Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@salinas1 Patří Ti můj velký obdiv,za to,pro co jsi se rozhodla.Já jednou měla vajíček moc a moc,tak jsem taky darovala,a mám z toho dobrý pocit,pokud to někomu pomohlo,paradoxně není vyloučeno,že brzy budu čekat taky na darované................,kdo ví 😖 Děkuji Ti za ty,kterým pomůžeš.
Tiez sme sa s priatelom zaradili medzi navstevnikov Reprofitu.Najprv sme absolvovali prvotnu konzultaciu.Tento tyzden mi spravili vysetrenie HSG.Bolest sa dala so zatatymi zubami a predychavanim vydrzat.Asi 15 minut po zakroku mi vsak prislo nevolno,zacala som odpadavat.Ulozili ma na postel a dostala som infuziu.Potom sa mi ulavilo.Priatel nema velmi priaznivy spermiogram.Pravdepodobne nebude mozne vykonat IUI, v co som dufala ☹ O mesiac ho skontroluju opat.Ak sa diagnoza potvrdi,ostava nam jedine IVF.
Zdravím známé i nové tváře a zároveň hlásím, že se nám narodil Vojtík s váhou 3795 gr a 52 cm. 🙂
Zdravím všechny a taky se pochlubím naším Matějem 🙂. Narodil se 22.4. Váha 3560g a 50cm🙂.
Halo, halo, nikdo se tu nesnaží o potomka? Já chci nějakou spolubojovnici. Během 3 týdnů mě čeká KET, tak at tu nenervačím sama. Kdo se přidává?
Holky to máte za chvíli, já stále jen IUI, tentokrát děloha nechtěla 😖 , byl to fakt hnus, udělalo se mi pak na zvracení, silné křeče a dva dny krvácení (podle mě bylo IUI moc brzo - 10DC pregnyl, zákrok 11DC, no, třeba všechno zlé bude k něčemu dobré), snažíme se seč nám síly stačí si to doma pojistit 😎 , pokud nedopadne (pravděpodobně) ještě třetí IUI, tak v červenci žádáme a v srpnu IVF, ale to vy už budete těhotnéééééééééé 😉.
Tak pište, pište, ať se můžu poučit a vím co mě čeká 😉
ahoj holky, jsem po prvním nevydařeném ivf na obilňáku. Je tu někdo kdo do reprofitu přešel z jiného brněnského centra???
beru taky tak, jen jsem zatím 3.DC, takže ultrazvuk půjdu 12.DC v pátek, teda si to tak plánuju a transfer asi 31,nebo 1.6. Pokud se to někam neposune. S Ketem nemám žádné zkušennosti. Necháš zavést jedno, nebo dvě? Já tedy jedno. Máme zamrazené 3, tak to budem zkoušet postupně.

@1miska ahoj, jak se ti dari? 🙂 Byla jsem v utery v Reprofitu. Mudr. Koudelka byl fajn, ale mluvil silene rychle a tim i tak nejak zmatene, ale jinak je opravdu fajn. 😉 . Jedine co me prekvapila jsou finance v Reprofitu. V minulem Caru jsem mela PGD na pojistovnu v plne vysi, vzhledem k veku a predeslemu zamklemu tehu. Reprofit pry vi, ze u nich nam to pojistovna neschvali a musime uhradit 30t. .Jinak nam asi doporucil minimalku, pry krasne reaguji, tak je to idealni. Zaciname cca v cervnu. 🙂