Příznaky těhotentsví po ET, KET
Ahoj holky.
Ty, které jste otěhotněly po ET nebo KET, měly jste prvních 14 dnů nějaké příznaky nebo vůbec nic? pokud ano, jaké? předem moc děkuji 🙂
Ahoj jsem teď 5 den po KET a nemám zatím vůbec žádné příznaky 🤔na testu snehobilo 😢tak nevím.
@veverka55 Mě se první pididušík dokonce až po limitu objevil 9 den po ketu ( bylo to 3 dny před MS) 10 den jsem měla na testu dušíka už v limitu, 11 den už byla celkem čárka, a 13 den dálnice. Určitě kdybych testovala dříve - třeba 7,8 den po vkladu, měla bych na testu sněhobílo. Takhle brzo jsem nikdy netestovala, to snad ani nemá cenu, jsou to zbytečné nervy.
@misicka1988 po ET jsem taky testovala až 9 - 10 den ale u KET jsem si řekla že to zkusím dříve. 😉 No ale počkám uvidíme. Asi to nemá cenu. Nechám to na později.
Nám vyšel ket a mě teda byla furt zima.
Ahoj holky pridam se pokud nevadi ☺️ Mela jsem OHSS ktery se pry pri zdarilem ET vraci na ET jsem byla ve stredu a dnes mi krome unavy tu prikladam utrogestanu a bolesti na MS neni nic, takze nervozita pracuje a ruce si fackuju abych nesahla na test 😂
Ahoj,testovala jsem snad od 5.dne, 6.den mensi duch a dneska 7. Už hezky viditelné,tak snad to vydrzi 🙂
A příznaky teda tak pnuti podbrisku, ale to muže byt z utrogestanu i bez tehotenstvi..:

@veverka55 Ahoj, otěhotněla jsem po Ket, a prvních 14 dní jsem neměla příznaky vůbec žádné. Ostatně i v těhotenstvích počatých přirozeně také že začátku nic. Vždy až cca kolem 7-8 tt mě bolela prsa, a lehká nevolnost.