Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@bublenudle tak tfuj tfuj a hodně štěstí 🙂 🙂 , ta klasika bez pojistovny pak vyjde priblizne na kolik kdyz s pojostovnu cca 19-21.000, minimalka 20.000.
Zdravím všechny,
poslední dobou nějak nemám čas vás an sledovat an dočítat ☹ takže vůbec nevím co je tady nového
Holky ale jako vždy jdu tady na radu
....čekám až příjde mrška .....ale moje otázka zní
v protokolu mám napsany merional .....2 ampulky 150 jednotek od 2 dne ....to je ok (mám doma)
pak tam mám napsaný Orgalutran .....ale u toho nemám uvedeno dávkování (an jsem ho nedostala) nenafasovala ......doufám že jsme na to an jeden nezapoml a nafasuju ho třeba později .....je to tak?? Nebo jsem ho měla dostat hned v pátek?? .....a je to docela průšvh??
díky holky za radu ....ještě že vas tady mám .....já si příjdu uplně v těhle věcech blbá 🙂)
@holino ahoj, neboj orgalutran dostaneš na další kontrole, asi 10 DC, to ti ještě doupraví merional a taky ti řeknou jak dlouho a kdy si pak máš ďobnout ten orgáč, jo a taky pregnyl budeš kupovat, asi 150 v lékárně. Neboj, na nic se nezapomene. Jo a to ti určo sestřička říkala, že stačí 2 amp prášku rozpustit do jedné vody 🙂 neboj, to dáš, zatím to tu každá dala. Je to na dobré cestě!!! Vše s úsměvem
@bublenudle zítra v 8 na tebe budu myslet, ale jen trošku, aby se ti nešťukalo z narkozy 😀 všechny vají budou krásný a zralý, uvidíš!! prsk prsk, těhu bacil, chytej 🙂
@agnes88 Ahoj beruško,děkuji moooc....doufám,že se tam něco pořadneho najde...hihi..už se nemužu dočkat... 😵 😵
@jana321969 Ahojky a děkuji...minimálka mě stala 22500kc ,a klasika je 50-60kc,myslim...mně ještě něco přispěje pojištovna,měla jsem jedno IVF bez ET,v Repromede...tak mi něco daji... 😉 ale uvidim kolik to bude...
@agnes88 uf díky moc .....opravdu nějak nestíháme ...ač jsme chtěl že stymulka bude v pohodě tak jak to tak bejva tak ted momentálně nevíme kam dřív skočt ... doktor vše popsal co a jak kdy a na co a až ted sem na to přišla tak jsem se trošku vyděsla 🙂)) ....takže pouštím z hlavy 🙂)) - děkuj 🙂)
Jnak pregnyl máme doma 2 ks už z minule iui 🙂 takže ten už je právě doma 🙂) (jinak vyzvedával jsme ve fakultce v olomouc a platla jsem jen 30,- za recept 🙂 ....tak třeba to někomu pomůže tahle informace 🙂)
Jnak o tom Mer. rozpustt 2 prášky v jedné vodčce víme - nformovala nás sestřčka ....jen m teda te vodičky přjde docela málo na dvě ampulky prášku .....ale držím se nfo co dostanu od povolaných takže budu míchat 2 prášky - 1 vodčka 🙂))
J
@agnes88 jsi poklad fakt dík moc za info :=)
@bublenudle Beru, zítra budu moc, moc na Tebe myslet a držet vše, co půjde 😀 😵, tfuj, tfuj, tfuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@aidule Seš zlatíčko,děkuji moooc 🙂 jsem nějak divně klidná 😵 😵 😵 zitra pisnu jak to dopadlo...a diky 😉
@bublenudle Klid je dobré znamení,přece už to znáš a víš že není důvod stresovat.Stejně bychom tím nic k lepšímu nepřiměly.Jinak se na zítra vyhajej do červena,dle našeho synátora nejlepší barva,ať máš sluníčkovy den. 🙂 Já mam dnes zasebou první pichanec a 30.1.jedem na kontrolu,tak snad něco vysedím 😉
@bublenudle tak to má bejt, zůstt v klídku a pohodě a doktoři se postarají, aby byla úrodička co největší a embryjka nejkvalitnější 😉 Tak tfuj, tfuj a zítr podej hlášení,kolik vajuch 😉
Jinak my máme za sebou druhou prochajdu, naštěstí jsme to stihly ještě bez deště a teď pěkně leje. Taky jsme zvládly i nakoupit v Bille 😀 Snad zítra budu taky tak šikovná u paní doktorky, nějak to přebalování a vyslíkání musím zrychlit 🙂
Holky, co si musím ještě před porodem vyříditt? krom porodky? Kdy dětskou doktorku? Díky moc za rady.
ahoj holky - dalsi pokus nachystany hormony v lednicce jen cekat za tyden by mela dojit MS. Tentokrat jsem vyfasovala misto puregonu tri baleni menopuru a tri ampule rano davka, tak uvidime zatim jeto jeste klasika na pojistovnu a posledni pokus nechame az az az kdyby nahodou to nevyslo ted ani nejaka minimalka. Jedna znama ma deset deti zamrazenych a doma na prnvi pokus dvojcatka to mel nekdo štěstí. pEKNY VEČER HOLKY 🙂 ZNAMA CO CHODI NA OBILNAK ME REKLA ZE TO MAME V REPROFITU PREDRAZENY S DOPLATKAMI NA LEKY.
@safarikovap AHOJ JO V PREPROFITU TU NOVOU METODU JAK JSI RIKALA NEJAK MISI NEBO JAK TO JE DELAJI ALE JE BLBE ZE TO NEJDE SPOJIT TREBA S METODOU PCSI, A JINAK TO PRY TAKY STOJI TRI TISICE.
@jana321969 S lékama je to možné i když od ledna se zvedaly doplatky pacienta,ale jinak v konečné ceně je to všude podobné,zas některé metody maji levnější.Myslim že jde jen oto jak je kdo spokojen.
@lenka27 tak já se zítra cestou do porodky stavím tam, kam jsem chodila i já. Snad mě neodmítne. Razítka taky v průkajde nemám. Jen zubaře 1x. Obvodačka mi nic nedaal, když jsem byla nemocná. Ale předpokládám, že budou chtít předoperační, tak ještě dodá. Ale nechce se mi po těch mudrech. Chjo.
@olousek35 to je gól 😀 no moje dětská furt ordinuje tak mi to nepřišlo divný 😀 no jinak já jela s malým v létě, ale vzala bych nějaký bvlněný komplet a kombinézku, popř. teplý overal, ale víš co teď je zima nezima. Jinak by si měla mít dvě čepičky, bavlněnou a vrchní. No pokud máš fusak do autosedačky tak se zase musí obléct jinak. Jsem ti asi moc neporadila 😉
@lenka27 no šmankote. Nějak na něj něco navlíknem a snad budem brzo doma. 😀 Dvě čepičky, hm, hm. Když bude navlečenej, pak v zavince a v zimním fusaku. Já ho, broučka, lituju už teď. Se mnou má od začátku studený odchov. Pořád chodím v tričku s krátkým rukávem a sandálích. Zima nikde.
@jana321969 Myslíš Jani IMSI 😉
@safarikovap jo jo toto.
@olousek35 mě taky pozapomněli Dr. dávát na preventivních prohlídkách razítka do průkazky a nikdo v Porodnici nic neříkal. Dětskou jsem navštívila pár týdnů před porodem, sestra mi dala ordinační hodi. a tel. a té jsem zavolala den po příjezdu z Porodnice a přišla za 2 dny kouknout na malou sestra. Dneska jdeme na první prohlídku k nim. Tak jsem zvědavá, vůbec nevím jak to s těma oblečkama, vyslíkáním, počůráním, zvládneme....
Malou oblíkám přiměřeně 😉 overalek, teplejší kombinézku a do fusáčku, 2 čepičky a rukavičky.
@jana321969 já zase jsem byla nadšená z doplatků v RF. Kolikrát to nebylo ani tolik, kolik uvádějí v ceníku a dost často jsem měla i něco grátis. Třeba když nebylo "co" k ET atd. A hlavně jde o ten jejich přístup, netahat zbytečně penízky, ale dojít k vytouženému těhotenství 😉
@safarikovap jak se máš, co nevolnosti atd?
@katem co ty, kde pořád lítáš, pracuješ, pracuješ? Chtělo by to už zvolnit ne?

@jana321969 Ahojky,já mám ted zase klasiku,minimalku jsem mela minule a to jsem měla 3 dobré vajička...jelikož je to už 6 pokus,tak jsem šla zase do klasiky,aby bylo vice vajiček..zitra V 8.00 OPU 😵 😵