Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
já jsem příteli taky přikázala vzít foťák, takže nemusíme?
Holky ode dneška mám zavádět Utrogestan, to mám vždycky po zavedení ležet a nebo nemusím?
Holky jupííííí, tak už odepsal : Dárkyně měla 9 vajíček, 8 je zralých vhodných k oplození. Zítra budeme vědět
více :o)
a já padám naposledy na pivko a na pizzu. Jak na to mám chut. A asi zhřeším i s cigaretou.
krásný večer tak krev potvrdila co jsme čekala najednou to ze mě všechno spadlo a začínám si říkat,že je to tak lepší našla jsme si 3 práce kde přibírají tak to zítra obtelefonuju a uvidíme šla bych do práce a mareček do školky než by se našlo místo tak by hlídal Marek nebo děda s babičkou
jsme taková zabržená jěště jsme nebrečela nějak jsme to prostě vypustila z hlavy a těším se na ten kalup práce,domácnost rodiny
takže příští rok nechávám na práci ,shodit 15 poporodních kil pročistit tělo,zkoušet doma ten zázrak a v roce 2012 třeba se pustit zase do boje uvidíme jak moc se mě bude chít,ale už ted věřím ,že jo a těším se na to
moc moc děkuju všem za podporu moc mě to pomáhalo když jsem cítila,že tolik lidíček na mě myslí

jj, sama jsem překvapená, že neodpadlo ani jedno z oplodněných. Třeba to je dobrý začátek a skončí ukřičeným svištíkem. Podvědomě tomu věřím, ale bojím se pak velkého zklamání.