekani na vysledek je nejhorsi 😢

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

@lucik253 ty jo ani mi nemluv.
Hlavně fakt to chce netestit ale to jsem nějak nevydržela krava

lucik253
1. pro 2018

@holkacekatelka Ja sem ted 8den od ket

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka Nene netestim,porad se držím a navic jsem dnes 5.den od Ket,to je brzo..nic me ted neboli,tak jsem z toho takova rozpacita,ale uvidime..nechci se nervovat vis,takhle mam porad nadeji a cekam na den D.

denicl
1. pro 2018

@lucik253 a testla si? Nebo cekas jak ja na 10.den?

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

@denicl právě že testla. Od šestého dne. Dnes jsem osmý a nic. I z ranní moci. Prostě nic. Maximálně tam pokaždý po nějaký době vycumim tu rysku. Ty jsi dnes taky osmý?

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka Nene 5.den po Ket..😊ja mam jeste hodne času...😊jeste pockej..někomu se zahnizdi pozdeji..

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka kolikadenni embryo ti vkládali?

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

@denicl právě že mám hatsujici blastu. Pětidenní

lucik253
1. pro 2018

@denicl Nee,mozna zkusim treba 12den,na krev jdu 14den. Po minulem zklamani se vic bojim 😔

denicl
1. pro 2018

@holkacekatelka to mas jak ja a jeste vysetrenou vid😊

denicl
1. pro 2018

@lucik253 copak se stalo? Ja myslim,ze 10.den by uz melo by neco videt,sam primar mi rekl at si udelam test z moci 10.den

denicl
1. pro 2018

@lucik253 na krev jdu take 14.den

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

Desátý den jo. No tak to už asi fakt bude jasno. A já tím že teď tam nic není fakt mám hrozný strach

lucik253
1. pro 2018

@denicl No vlozeni v rijnu nevyslo 😔 10den na testu nic a 12den krev to potvrdila,byla to rana hrozna ikdyz clovek vedel ze to nemusi vyjit.
Na krev jdu v patek 7.12. A fakt se bojim vic,ptote uz vim ze to zas nemusi vyjit 😢 ale moc bych si prala aby ano a byly hezci Vanoce 🎄 Vsem to preju

denicl
1. pro 2018

@lucik253 take ti to preji..take nam to v říjnu nevyšlo. Tohle je druhy Ket,tze se take bojim zklamání proto netestuji,ale vyjde to! Proste musi!🙏🙏🍀🍀

holkacekatelka
autor
1. pro 2018

@denicl
@lucik253 jo holky kéž by to vyšlo. My ale nic nemáme měli jsme jedno jediné embrijko a to tohle a pokud to nevyjde tak vše znova a o zkažených vánocích nemluve že

Strana