Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Takže holky, dneska jsme byli na krvi - genetika a HP. 4. 10 si jdu pro léky a pak začínáme se stimulací 🙂 Už se těšíme a doufáme, že ty těhu bacily přinesou štěstí i nám 😵 . Jinak všem hodně síly 🙂
@kacatka Moc moc držím palce!!!
Já zítra poslední Puregon, v neděli pak Orgalutran a večer Pregnyl a budu doufat, že mi ty tři folíky vydrží do úterka do osmi ráno a doufám, že v nich budou v každém vajíčko... snad se to povede.
Musíme ještě domluvit hlídání malýho, když budem oba s MM ráno v RF a já se pak vrátím domů někdy kolem poledne, jak se vyspím z narkózy, MM musí do práce...
Navíc jsu nachlazená, ale snad to nějak překonám...
@montysek A jo promiň, jak to není napsaný v tabulce, tak se neorientuju, se přiznám...
@montysek Tak to fakt moc gratuluju!!! A držím pěsti 🙂
Ahoj holky, tak se po delší době hlásím... Zahájili jsme jsme zase minimálka, úroda po clostilu nic moc, navíc nízká sliznice, takwwe připíchávám fostimon a zavádím estrofem. Bohužel to na sobě cítím, zkrátil se mi cyklis a MS už není co dřív... Zítra jdu znovu na UTZ a udělají mi znovu AMH, jestli to nějak výrazně kleslo, tak to už asi vzdáme...
Ahojky holky chci se omluvit, že stále není tabulka..☹ pořád ještě nemám počítač a na ipodu to fakt nezvládám. Tak prosím vydržte. Pokud by ji chtěl někdo převzít dejte vědět...
@misha83 Moc držím palce, aby to jednou klaplo!!! Takže teď stimuluješ? Kolik jsi měla Clostíku, 3x1 na těch 5 dní? A AMH je co? Moc držím palce a hlavu vzhůru, jednou to vyjít musí!!! A na klasické IVF bys nešla?
Já dneska píchla Pregnyl, tak ještě zítra a v úterý ráno na odběr.. jsu sice pořád nachlazená, ale snad to zvládnu i tak...
@kacatka @1miska Holky já ani nemyslela vzdát to úplně, ale jít do toho znovu s dárkyní, uvidím co dnes, jak to bude vypadat a hlavně co řekne Dr.
@lenajsek AMH je hodnota ovariální rezervy, tzn. určuje, jak ti fungují vaječníky, normální hodnota je myslim 5-8, ale každopadnqq s věkem klesá až do přechodu kdy je nula. Já už v únoru měla 0,24 ☹. Uvidíme... Klasické IVF jsem už taky měla. Bohužel ty maximální dávky u tlumovaly vaječníky a navíc měly vliv na kvalitu těch vajíček.
@misha83 Tak to mě moc mrzí, tak uvidíš, jak se domluvíte s dr... držím moc palce! takže teď na IVF nejseš, čekáš, jak se s dr. domluvíte, jo...
Holky, já se začínám trošku bát, aby v těch folících něco bylo, aby tam vůbec ještě byly folíky... jsou jen tři, tak snad něco vydolují...
@lenajsek Já jsem dnes 11DC, ale díky selhávajícím vaječníkům mám cyklus posunutý a teď už i krátký, takže ty dny mám jinak. No dnes 1x15, 1x12 a 1x10, ve čtvrtek OPU, tak snad alespoň ten jeden doroste. Dr. mě hrozně povzbudil, pry mu k darovaným ještě utíkat nemám 🙂 , tak uvidíme.
jinak říkal MUDr.Machač,že jim to teď nějak těhotní,že bude zachvilku s takovou bez práce... 😀 😀 opravdu kdo vydrží a nevzdá to tak se dočká,moc ,moc to přeju všem 🙂 🙂
Ahoj holky, tak dneska po OPU čtyři vajíčka, zítra kolem poledne si mám volat, jak to vypadá... tak moc držte palce, pořád jsem myslela, že tam jsou jen tři folíky a ony to nakonec čtyři... 🙂 Tak snad budou dobré kvality, spermio snad taky a snad se oplodní...
Jen mi teda dali koňský dávky Utrogestanu, 4-0-4, při první minimálce jsem měla 2-2-2, tak teď je toho nějak víc, možná proto, že jsem měla nezdar u toho KETu...
@misha83 Tak Tobě taky moc moc držím palce na OPU, ať máš taky krásná vajíčka!!!
@adella1 Teda, paráda, moc gratuluju!!! 😉
Krásný večer všem!
@adella1 Já měla úspěšnou minimálku právě v RF, ale v roce 2009, tak možná teď dávají víc. a moc děkuji!
@kcvrcekz Jojo, taky jsem se těšila, jak Utroš vysadím, si to moc dobře pamatuju ještě dneska.
A moc děkuji! Jinak se máme docela hekticky, pořád se věnuju malýmu, tak ani nebudu mít moc času myslet co by kdyby... 😉 A je nádherně, tak budem chodit po venku a budu fotit, budu si dobíjet baterky... dneska bylo úžasný počasí, tak jsme si to fakt užili.
@adella1 Mám Tě napsat do tabulky? 😉
@kcvrcekz Mám zkopírovat tabulku s novými info? 😉
Ahoj holky, tak velice potichu a s velkou pokorou sděluji, že minimálka padá, neboť jsem zcela nečekaně včera našla // a mám to i potvrzené z krve 😵 Tak daleko jsme ještě nikdy nedošli, tak držte pěstičky 😉 Za 14 dní jdu na první UTZ, tak budem vědět víc. No jsem z toho úplně paf a vůbec nevím, co jako teď mám dělat 😀 😀 😀
Holky ahoj, tak jsem si volala, jak to vypadá s embryjkama, tak z těch 4 vajíček byly zralé 3, všechny se oplodnily a krásně se vyvíjí, ET vypadá na sobotu, mám si ale ještě zítra zavolat.
Tak držte palce... 😉
@haaappy Teda, to je paráda!!!! 😉 Příroda je mocná, moc moc držím palce, aby bylo vše v pořádku a na UZ krásné srdíčko!!!!

@montysek jůůů to jsi měla na moje narozeniny 😵 😵 😵 Tak to bude tutovka 😵