icon

Progesteron při KET. Jaké léky a dávkování používáte?

soncak
10. kvě 2025

Ahoj holky. Ráda bych se zeptala, jakou jste měly zajištěnou hodnotu progesteronu při KET, jaké jste dostávaly léky (název, kolikrát denně) a hlavně, zda se povedlo těhotenství.

Děkuji moc za vaše zkušenosti 🩷.

Já jsem byla na KET tuto středu, výsledky progesteronu byly až včera. Brala jsem 5 dnů před KET 2× denně Amelgen, od včera mi zvedli dávku na 3× denně + večer injekce Prolutex. Hodnota progesteronu totiž byla 25.68 🙈😪😏.

K tomuto léku beru ještě od 1. DC 3× denně Estrofem, 1× denně Prednison a od KET beru večer ještě tabletku Anopyrin.

hennrietta
10. kvě 2025

Hodnoty jsem přesné neznala, řídila se plánem z CAR a mám vedle sebe 4m prcka. 😊

reeeza
10. kvě 2025

U stimulovaného KET jsem brala 2x denně 400mg Progesteron Besins a Estrofem 3x denně. Zadařilo se, embryo se uchytilo ( v 9tt ale potrat)

soncak
autor
11. kvě 2025
@hennrietta

Hodnoty jsem přesné neznala, řídila se plánem z CAR a mám vedle sebe 4m prcka. 😊

@hennrietta děkuji moc. Samozřejmě užívám dle pokynů z CAR. Jen mě děsí, že až po 2 dnech od KET došlo k tomu navýšení

soncak
autor
11. kvě 2025
@reeeza

U stimulovaného KET jsem brala 2x denně 400mg Progesteron Besins a Estrofem 3x denně. Zadařilo se, embryo se uchytilo ( v 9tt ale potrat)

@reeeza moc děkuji za zkušenost. Ten potrat mě mrzí, snad se brzy miminka dockate 💕

dididodo
20. kvě 2025

@soncak dnes jsem po et a beru 3x denně 2 tablety utrogestanu. Stejnou dávku jsem měla od opu