Prodloužená kultivace. Je možno za 5 dní zmrazit embrya?
Dobrý den, prosím, má některá zkušenost s PK, 5 den ET? Je možno ještě za 5 dní zmrazit nějaká embria? Je riziko větší 5 dní čekat, nebo raději 3-4 den jít na ET. Bojím se, že za 5 dní nebude co zmrazit a hlavně aby se nerozpadly. Děkuji
Nám na výběr nedávali, jen se ptali, jestli chceme zaplatit tu PK a po OPU řekli, že ji budou dělat podle toho, jak se budou vyvíjet a že je možné, že by k ní ani nepřistoupili, kdyby nebyly embrya příliž kvalitní.... Jinak nám embrya moc chválili a stejně se nezadařilo... A ten 4. den u nás chodí na transfer hodně koček, asi s tím mají dobré zkušenosti
Bobovci, PK mám, jen můžu jít v sobotu, neděli nebo počkat do pondělí, ale je riziko, že se prý rozpadnou. To zamrazují i 5 den blastocyty, Omlouvám se, že se pořád ptám, ale na netu jsem to nenašla a vy už víte podle zkušeností. Bobovci, kdy jsi byla na ET? Povedlo se? Janýsku a co ty, myslím, že jsem tě někde četla, myslím, že to nevyšlo, že? Kdy se chystáš na KET?
tak to ti presne nepoviem kedy mi ich zamrazovali, lebo vajíčka mi odoberali v nedeľu, ET som mala mať vo štvrtok (5 deň), ale mala som problem s del. hrdlom, alebo niečo podobné a tak mi to robili až piatok (6 deň) pod narkózou 😞 viem, len že ich mám 5 zamrazených 🙂 robili nám to v dubnu a nepodarilo sa to 😞
inak som bola tiež na ICSI, tiež máme špatné spermijky
inak som bola tiež na ICSI, tiež máme špatné spermijky
ili - ja chodím do heliosu v MT,tam teda embrijká na 3.deň vôbec nezmrazujú,som sa na to pýtala,až na 5-6 deň,teda po predlženej kultivácii.Tá PK má význam,keď je viac vajok,aby sa vybrali tie najkvalitnejšie,čo je slabé,to po 5 dňoch odpadne/doslova tak povedané/,takže je lepšie mraziť silné embrijká po PK ako na 3.deň,lebo vtedy vyzerajú skoro všetky rovnako 😉
a pokiaľ máš vajíčka len 1-2,a chceš si ich dať vložiť obe,tak PK netreba,lebo je to zbytočné...niet z čoho viac vyberať...toľko postup v našom care
a pokiaľ máš vajíčka len 1-2,a chceš si ich dať vložiť obe,tak PK netreba,lebo je to zbytočné...niet z čoho viac vyberať...toľko postup v našom care
Začni psát odpověď...

Odešli
Přeji ti mooooooooc štěstíčka