Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Holky co bych tak Štěpánovi měla koupit jako poděkování nevíte některá? Díky 😉
@ivcacig @olousek35 Já utrogestan vzdala po prvním pokusu, byl to hnus a hlavně mě celou dobu bolel podbřišek. A proto jsme se dohodli na injekcích Agolutinu. Sice jsou to injekce (olejovky) a když už nebylo zbytí tak jsem si je aplikovala i sama, ale bylo to jako nebe a dudy 😉 Ale je fakt, že dodnes mě bolí stehno, když si na něj sáhnu 😒
@nikolav No přesně jak povídáš. Je to hnus to zavádění. Já už se automaticky budím ve čtyři abych je zavedla☹ ve dvě pravidelně padám na hubu. Teď mám ředitele v zahraničí ale tento týden přijede a uvidíme jak po druhé hodině vyhasínám, tak to jsem zvědavá☹ Teď jsem zrovna taky dvě hodiny spala. Podbřišek moc bolavý, břicho tvrdé, nafouklé jak ve třetím měs☹ Kalhoty už nezapínám🙂
holky co jste braly prednison, kdy jste ho vysadili? ja s nim chtěla vydrzet min. do kontroly za tyden, ale je mi cim dal vic a vic spatne, uz su z toho dost zoufala, nejim a presto zvracim, pali me zaha atd.. tak si rikam, jestli za to nemůže trochu i ten prednison, který je vlastne kortikosteroid a ty mají souvislost s PH zaludky a vredy. Jsem dnes 10 plus 1..... diky 🙂
@1miska já ho brala do 10tt, pak jsem ho měla vysadit. Mě problémy teda nedělal, ale vím, že je to svinstvo. Pokud je ti víc a víc špatně, tak pochybuju, že to bude prednisonem, spíš bych tipovala těhu nevolnosti 😉 Tím si projde každá, jen některá víc a jiná míň. Držím palce ať je brzo líp🙂 Zkus popíjet vodu s citrónem, je na pálení žáhy, která často mívá s nevolností spojitost .
Chodím ke Stelclovi. V té Unice šlo fakt spíš o systém celé kliniky, prostě spousta rozdílu. Ano je pravda, že kvůli tomu už bych já k Otevrelovi nesla, ale protože ho mám prostě spojenyho a tou předchozí klinikou. A tehdy tam dělal a říkal věci, které se nám nelíbily. Ale předpokládám, že v RF musí dodržovat min. jejich standard.
co se týká dr. Otevřela, tak jsem v práci slyšela (ale kdo ví jestli je to pravda) ze odešel z Unicy a chtěl si otevřít další IVF centrum a Reprofit ho přeplatil a udělal vedoucím lékařem, aby nevznikala další konkurence.....

@ivcacig ano i bez objednání, na recepci mi řekli, že se objednávat nemusím, tak strašně moc držím palce 🙂