icon

Reprofit Brno. Máte zkušenosti?

theresa
6. kvě 2007

Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.

bublenudle
9. zář 2011

@ivka3901 ahoj,no ja taky tak...tak už se těšim na ms a hura na to...snad budeme mit tentokrát větši štěstí 😵

safarikovap
9. zář 2011

@ivka3901 Jojo, je to náš první pokus a jen minimálka. Sice jsem chvilku váhala, jestli to byla dobrá volba, ale beru tenhle pokus jako zkušební a uvidíme. Jsem v pořádku, ovuluju sama od sebe - myslím, že není důvod, aby mně doktorka hned při prvním pokusu dávala třeba dlouhej protokol a cpala hormony horem spodem 😉 A u Tebe je to přesně naopak, jestli chápu - Ty si měla dlouhej protokol a prd z toho, tak teď doktor zkusí minimálku - já bych do toho šla - nemáš co ztratit 😉 Ten strach, že po minimálce to bude s vajíčkama úplná bída je opodstatněnej, ale pokud máš odzkoušený, že velký dávky hormonů nezabírají, tak bych neváhala...

@bublenudle Ahooj 🙂 Takže taky jen Clostil - 3-7DC (1-1-1) nebo jiné dávkování? Já jsem nakonec píchala i Merional na růst folíků (2x) a pomohlo to - během dvou dnů vyrostly oba o 6mm. Tak to je super a kdy brouku přijde ta mrcha mrchatá a začneš zobat?

@agnes88 No já doufám, že embryjka do pondělka vydrží - už teď se třepu, až budu zítra volat, jak to vypadá ☹ Tož aspoň nějakého sumce si dovezte 😎 Pořádně si to užij a pisneme si v pondělí - držím palce na UTZ!!!!!!!!!!!!!! 😉

bublenudle
9. zář 2011

@safarikovap Zlati,ja mám 2-6 DC a 2-O-2 ...tak jsem zvedava 😉 ,na UTZ jdu pak 8DC a uvidime,jestli neco dopichnout...MS by mela dorazit v nedělu 😵 😵

safarikovap
9. zář 2011

@bublenudle Takže už příští týden začínáš - super 😉 Jojo, taky jsem byla 8DC na UTZ (8-9DC jsem dopíchávala Merional - folíky měly jen 10 a 12mm) a pak na kontrolní UTZ 10DC a 12DC punkce. Takže to bude tak nějak nastejno - tož dobré, dobré 😉 😉 😉

olousek35
9. zář 2011

Holky, já jsem ráda, že se vám už něco začíná dít. Za chvíli se zařadíte mezi těhule. To bude super. Jinak mi došel výsledek triple testů a riziko mám víc než 1:100000, takže super, negativní. Jsem celkem ráda. Jinak si vesele užívám volna a koníčků, skoro pořád někde lítám se psem a tak. No užívám si to. Takže vám přeji pěkný víkend a @gabikri ? kde tě máme s dalším pokusem? Myslím na tebe. 😉

Náhodou, nemáte někdo v rodině technika z UPC, že? Nějak nám přestaly fungovat jejich služby a budem čekat až do pondělka, zda se někdo uráčí ukázat. 😢

bublenudle
9. zář 2011

@safarikovap noooo,sem zvědaváááá 😉 😉 😉
už se těšinkáám....tentokrát se těšim na ms haha 😉 😉

bublenudle
9. zář 2011

@olousek35 díky,snad to bude ok...paaaaa

safarikovap
9. zář 2011

@olousek35 Velká, velká, veeeeeelká gratulace, Oli 😉

@bublenudle Jsem napnutá, jako kdybych znovu měla stimulovat já 🙂 Všechno bude oukej 😀

saminka
9. zář 2011

@safarikovap perfektni zpravy kocko 😉 dve vajucha jsou krasne a urco se pekne oplodni a budou z nich krasna embryjka😉a na transfer v po nebo pozdeji? My zavadeli uz 3.den a jen to muzu doporucit u mensich poctu vajicek. Vzdy to byl nervak kdyz jsme si volali jak se vyviji,to bylo snad na celem ivf to nejtezsi,protoze uz to neni v nasi moci to ovlivnit. A taky bych si to asi vycitala kdyby do toho pateho dne nic nezbylo😖neni totiz jiste ze kdyz by se nevyvijeli v misce ze tomu tak bude i v brisku 😉

katem
9. zář 2011

Ahoj vsichni.. nejak jsem toho mela moc a tak jsem nebyla cely tyden se za Vami zde stavit!! Jak se mate a co je noveho??? divam se, ze jsem propasla tady asi 3-4stranky!!! 😒 Doufam, ze tu prirostlo dalsich tehulek!! 😉
Mejte se fajn vsichni!!!

safarikovap
10. zář 2011

Dobré ránko všem 🙂
@saminka Ano ano - transfer nejspíš v pondělí. Ženo, máš recht - úplně se dneska děsím té 13h, až budu muset do RF zavolat, jestli je všechno O.K. a mrskavci to nevzdali ☹ Tahle nejistota je teď na tom to nejhorší 🙄 Ale pořád si opakuju: je to první pokus, svět se nezhroutí, když to neklapne 🙂 Sam a vy jste měli jaké kvality embryjka, když sis je nechala zavést obě dvě najednou?
@katem Ahoj 🙂 Vytvořili jsme tabulečku a čekáme, až se do ní budeš moct taky dopsat 😉

bublenudle
10. zář 2011

Přeji všem krásný víkend 🙂

safarikovap
10. zář 2011

Tak ani jedno z odebraných vajíček nebylo prý ještě zralé ☹ Takže jedno je pozadu, druhý prý "dozrálo" a podařilo se oplodnit. Pokud se během zítřka nic nestane, tak v PO ve 14h transfer.

daska1977
10. zář 2011

baby, mám na Vás otázočku: potrebujem t.č. na pána Jančáleka liečiteľa... asi z Frýdku Místku...

saminka
10. zář 2011

@safarikovap jee tak snad aspon to jedno to nevzda 😉 aspon priste kdyby ted z toho nic nebylo tak budou vedet ze potrebujes vic casu na dozrani. Je to fakt ze prvni pokus je hodne zkusebni a my asi meli ohromne stigro ze to vyslo hned. Jinak jsme zavadeli u mius dve blastocysty te nej kvality a ted 2 osmibunecne jednickove;) z obrazku si vzpominam ze jedno bylo o neco popredu. Holky slysely jste o tom ze po ivf se rodi vic casteji chlapecci a po ketu zase holcicky ? Nevim co je na tom pravdy,bylo to podlozene tim ze chlapecci jsou rychleji vyvijejici embryjka tak proto vetsinou dospeji driv nez holcicky a zase u ketu jsou odolnejsi holcicky a lip se rozmrazi 🙂

safarikovap
10. zář 2011

@saminka Jasná zpráva 😉 Nějaká slza asi ukápne, když to nevyjde, ale když se na to podívám objektivně a s 2dc červnýho v sobě ( 😀 ), tak ani nemám právo si stěžovat - po tom všem, čím prošly ostatní holky tady. Beru to jako zkušební pokus - aspoň vím, že jen Clostil nestačí. Změním pojišťovnu, dám si měsíc pauzičku a v listopadu do toho půjdu naplno 🙂 Ale díííííííííííííííííkec za podporu, jseš hodná 😉

olousek35
10. zář 2011

@safarikovap neboj, bude to dobré. Vajíčko dozrálo, oplodnilo se a za 9 měsíců bude brečet v postýlce. No a kdyby náhodou ne, tak o nějaký měsíc později. Zítra zase voláš?

Všem snažilkám přeji hodně štěstí.

Těhulky, jak vám je? Vše ok?

Maminky, co dělají prcci?

bellka
10. zář 2011

Ahóóój 😵 😵 😵 přeju krásný večer a načumuju, co @safarikovap 🙂 držíme všechno co máme, ať zraje bojovníček 😉 @olousek35 náš prcek už chrupkááá 😵 Jak je, jak se cítíš 🙂 jo a gratulace veliká k negativním tripplům 🙂 @saminka wow, že prý 32 tt, sis to upravila, né 🙂 Nedávno hlásíš // dálnice a za chvilku tu máme prďolkůůů 😵 @bublenudle tak už jsi čekatelka na ms, to bylo jediné období, kdy jsem se té mrchy nemohla dočkat 😀 @katem ahojky, tož nepracuj tolik a nakoukni sem tam, ať o Tobě taky víme 😉

bublenudle
10. zář 2011

Tááááák, MS dorazila...takže od zitra zobu clostíík a jdeme na to,jupííííííííííííííííííííííííííííí 😵 😵 😵 😵

carlik
11. zář 2011

Ahojky holky, tak dneska bude prý krásný den! @safarikovap ty jsi mi taky dobrá bojovnice s optimistickým přístupem, to je nejlepší a uvidíš, že to dotáhneš až do toho zdárného konce, jestli to bude o měsíc později, to je už nepodstatné. Ale myslím na tebe a třeba opravdu toho jedno embryjko bude zítra připravený k mamče do peřinky a zavrtá se tam na 9 měsíců 🙂
@bublenudle teda tobě ta mrcha chodí jak hodinky, tak to je jenom dobře a hurá do zobání a jde se na TO 🙂
@olousek 35 a co ty mamino, už cítíš kopanečky? Já nejvíc večer u televice, když pololežím. A v Út jdeme opět na KO ke Štěpánovi, tak zase prďolku uvidím v televizi (teda jen černobílý 😉
Pěkný zbytek víkendu a určo se zajděte podívat po nějakých památkách, jsou Dny kulturního dědictví 🙂

safarikovap
11. zář 2011

Čau kočky 🙂 Díkec za podporu 😉 Dneska zase volám, to budou nervy (obzlvášť, když na 14h máme jet na narozeninovou oslavičku, kde se to bude dětma jen hemžit 😒 ). Ale já to zvládnu - moc šancí tomu nedávám, takže už jsem si dala závazek, že do toho listopadu nakoupím všechny vitamíny, co jdou, budu poctivě pít kontryhel, dám dolů nějaký to kilčo a po téhle zkušenosti už nebudu ze všeho tak doplašená, takže to musí klapnout 🙂
@bublenudle Supéééér 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Jinak si užijte neděli - já jdu něco ukuchytit, pak v 10:30 mrknout na toho mýho chlapa jak válí ve fotbale, no a pak ta narozeninová oslava...ale ještě před tím pisnu, jestli to ten náš jeden bojovník nevzdal 🙂 Hlavně dneska nezapomeňte 😎 , když má ten oskar tak svítit 😀

bublenudle
11. zář 2011

@carlik Díkiy moc,ted zrovna dorazila jak jsem potřebovala,jupíííí...novy car,nove prášky a určitě i konečně miminko 😵 😵 😵 😵 paaa pěkný den

bublenudle
11. zář 2011

@safarikovap Myslím na Tebe,a držim vše co mám 😉

meggar
11. zář 2011

@safarikovap Držím palce, ať to ten váš bojovník vydrží. Uplně jsem si vzpomněla na sebe, jaký jsem měla nervy, když jsem tam volávala. 😉 😉 😉

safarikovap
11. zář 2011

😠 😠 😠 Dovolala jsem se Štelclovi a hroooozně se omlouval, že kočenky z labiny zapomněly mě (zrovna mě!!!) napsat stávající stav do nějakých jejich papírů 😠 😠 😠 Ale na seznamu mezi "zastavenýma" prý nejsem - takže ráno nervy - volat Vitouškové, jak to vypadá 😒

saminka
11. zář 2011

@safarikovap teda to jsou nervy ☹ tak drzime vse co mame at to dobre dopadne zitra a dostanes embiska-
My dnes slavime narozky princeznicky,ani se mi nechce verit ze uz bude mit 2 rocky.opravdu nadherne 2 roky 😉 je to nas poklad- peknou nedeli vsem 😉

safarikovap
11. zář 2011

@saminka Malá má už 2 roky??? Páni, to letí - tak to veeelká gratulace veeelké slečně 😉

lenka27
11. zář 2011

@olousek35 ahojky, můj prcek krásně přibývá a je to hodné miminko akorát ho dost často trápí prdíky, ale zvládá to bez pláče jen chudák pořád tlačí. A pořád se usmívá a něco breptá, je to sranda.
A co ty? Už cítíš pohyby?

carlik
12. zář 2011

@safarikovap to jsou nervy myslím pro všechny, i nás co "jen" držíme palce,ať ten bojovníček je ten pravej!
@bublenudle určitě to je na dobré cestě, ono to po nějakých nezdarech chce změnit CAR a hlavně věřit jim, že to vyjde a udělají maximum. A kdy to jdeš na UTZ, v pátek?
@saminka určitě jste si užili krásnou oslavu narozek a teď ať se malá těší na miminko 😉
Tak se holky držte a pěkný den

safarikovap
12. zář 2011

JEDEME SI PRO MIMINKO, JEDEME SI PRO MIMINKO 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Strana