Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Jé holky o tom úplňku mi říkala kamoška.Takže když si budete přát,tak nesmíte říkat chci,ale jsem.Takže nezapoňte 😀
@b.e.r.u.s.k.a : jasně jsem 😀
@gabikri tak tak Gabi 😀 😀 😀
@olousek35 : Budete se asi divit, ale můžete být těhotná i přesto, že „menstruujete“. Přesněji nedochází u vás k menstruaci v pravém slova smyslu. Pokud jste měla nepravidelný cyklus nebo vaše menstruace patřila k těm slabším, je možné, že se u vás objeví slabší krvácení nebo špinění. Některé ženy takto špiní až do pátého měsíce těhotenství. Vždy se ale jedná o slabé krvácení nebo špinění.
Jakmile byste začala krvácet jasnou krví, měla velmi silné bolesti, objevily se křeče nebo máte zvýšenou teplotu, na nic nečekejte a vyrazte k lékaři bez ohledu na denní nebo noční dobu. Může to být známkou vážnějších problémů, proto si nesnažte namlouvat, že o nic nejde.
Co doporučují lékaři:
Raději přijďte víckrát zbytečně, než jednou pozdě.
@olousek35 já být tebou,tak raději jedu na tu pohotovost,aby jsi si to potom nevyčítala
Jináč vám holky moc držím pěstičky. 😉
@b.e.r.u.s.k.a dik, jdu si chvili lehnout
@olousek35 a ty jsi v práci?
tak jsem doma, plod neodpovídá stáří, vzali mi krev a v poledne mi Štelcl řekne, co dál. Takže u nás konec.
Snad gabikri dopadne lépe než já, držím vše, co mám

@gabikri tak to je super. A co varil? A jak testik? Zustava druha carka? Musi!!!