icon

Reprofit Brno. Máte zkušenosti?

theresa
6. kvě 2007

Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.

jantarka
9. črc 2012

@bobulinka74 tak nevím jestli se nedá říct, ale mě to vyhovuje. Sedí mi krátký protokol, u těchto jednotek mám kolem 13 vajuch a hlavně je to finančně únosnější. Kouďas to píše jako minimálku. S menším množstvím nereaguju tak dobře.

misha83
10. črc 2012

@mikula77 Určitě bys to zvládla, fakt to bylo v pohodě.
@jantarka On je prostě úžasný, ho fakt žeru 🙂.
@bobulinka74 Ale určitě dala. Jak jsem psala, minule to nebylo nic moc, ale včera ok. Je super, že to je pak celé otázka asi 10 minut a člověk nam pak nestráví tolik času jako při narkoze.

drndapetka
10. črc 2012

@sblanch ajooo, já myslela, že když tak reaguješ, že máš PCO.....držím pěsti, u takového počtu jaký máš (na každé straně 5), budou vajíčka krásně zralá a kvalitní 😉

drndapetka
10. črc 2012

@haaappy parááááda, takovej krásnej folík a sliznice ještě lepší 🙂 já měla sliznici také 8mm na 12DC před KET a pomohlo mi taky červené vínko a mateří kašička, to musí prostě klapnout, myslím na Tebe 🙂

jantarka
10. črc 2012

@drndapetka ahoj, tak jak dopadla krev? 🙂
@misha83 i já, je to prostě.... 😝 😵 😵

haaappy
10. črc 2012

@drndapetka To si piš, že to klapne 😵 Zrovna cumlám mateří kašičku, včera i dnes vínko... no jen aby se ze mě nestal notor 😀
Neboj, Tobě to teď už určo vyjde a my ostatní jsme Ti v patááách!!! 😉

kcvrcekz
10. črc 2012

@drndapetka tak jak? Moc na tebe myslím🙂

drndapetka
10. črc 2012

@jantarka
@kcvrcekz Holky,jdu na krev az ve ctvrtek,tak pak dam vedet 😉

@kcvrcekz v kolik hodin jsi chodila na krev Tu a za jak dlouho byly vysledky?

bobulinka74
10. črc 2012

Holky, co berete mateří kašičku, máte ji v tabletách? A může se pak i v těhu? Já měla sušenou v ampulkách, muselo se to smichat s vodou a to byl takový hnus 🤐 , tak prosím poraďte, díky

kacatka
10. črc 2012

@bobulinka74 Ahoj, já jsem ji začala brát tak 3 měsíce zpět, sliznici mám ok., takže asi jen tak na udržení a mám tablety, nic jinýho bych fakt nepozřela, ale i tak mě moc nevoní, jak se otevře ta krabička tak se mě udělá zle. V lékárně Ti poradí, je toho hafo 😉 A braní mateří kašičky když si těhotná bych neriskovala, jak mě říkal doktor, někdy méně je více 🙂

haaappy
10. črc 2012

@bobulinka74 Ahoj, já mám mateří kašičku v tabletkách, bere se to 3-5x denně, není to určené pro těhotné a kojící. Buď se to má zapít vodou nebo nechat rozpustit v ústech. Já je cumlám, docela mi to i chutná 🙂

kcvrcekz
10. črc 2012

@drndapetka já šla hned ráno. A výsledky jsou do hodinky. To si tam zavoláš🙂. Držím pěsti. A co čárka? Silná či ještě silnější🙂?

bobulinka74
10. črc 2012

@kacatka ahoj, dík za odpověď, no já mám normálně sliznici vždy ukázkovou- teda když mi ji zrovna nesnížil clostil, takže tu kašičku asi ani nepotřebuju. Uvidím, jaká bude při menopuru. Beru už macu a sem tam bylinky, máš pravdu, nic by se nemělo přehánět 🙂
@kcvrcekz jak jsi na tom? Máš už za sebou nějaká vyšetření? Kdy jdeš do dalšího boje?
Holky, dneska 5. injekce 225j menopuru a furt nic necítím. Zítra jdu na ultrazvuk, tak doufám, že tam nebude zas jen pitomá cysta, jako už párkrát při clostilu...

drndapetka
Odpověď byla odstraněná
kacatka
10. črc 2012

@bobulinka74 Macu bere chlap, na ty jeho spermijky je to prý super a pravda, že při tom našem nevydařeném pokusu byly ty mršky fakt nejlepší, takový spermio jsme ještě neměli. Akorát ta morfologie nic moc, to už nezlepší nic ☹ Co se týká mě a menopuru, tak u mě jaksi nic, naprosto jsem nereagovala, měla jsem spoustu prázdných folikulů a nakonec jen 3 vajíčka.To byl fakt dost smutnej pokus. Příště to snad půjde lépe. Tak hodně štěstí na UZ a uvidíš dobře to dopadne 😉

drndapetka
10. črc 2012

@kcvrcekz // jsou asi stejne silne jako vcera,ale jsem klidna,Vim ze hCG stoupa dvojnasobek az za 2dny,tak uvidim zitra.Navic jsem byla v noci na wc,tak proto nemohla byt stejne silna jak vcera,nebyla to prvni ranni moc.Jinak se citim krasne,uzivam si to a verim,ze tentokrat bude za 2tydny srdicko 😉 Boli me prsa,je mi soufl,ale brisko nijak neboli,prcek je hodnej uz ted 🙂 Manzilek mi ted uvaril obydek,testoviny se spenatem a mozarelou,byla to mnamka 😵

drndapetka
10. črc 2012

@bobulinka74 Ahojky,ja taky brala materi kasicku v tabletach od Medpharmy,je i s propolusem dohromady.Brala jsem ji od 3DC do ET,pak jsem ji vysadila,je v ni hodne estrogenu a ja uz brala Estrimax na podporu sliznice,tak abych to s téma estrogenama neprehnala.

bobulinka74
10. črc 2012

@kacatka děkuju 🙂 Věřím, že jo, ikdyž tvá zkušenost mi zrovna na optimismu nepřidala. To mi je líto, a jak budeš pokračovat dál?

jantarka
10. črc 2012

@drndapetka tak budeme ve čtvrtek napnuté jak kšandy 🙂
@kcvrcekz na kdy plánujete další pokus?
@bobulinka74 a ty máš taky jen minimálku nebo normální ivf?

bobulinka74
10. črc 2012

@drndapetka ahoj a brala jsi ji jen při tom poslením pokusu? Máš dojem, že pomohla?
@jantarka no já mám klasické ivf teďkom. Ty jednotky jsi píchala jen první den a pak míň? 13 vajuch je super, odkdy jsi cítila, že se v břichu něco děje?

lentilkal
10. črc 2012

Ahoj všem,i když už si mě moc lidiček asi nepamatuje.Chtěla jsem jen popřát všem hodně štěstíčka a nevzdávejte to jednou se to povede nám se povedlo taky i když jen v reprofitu to bylo až na 10tý pokus,ale stálo to za to od 20.6. máme další zlatíčko Elišku.

kcvrcekz
10. črc 2012

@jantarka Ahojky no 16.7. jdeme na konzultaci a snad tam budou už výsldky imuna a genetiky. Tak pak se uvidí. Kdyby to šlo tak hnedle v tom dalším cylku bychom to chtěli zkusit. Jsem zvědavá jak to dopadne...🙂
@drndapetka No moc ti to přeju..🙂 zasloužíš si to po tom všem..🙂 A asi půjdu do té mateří kašičky..🙂 Mňam...ten oběd co ti dělá manžel mňááám...

kcvrcekz
10. črc 2012

@bobulinka74 🙂 ahojky no čekám na výsledky toho imuna a genetiky co mi brali krev. 16.7. jdeme na konzultaci tak snad tam budou výsledky.🙂 I když nevím Dr. mi řekla, že to bude do měsíce a já jsem tam byla 24.6. na krvi. No uvidíme zda to tam bude a co nám řekne. Mě po Menopuru taky nic nebolelo až den před OPU to už jsem se odlila ať mi tu moji snůžku odsají...🙂

misha83
10. črc 2012

Tak ani jedno nebylo zralé, to jedno dopiplali a oplodnili, transfer bude už zítra. Ale úspěchi nevěřím, celkově mi to přijde marná snaha, kdyby alespoň byla kvalita a neudrželo se, tak bych měla pocit, že to má cenu zkoušet, ale takhle...

kacatka
10. črc 2012

@bobulinka74 No hele, každý jsme individuální, každá z nás tady reaguje jinak. Já menopur asi už nechci, ale uvidím co mě poradí. Na konzultaci jdu 24.7, a další pokus bude až asi v říjnu, protože tam má být pauza 3-4 měsíce, ale zkusíme IUI, i když víme, že nemá moc smysl. Ale Machač mě poradil, že by byl asi pro nasazení HA před IVF (tak měsíc), aby ty folikuly tak neblbly a rostly aspoň trošku stejně, protože pak by to asi dopadlo stejně: spousta prázdných folikulů, a to nechci 😠 Jinak chodím ke Koudelkovi, tak jsem zvědavá co navrhne. Chci ještě odběry imuno a genetiku, i když to bude asi zbytečné, ale aspoň pro ten pocit 🙂
Neboj, všechno dobře dopadne! a pamatuj, že důležité je pozitivně myslet! 😉 Držím palečky 🙂

jantarka
10. črc 2012

@bobulinka74 nene já píchala 225j od druhého dne cyklu do 14.dne pořád stejně. U dvanáctého jsem měla přidaný Orgalutran a ten 14. den večer Pregnyl.

jantarka
10. črc 2012

@kcvrcekz tak doufám, že výsledky budou ok. Ale nevím jestli je tam už budou mít. Nám genetika trvala 6 týdnů 😒
@misha83 tý brďo, tak to je v prčicích ☹ Snad se to jedno bude držet zuby nehty a bude dobré na ET 😉

drndapetka
10. črc 2012

@bobulinka74 ano,ja tu materi kasicku prace brala ted pred timto KET,predtim jsem ji nikdy nebrala.Myslim,ze mi pomohla,hlavne kvuli tem estrogenum,mam jich malo.

@misha83 zlaticko nevzdavej to,uvidis ze embryjko bude krasne a chytne se,nikdy to neni ztracene,věř mu! 😉

@kcvrcekz berusko dekuju,taky si moc preju,at uz to klapne.Drzim pesti ar je imuno a genetika ő.k. a pristi KÉRik bude ten pravy,uvidis 😉

bobulinka74
10. črc 2012

@misha83 nezoufej,ještě není nic ztraceno, věř, že to ten malý bobíšek, bojovníček dožene!! Držím pěstičky!!

bobulinka74
10. črc 2012

@lentilkal já si tě pamatuju, jen si už nevzpomínám, co máš za sebou. Moc gratuluju k Elišce, ať je zdravá a šťastná 😵

Strana