Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Ahoj holky, chci se na něco zeptat. Tak jsem byla ve středu na ET a zavedli mi jednu expandovanou blastocystu značky 1, pak jsem měla ještě 1 dvojkovou blastocystu a 3 K moruly a dnes mi psali, ze 6. den byla kultivace ukončena, že embrya nebyla vhodna k mražení....tím mám chápat, že jako celá várka je nějaká špatná a že se ta embrya ve vývoji zastavila či co?? Stalo se vám to některé?
Ahojte dievcata, som objednana do RF Brno, planujem si dat minimalnu stimulaciu. Je tu niekto kto s tym ma nejake skuesnosti? stalo sa niekomu ze sa pri minim. stim. vyprodukovalo len 1 vajicko?
ahojky všééém 😵 😵 😵
Moc zdravím všechny maminky s mimoušky, těhulky a hlavně snažilky a stimulantky a přejeme hodně štěstííí 🙂 🙂 🙂
@zuzuza nám se to taky stalo, prostě embryjka nebyla vhodná k zamražení a než zamražovat za každou cenu, neboj, stačí jeden bojovníček a je vyhráno, tak tfuj tfuj tfuj 😉
A měla jste holky taky některá expandovanou blastocystu kvality 1? mě říkají všici tam i když jsem dnes volala na tu embryologii, že jsem fakt dostala značkové embryjo no když nic tak půjdu za čtvrt roku znova🙂, jinak musím uznat, že jsou tam fakt jedničky, to se nedá s unicou vůbec srovnat....Jo ta ostatní embrya jsem měla 2kové a tehdy v unice mě zmrazili 2 kompaktované moruly a dvě zavedli, ale nic z toho nebylo a tak bud už se KM nemrazí, nebo to dělají jen v unice.....
@matulka33 při první, jestli se nepletu, bylo 8 vajíček, oplodnilo se 6, ale zavádělo se jen jedno, více jich nevydrželo, při druhé bylo 6 vajíček a oplodnily se 4, z toho 2 embryjka zaváděli a zbylá dvě nebyla k zamražení a při poslední byla 2 vajíčka, a zaváděla se dvě embryjka 🙂
@zuzuza ano, my měli taky blastocysty, jedna časná a druhá expandovaná a kvalitku 1 a včil jedna z nich spinká v postýlce 🙂 Dělá se to i jinde, že mrazí i nekvalitní embryjka, v RF tohle ale nedělají 😉
@bellka je to jsi mě teda potěšila, no uvidíme teda co z té tak vychvalované blastocysty bude, snad něco ano🙂, je to pravda na co mrazit embrya, o kterých se ví, že jsou pomalá a nepřežila by, já jsem se jen vyděsila, že byla celá várka špatná ale ta jedna bůastocysta to teda ještě mohla dohnat potvora, kdy mohu případně na další minimálku holky? Za 2 nebo až 3 měsíce? Já bych šla zase co nejdřív haha....
No jo hned zase taky ne pač minule jsem po icsi otěhu přirozeně za měsíc a půl, tak bychom to nechali třeba na leden ne, ale tak třeba objevím ty //🙂
@jantarka jasny a když nic tak půjdeme znovu, jednou to vyjit musi a kdyz tu mou blastocystu tak vychvalovali ...
Holky, kolikaty den můžu testnout? pregnyl jsem měla 29. v 9 večer takže dnes je to 9 dní od pregnylu, tak muzi testnout už tak deset dní po ET? To už by bylo 16 dní od pregnylu,14 dní po et nevydržím....
a bylo tam něco už 6. den?🙂 to muzou byt ještě zbytky pregnylu?
Adi se na to nebudu cítit nikdy🙂
@zuzuza ahojky, věř tomu bojovníčkovi, kterého máš v sobě, protože to je ten nejlepší 🙂 . My jsme neměli nikdy nic k mražení, v prvních třech klasických IVF, až ve čtvrtém, kdy nám napřed řekli, že na mražení nic není, a ouha, najednou 6.den kultivace se prý začal jeden bojovníček tak rychle vyvíjet, že nám ho pak zamrazili. No a ze čtvrtého IVF, kdy mi zavedli dokonce tři embrya (protože se stále nedařilo), máme dvouapůlletého syna, a ten jeden zamražený bojovníček, lépe řečeno bojovnice 🙂 , mě právě kope v bříšku a začínáme 29tt. Takže nezáleží na kvantitě, ale hlavně na kvalitě a především na psychice 🙂 . Držím vše co mám, ať ti všechno dobře dopadne!!!

@kacatka Ahojky, moc moc držím palce, aby vajíčka byly kvalitní, i když je jich tolik... určitě bych jim taky věřila, že když je to delší protokol, že budou kvalitnější a lépe dozrají.... na pátek budu moc držet palce!!!! 😉
Holky, dneska jsme byli celý den v Brně, vrátili jsme se večer a jen nakukuji, večer mi bývá trošku šoufl, tak moc nepíšu... snad to zítra doženu, nezlobte se.
Ve čtvrtek jdu poprvé ke své gyndr jako těhotná, minulé těhotenství jsem chodila k jiné. Tak doufám, že bude vše v pořádku, snad ano...
Mějte se krásně, všechny moc zdravím!!!