Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@zuzuza s temi doktory... ono je nekdy tezke chodit k jednomu, ale kdyz chces tak to vyjde - ja napr. zacala chodit ke stelclovi, ze zacatku jsem se pri kazdem objednani rikala ze chci mezi 10 a 12 dnem cyklu a k nemu a tam to vzdycky slo. Pak jsme se domluvili, ze zatim nic neresime, jen kazdy mesic zmerime sliznici, tak jestli je pro me pohodlnejsi at chodim ke komu chci a k nemu jen na konzulatace, tak ted se vzdycky objednavam, ze chci 10 az 12 DC a doktora si nevybiram - bud je tam on nebo kurecova, nikoho jineho jsem nepotkala, ale urcite si musis do telofonu rict ke komu chces - nekdy to treba nevyjde, ale kdzy jde "jen" o to zmerit folikuly a nic vic se neresi tak to taky neva 😎 tak hodne stesti na spermiogramu 😎
Holky díky moc, jako mě překvapily dvě věci, u pana Koudelky, že se nám nenavrhl spermio, ze mu stačilo 4 roky staré, ale u té paní Kuřecové, že ta zase ani neviděla výsledky, nepřečetla si ani zprávu od Koudelky a hned na ivf, když máme asthenoteratospermie, přitom ani neviděla ta čísla a tak jsem si říkala a co jako teď Koho mám jako poslouchat, ale ve středu snad budeme moudřejší a já se modlím, ať je to spermio aspoň na IUI...
Ahoj holky, tak uz mam vysledky AMH a ta hodnota je uz nizsi nez 0,08... Ach jo.
Holky ahoj... tak se mrkněte, včerejší ranní Mamatest a dnešní... včera 6.den po ET a dneska 7.den po ET, moc držte palce, ať dál sílí.... a těhulky poprosím o těhu bacily.... 😉
Bolí mě břicho jako na MS, dopoledne jsem furt lítala na záchod, jestli náhodou MS už nepřišla... ale nic, snad to tak i zůstane... mám pocit, že při té první úspěšné minimálce to bylo podobný, už je to dávno...
A po tom letošním KETu myslím nebylo nic, tak snad je to znamění úspěchu... ale nic není rozhodnuto, stojím pořád nohama na zemi, stát se může cokoli, to všechny víme...
Jo a u těch dnů od OPu, tak tam chybí ty první jedničky, takže první test je 11. den od OPU a ten dnešní 12.den od OPU
@lenajsek nádhera, jen tak dál, tfu tfuj tfuj 🙂
Holky, moc děkuju... snad bude sílit i nadále... zítra asi testovat nebudu, pokud to vydržím a zkusila bych až pozítří...
@lenajsek To znamená, že jsem skoro v přechodu a že mám nízkou ovariální rezervu, tzn. netvoří se vajíčka. To jsem věděla už před tím, v únoru jsem měla tu hodnotu 0,24, ale tak nějak jsem doufala, že nebude klesat tak rychle. Krásné testíky, držím pěsti ať sílí dál!!! Vypadá to opravdu dobře 🙂 .
@montysek Dr. to ještě nechce vzdát. My teď zkusíme zase minimálku a jestli nedojde ani k OPU, tak půjdeme do darovaných, už nechceme čekat.
@1miska To víš, že to nevzdáme, jen nevím, jestli se nevykašleme na "můj materiál".
@zuzuza Ahojky, taky jsem dřív chodila do Unici.
Tak holky, zítra začínám s první várkou pichulí, druhá bude od 27.10 ve formě puregonu. Tak boj o mimi začíná, držte palečky 😵
misha83 je mi to líto, ale jdeš dál a to je důležité! Někdo tam nahoře tu snahu musí vidět a dopřát Vám to nejkrásnější miminko na světě 🙂
@kcvrcekz (28)
Snaží se 1 rok a 3 měsíce
Průběh: 1 IVF květen 2012 nepovedlo se, zamaraženy 4 E. 1 KET neúspěšný..- ♡ 9.8. KET ♡ Našla jsem //… Máme srdíčko! Jupííííííí, gratulace!!! - nechceš už přiřadit mezi těhulinky???
@lenajsek
♧snažení o druhé dítko
Průběh:1x KET, snažení doma, září 2012 minimální stimulace, OPU 25/9, tři oplodněná vajíčka, ET 30/9 - 1 embryjko, blastocysta, snad to konečně vyjde!!!
@misha83 (29)
Snaží se: 3,5 roku
Průběh: IVF únor 2010 stornováno pro nereagující vaječníky
IVF říjen 2010 i při max. dávkách špatná reakce, nicméně transfer byl, negativní test
IVF březen 2011 s darovanými vajíčky, v 8. týdnu mimoděložní a následně i potrat plodu v děloze, revize
následovala změna CAR, přešli jsme z Unici do Reprofitu únor 2012
Nativ červen 2012-krev negativní (ale my budem bojovat dál)
Minimálka červenec 2012 5 POKUS-nevyšel
Bohužel stále nízké ovariální hodnoty, ale moc moc držíme palce, snad se jednou mimi povede!!!!
@1miska:
Snažení: 2,5 roku
Průběh: nyní ve fázi přirozeného snaženi doma - problém je ve sliznici která neroste, takže zatím IVF nemá cenu
podzim 2012 - Františkovy lázně, tak pořádně osahávej pinďu... A pak to půjde samo
@kacatka:
snažení 2 roky
průběh: 1x IUI Reprofit Brno - leden 2012 - negativní, 1x IVF Reprofit Brno - červen 2012 - transfer EB negativní, bez mrazáčků, nyní stimulace na 2IVF, od 27/10 Puregon, moc moc držíme palce!!!!
@zuzuza
32 let, 1xIVF+ICSI v Unice, poté přirozené těhotenství- syn Sebastián, nyní v RF snaha o sourozenečka, zatím to vypadá buď na snažení doma, nebo IUI, podle výsledků spermiogramu... Stimulace Clostík+injekce
@montysek:
3 roky snažení, 3x IUI, 1IVF a 1KET vše nagativní, změna CAR v RF, kde bylo 2IVF a výsledek je pozitivní, je tam srdíčko!! , gratulace velká!!!
@adella1:
Snažení 4roky, podstoupeno 3xIVF a 1xKet-z toho biochemické těhotenství,1x minimálka-neg.1x změněn CAR a díky RF máme dvě srdíčka , gratulace velká!!! ♡♡
TĚHULKY♡♡ - GRATULUJEME
@kalipso (29)
Snažení: 1 rok a 3 měsíce, zadařilo se po první IUI, TP 26/11 - čeká holčičku, gratulace!!!
@drndapetka (27)
snaží se 4,5 roku
průběh: květen 2008 - mimoděložní, červen 2009 - spontánní potrat v 6tt, září 2010 - 1.IVF těhu zamlklé v 7tt
IVF: 1.IVF Unica srpen 2010 ( zamlklé těhu), 1.KET - neg., 2.IVF Unica září 2011 - neg. , Reprofit - minimálka květen 2012 - nedošlo k ET ( embrya zamražena), 2.KET Reprofit - čeká se, 30.6. KET-Moc držím pěstičky-A NALEZENY //, TP: 18.3.2013. a ještě jednou mooooc gratuluju mamino
@fretecka (31)
Snažení: 3 roky
2 cyklus časovaný styk, Á 19.6. nalezeny //, srdíčko, NT negativní, TP 1.3.2013 - čeká chlapečka Tobiáška, gratulace velká!
@sblanch (33)
Snažení:3 roky
Průběh:1x IUI, 3x IVF, 1 KET, IUI s přechodem do nativu + PICSI; 4. IVF březen 2012 - nativ; vše negativní- minimálka červenec - ET 21.7.= těhotenství, veliká gratulace!!!
@bobulinka74(?)
Snažení:asi 10 let,
Průběh:2009 2x mimoděložní, květen 2011 minimálka-neg., červen 2011 minimálka-//, MA 9.tt, 2012 2x stimulace na minimálku přerušena, 20.7. ET = těhotenství, velká gratulace!!! , TP 7.4.2013
★☆MAMINKY a MIMINKA ★☆
@safarikovap (30)
1. IVF září 2011 - minimální stimulace, negativní; 2. IVF - prosinec 2011 - krátký protokol, TT //, TP 17. 8. 2012
@olousek35(?)
1.dítě, Tomášek, narozen 2.2.2012 4240g, 51 cm, vznikl z 2.IVF . 1 IVF //, ale nepotvrdilo se srdíčko a ukončeno revizí
@saminka
Snažení: 4 roky
1.IVF - Mia (14.9.2009), 1. KET - neg,, 2. KET - neg., 2.IVF Minimalka - Lilly (8.11.2011) predtim 3 IUI -jedno uspesne ale bohuzel MA v 9.tydnu
@bellka
snažení 12 let
průběh podstoupeno celkem 8xIVF a 1x KET, 3x změněno CAR a díky RF máme Šimonka, nar. 14. 4. 2011
@lenka27
Snažení:
Průběh: . IVF 2007 Helios - TT negativní, poté přirozené otěhotnění, ale mimoděložní,
2. IVF 2010 Reprofit - syn Adam narozen 12.7.2011, poté zase přirozené otěhotnění a zase bohužel mimoděložní. A jedou dál jen jak bude ta vhodná doba..

@zuzuza Tak já od začátku byla u Kuřecové a musím říci,že super. I když jsme se už 3 roky snažili a mé vyšetření nebylo zrovna ok a jsem nad 30,navrhla nám první půl rok zkoušet to clostíkem,vyvolaná ovulace a snažení doma. Ŕíkala nám,že ještě nemusíme hnát,že máme čas a když to nepůjde doma tak až pak IVF. Vždy jsem měla jen jeden folík,ale kupodivu se za tři měsíce zadařilo,paní doktorka mi říkala,že s tím ani tak rychle nepočítala 🙂 Ale je lepší poslouchat toho u koho jsi,na UZ jsem měla pokaždé nikoho jiného,někdo mi byl víc sympatický,někdo méně.