Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.

•
5. srp 2008Holky ahojte,tak co provádíte
0
Ahojík hiolky,
emanek cítím se dobře,prsa mě bolí ikdyž sem měla dostat MS vždycky tak nevím tedy,ale přijde mi,že mě nyní bolí víc,no uvidíme,testovat jsem nezkoušela,asi vydržím do pátku na krev až,je to za chvílu tak zkusím vydržet.
madla mě je 25,tak to ještě není tak hrozné snad,ale manžovi je 38.
emanek cítím se dobře,prsa mě bolí ikdyž sem měla dostat MS vždycky tak nevím tedy,ale přijde mi,že mě nyní bolí víc,no uvidíme,testovat jsem nezkoušela,asi vydržím do pátku na krev až,je to za chvílu tak zkusím vydržet.
madla mě je 25,tak to ještě není tak hrozné snad,ale manžovi je 38.
Tak to je super,že jim to vyšlo a jak dlouho nato čekali a jak staré mimi si dovezou,no veru je to náročné co se vše musí podstoupit,aby si to mimčo získali tedy.
No musí člověk věřit,že to vyjde,ale je to hrozné,ten kdo mimčo nechce tak jej má a ten kdo jej naopak chce a bude se o něj pěkně starat tak nic a nic-no nespravedlivé 😞
No musí člověk věřit,že to vyjde,ale je to hrozné,ten kdo mimčo nechce tak jej má a ten kdo jej naopak chce a bude se o něj pěkně starat tak nic a nic-no nespravedlivé 😞
Začni psát odpověď...

Odešli