Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
tyjo, tak to musis mit fofr, to budes na neschopence urcite ☹
Aji si odpočineš no ne?
mar: a ty jsi měla první pokus?
kar, jeste nee, my tedka jedem posledni prirozeny, teda mala stimulace byla, dostala sem pregnyl.... 😔
Jojo to je pravda,že tam záhul velkej.To určitě budu doma.
a co máš za problem?
adrosek: a co ty jsi rodla jsi se co bude dal, moc jsem nesledovala diskuzi ale asi neviš kde maš začím
kar, ja problem asi nemam, to manzel
ps:poslala sem ti IP, mrkni na tu horni listu 😉
holky kde jste?
tadyyyyyyyyyyyy 😀
Karafit jak to myslíš?
že tady se zase nic neděje
zrovna volá mamžel že si mámvzít prašky, pipa mi upominka, já jsem z toho stresu si nastavila na mob. upominky kdy mám brat prašky
ale deje, ja si jen hrala s psikem 😀
my také mamé malého pejska bolonský malý chlupatý něco jako maltezak
Něco hej se děje,já se kukám na film.
my mame bigla 😎 😀
Holky tak já se loučím sváma,jdem do vany už a pak za mnžílkem.Tak zítra kuknem na vás,papa
Holky dobrou no , já mám ještě žehlení.
dobrou vsem 😉
Ahojík holky a dobré ránko všem a hezký den přeji.
ahooj
tak mi odepsala Dr. Vitouskova 😉
Ahojík a co ti napsala,kté chodím ja.
Dobrý den paní Stará,
nelze nikdy rici, ze moznost spontanniho otehotneni neni, ale zda se, ze podle vysledku spermiogramu je velmi mala. Zalezi i na ostatnich parametrech.(Bylo by dobre vedet vsechny dalsi hodnoty) Muze to byt take nalez nahodny - napr. pri onemocneni manzela. Dale mi nejsou znamy vysledky Vaseho hormonalniho profilu. Ultzravukove vysetreni je jen jedna soucast vysetrovaciho algoritmu. Je mozne ze kombinace vsech vysledku bude vyzadovat nejakou z metod asistovane reprodukce.
Nicmene delka snahy o tehotenstvi je zatim kratka - ceka se jeden rok pri nechranenem styku v dobe ovulace.
Zalezi na Vas zda chce jeste vyckat, koncem roku udelat kontrolni spermiogram (2-3 mesice od prvniho vysetreni) nebo se pripadne objednat u nas na konzultaci, kde probereme vse osobne a stanovime strategii lecby.
Preji Vam hezky den
S pozdravem dr. Daniela Vitouskova
A co na to říkáš,vy se snažíte nějakých 8.měsíců že co jsi mi psala tady?
Já bych si knim zavolala a objednala se,aby jste to vklidu probrali.|Oni si Vás tam vyšetří podle sebe co všechno potřebují.Tak co ty si myslíš otom.
presne tak, v pondeli tam zavolam a objednam se na konzultaci 😉
Myslím,že to napsala dobře,jen prostě tak na dálku je to složité,tak jak ti říká,že by bylo lepší se objednat a prokonzultovat to a domluvíte se co a jak bude dál.
napsala to moc hezky 😵
Jojo taky si myslím,tak uvidíš jak a co až se sní sejdete nebo snějakým jiným dr.

Ale přemyšlym nad tou neschopenkou aspoň si odepišu daně a nemůsim si platit zdrav. a socialku