Příznaky po KET - jsou MS bolesti v pořádku?
Ahoj holky. Jsem dnes 6ty den po ket hatschujici blasty. Od vložení mam tlaky v podbřišku, Picha mne vlevo, vpravo, prostě je to jak ms bolesti. Prsa jsou bezezmen.l, ty necítím. Myslíte, že je to v pořádku? Měla jste to taky tak některá a vyšlo to? Už mě samozřejmě svrbi ruka udělat test, ale bojím se. Děkuju.
@holkacekatelka tak vidis..mizí az pozdeji..tak kolem 12tydne..zezacatku rychle hcg stoupá a pokud mas dálnice,tak je to na dobre ceste..pristi tyden uz budes mit treba srdicko..❤️
@denicl no půjdu tam 6+1 to bude asi brzo
Ale tak co klidně si počkáme viď. Hlavě aby bylo vše v pořádku
Ale do toho 12 TT to budou nervy
@holkacekatelka ted jsem cetla na netu,ze v 5tydnu by melo mit embryo 2mmm a v 6.tydnu 5mm ,to mas tak nevim co ta doktorka mlela...
@holkacekatelka nervy budou porad,ale nesmis na to tolik myslet..ja to beru tak,ze jsem tehotna a uzivam si to..to ostatni stejne neovlivnim😊takže bud v klidu..dame si vedet..😍✊
Ahoj holky,muzu se k vam pridat? 🙂
Bulim tady,vubec to nemuzu zpracovat ;) muj 15 pokus a z 11 mame 6 leteho kkuka ..
@denicl a to embryo je ten gestacni vacek? Já vůbec nevím jak to je s anatomii 🙂
Je to Teda ono?
@ivf5 no super moc ti gratuluju
@holkacekatelka děkuji 🙂 jsem z toho cela rozčarovaná,vůbec jsem s tím nepočítala
@ivf5 myslim že Ježísek naděluje 🙂
@holkacekatelka byla jsem 5. na Ket na Mikuláše
@ivf5 tak to přinesl štěstí 🙂
@holkacekatelka ano ten gestacni vacek😊 tak uz se tvoří nervová soustava,atd. Kolem 6.tydne i primitivní srdicko😍❤️
@denicl tak to je super už se těším v ut na utz a na tebe ;)
@holkacekatelka jsem rada,ze myslis pozitivne..je to dulezite..tak hlavne neuklizej,atd. Bud na sebe opatrna,je to dulezite🍀🍀🍀
@denicl přesně tak jsme těhotné tak si to musíme užít
At teď makaj chlapy 🙂
Holky 9 a 11 den po KET, mam jit na krev az ve stredu,ale pujdu zitra 🙂))
@ivf5 to je paráda je to tam
Holky Hcg 334 🙂
@holkacekatelka Ahojky tak u nas gestacni Vacek 7mm a odpovídáme 5+3 náznak zloutkoveho váčku. Jinak taky ze me po zavedení utrouse vytéká do hněda..ale po utreni nic..jsem z toho uz taky na palici😜 pry to muze delat ten utrous jak dráždí sliznici. Co ty? Jak se citis?

@denicl ale taky jsem test nevydržela jak jsi to napsala a hned dálnice. Zatím nic nemizí tak nvnm ale psala mi to jedno v diskuzi
Ne už mne moc noc neboli občas jak na ms někde třeba v levo někdy nic
Určitě nám v týdnu řeknou že je vše ok