Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@rebeca_1 právě že do terénu,na horách s ním není problém,ale má malou korbičku a ti naši prcci budou mít v zimě kolem 8 mesíců,tak nevím. Sice taky budeme chodit po městě,ale spíš budu chodit v létě do lesa a na výlety a tak mě přijde nejlepší.Ale samozřejmě uvidíme. Ty joolz jsou pěkné. 😉
@rebeca_1
@okcelok
ahojte těhulky,vy jste dobré,já teda jěště vůbec nevím co a jak s tím nakupovaním a hlavně jaký kočár,takže se podívám na ty vaše,kdyby jste byly tak hodné a měly nějaké odkazy i na ostatní potřebné věci,pošlete mi to prosím do IP.
Jinak já už mám 5 a půl kg nahoře a poslední týden budu brát ty naše hormony,tak už se taky těším.Já byla na kontrole minulé pondělí a hematom tam stále je,ale prý to nevadí,ale taky budu ráda až tam nebude.
dneska jsem byla po dlouhé době v obchodním centru,ale na miminkovské věci jsem se jěště nekoukala,ale na těhotenské už ano 😀 .Asi navštívím sekáč.Takže vám závidím to nepřibírání 😀
@veveram aoj!!!Hele,já mám jen jasno o kočárku a děcáku,dál jsem bezradná!!!! 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝
Já ti tak závidím,že končíš s těma šílenejma práškama!!!Já už je nemůžu ani vidět.Takže ti doktor neřekl klidový režim!!???
No já přestala zvracet,takže teď asi začnu taky přibírat,ale netrap se,jsi těhule,tak proč by jsi nemohla přibrat!! 😀
Ahoj holky, muzu vznest dotaz. Dnes jsem 11. den po ET a 29DC, takze regulerni termin na ms a boli me podbrisek jako na ms a fest. Testovat mam ve ctvrtek a chci to dodrzet, ale bohuzel se bojim, ze to bude ku nicemu a mrcha se rozjede v plne sile. Jo, dotaz je, jestli nekoho bolel takhle podbrisek v terminu ms nebo ne. Pisu jak hotentot, ale proste jsem paranoidni blazen, ktery se neumi vyjadrovat. Dik za jakoukoliv odpoved.

@okcelok ja som nepribrala este ani deko, pijem napr. rovnako silnu kavicku ako predtym. Proste ziadna zmena. Ziadna. Kiezby si to mala aj ty takto..
Ale clovek vydrzi zrejme vsetko a ty si silna, urcite tieto tyzdne zvladnes. A cochvila sa toto obdobie skonci a zacnes si tehotenstvo uzivat.....