Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@jana321969 ahojky,no ty vajička pak dozraji,si teda myslim...nejduletitejsi je,jestli vajinko spermijku přijme...no a pak na vývoji... 😉
@safarikovap Peto,jsem fááákt HAPPY !!!!! jupíííííí 😵
@bublenudle Tak supeeerrrr 🙂 To jsou skvělé zprávy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Já jsem Ti to říkala, že teď to určitě vyjde ... všechno frčíííí jak po másle 🙂 Držím palečky 🙂
A pij to červené vínko
😉 😉
@bublenudle To je radost číst .Z Tvích zpráviček jen září energie a tu tady určo všechny potřebujem.Tak držím pěstičky bojovníčkum statečným. 🙂 Už máš termín na ET?
@mihule111 zlati děkuji,jsem fááákt tak štastnáááá...už ted ty moje všechny andílky stráááášně miluju...nemužu se dočkat neděle 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@evikj33 děkuji děkuji,jsem strašně ráda a štastná...ano,ET mám v neděli 9.30 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
honem honem at už je neděléééééé,se tak těšinkááám... 😵 😵 😵
@bublenudle Tak to na tebe budu moooc myslet,at se drobečkum krásně bydlí.Pokojíček bude určitě parádně nachystany 🙂 Tak jen pokračuj ve Sluníčkové náladě 😎
@safarikovap Peťko, já už pak lezla normálně do vany, jen tu vodu jsem si hlídala, aby nebyla tak vřelá jak jsem byla zvyklá, jinak v pohodičce a lehárko ve vaně 😉
@bublenudle holka zlatá, si Tě čtu už poněkolikáté a usmívám se se slzama v očích, jak jsem dojatá z Tvého štěstí 🙂
@bellka Díky Magdi 😉
@bellka děkuji brouku,víš já jsem tak štastná,že se to nedá ani popsat...už ted ty moje andílky všechny strašně miluju...vím,že to prostě vyjde tentokrát 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@bublenudle věř mi, že opravdu vím přesně, co se v Tobě odehrává a jak tě svírá štěstím na hrudi a moooc Ti to přeju, z celého srdíčka 😵 😵 😵
@bublenudle určo to vyjde, vidíš, jak to vychází už nyní 😀 Někdo musí v těhulkkování pokračovat a dodávat energii ostatním. 😉 😉 😉
@safarikovap Podle mě byla vana zakázaná jen týden po ET, pak už byla povolená. Takže každému podle jeho gusta. A neboj, za chvíli už vanu nebudeš moct ani cítit 😀 Teda pro mě je teď už utrpení i obyčejné sprchování. Nemluvě o holení. To jsem před dvěma měsíci vzdala. Bez šance. Stěží si ostříhám nehty na nohou. 😎
@bellka ano,presně tak...nemohla jsem ani dychat když mi to paní embryoložka řekla....taková vlna štěsti,že jsem bulela a bulela....strašně se těšim na neděli,Pane Bože,at už je tadýýýýýý nedělááá 😵 😵 😵 😵 😵
@olousek35 díkec Oli,jj,vyjde to,vím to.... 😵 😵 😵 už se strašně těšiiim....nemužu se vubec na nic soustředit,tak ani autem už nejezdím 😀 😀 😀
@bublenudle je zajímavé, že to ženská pozná že je to tentokrát ten správný pokus. Já to tak taky měla. Vůbec jsem si nepřipouštěla, že by to nemělo vyjít. A to jsem přitom ohromnej pesimista. 😀
@olousek35 Ano máš pravdu.. A tentokrat je i vše úplne jinak.. I se jinak cítím ..prostě tento je ten pravej pokus a já se strašne těsinkam na neděli až budu mít ty naše lásenky konečně u sebe jupiii 😵
@bublenudle Držím ti palce, tentokrát to vyjde, musí. Taky jsem cítila, když to byl ten pravý pokus. 😉
@olousek35 Tak to já se holila ve vaně před zvětšovacím zrcátkem a to každej týden před kontrolou. Sice jsem myslela, že už nevstanu, ale pokaždý jsem to nějak dala 😀 Navíc se mě to vyplatilo. Aspoň mě nemuseli na ten akutní císař holit, páč když jsem viděla, jakou žiletku na mě berou, tak bych byla pěkně sedřená 😀
@safarikovap Já se teda radši nekoupala, jen sprchovala. Měla jsem strach, abych prcky donosila co nejdýl. Zato teď si vanu vyloženě užívám.
@meggar Děkuji zlati,už se moooc těšim až budu taky řešit problemy typu,,jak se oholit atd 🙂 🙂
@bublenudle Leo, přesně jak píšou holky, to štěstí z Tebe úplně září 🙂 🙂 Moc, moc, moc Ti to přeji ...🙂
Neboj ještě pár dní a už budeš mít bobíšky u sebe 🙂 🙂
A pak musíš být na sebe opatrná, aby se mohli pěkně zavrtat 🙂
Mám z Tebe velkouuuuuu radost 🙂 🙂 🙂 🙂
@safarikovap Jo, jo Lea si to zaslouží 🙂 Ale Tobě to Peťo s tím mimušem as Tvým buducím manželem mooc slušelo na té fotce ... 🙂 To bude krásný rok 2012, co ?? Svatba a vytoužené mimušo 🙂 🙂 🙂
@mihule111 Děkuji zlatíčko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
jsem fakt moooc štastnááá....víno bumbám,čajik taky....takže peřinku pro naše andílky pěkně chystám 😵 😵
@bublenudle Supeeerrrrrr 😉 😉 😉
@bublenudle To je tak krásná zprávička!!!Já jsem sice totálně skolená chřipkou a nachlazením, ale tohle mě ještě na chvilku vzpružilo 😉 🙂 !!! Myslím na tvé malé bojovníčky, ať se ukáží v celé své bojovné síle... 😀
@aidule Tak at jsi brzo fit ,drahoušku....já si dnes ještě budu volat,tak jsem zvědavááááá 😵 😵 😵 😵
pěkně bumbej čajiky,at jsi brzo zdravoučká.... 😎
@bublenudle to je super, že jsi tak natěšená a věříš, že to vyjde, tak to má bejt!!!! Tak to určo vyjde!
Jinak holky já teda se moc nekoupala ve vaně, prej se to moc nedoporučuje, hlavně v pozdější těhu, ať se ženská nerozrodí dřív. A holení je kapitola sama o sobě 😒 ale před operací mě sestřička krásně oholila, sice až do půl břicha, ale bezpečně.
A na nehty na nohou je dobrý zajít před slehnutím na pedikuru. Já to udělala, dala mi i zábal z parafínu a super.
Já měla dneska dopo na návštěvě šéfa s dárkama, dostaly jsme vibrační lehátko a kartu do obchoďňáku. Tak super, budeme se homškat 😉 Kristýnka už nespinká celý 3 hodiny od kojení ke kojení, takže už tolik volníčka nebude, maminko...

@bublenudle ahoj ahoj tak supr supr supr 🙂 🙂, ja mě dr. nebo ještě holky nevysvětlily i my měly oplodnění 2 nezralá jakože, jaktože to jde.