Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.

•
23. zář 2013Tak jsem se holky rozhodla pro ket v listopadu. snad nedělám chybu. momentálně potřebuji odpočívat. v práci je to před veletrhem náročné......... dnes jsem přišla z práce a jen koukám na televizi a do počítače. nejsem ničeho schopná. deset hod v práci, plus cesta do práce z práce a nákup.
0
tak jsem to dnes oznámila do reprofitu že ket odkládám. beru vitamíny, makám v práci a odpočívám.
@pejejak mě řekli v Reprofitu že si mám pregnyl dát 24 hod před IUI tak nevím teda...
@sanchezova To je pravda, já byla na IUI 2x a taky jsem si píchala 24h před IUI, ale pokaždé mi řekli, že se vajíčko uvolní až odpoledne (a já byla na IUI ráno v 8h). Při OPU se ale píchá 35-37h před odběrem.
Zdravím 🙂 Dneska druhá injekce Puregonu za mnou, nakonec jsem ráda, že pojišťovna zapomněla zdražit na začátku září tahle elegantní pera a bodání je pohoda, hormony jsou snad tam, kde mají být 😉
Holky, měly jste při stimulaci Puregonem nějaké vedlejší účinky ? (Protokol mám 200,200,200,175,175,175 jednotek)Mám se na něco připravit, zatím se prolívám vodou a Kontryhelovým čajem a jsem ráda, že jsem v práci a odpoledne s dcerou 🙂 Představa, že sedím doma za pecí je děsivá, takhle to všechno tááák letí 😉
Holky, měly jste při stimulaci Puregonem nějaké vedlejší účinky ? (Protokol mám 200,200,200,175,175,175 jednotek)Mám se na něco připravit, zatím se prolívám vodou a Kontryhelovým čajem a jsem ráda, že jsem v práci a odpoledne s dcerou 🙂 Představa, že sedím doma za pecí je děsivá, takhle to všechno tááák letí 😉
U mě je to v háji, 10. den po ET a krvácím. 😞 Nechápu, kde je chyba. Napoprvé to vyšlo, druhé ivf ne, ket ne, třetí ivf ne. Vždy krásná embrya. Tak asi v létě na ket a tím končíme asistovanou reprodukci. 😞 😞 😞
@zelena_zirafka 😞 A krvácíš hodně?? Třeba to je jen z hnízdění a bude to dobré. Neklesej na mysli a vydrž ještě. Moc ti držím palečky
@zelena_zirafka nohy nahoru, zvýšit dávky utroše a volat CAR, olousek35 měla podobný problém a je myslím v půlce těhu 🙂, straaaaaašně moc držím pěsti, ale sama vím, jak je to ošemetný, když tělo nechce 😞
@kacatka díky moc, to je krásná úroda 🙂, já docela věřím tomu, že otěhotním, to u mě není takový problém, ale udržet a donosit 8-(
@kacatka díky moc, to je krásná úroda 🙂, já docela věřím tomu, že otěhotním, to u mě není takový problém, ale udržet a donosit 8-(
jj, já měla podobný problém, ale až v 6 tt. A to jsem teda krvácela fakt šíleně moc, víc než u silné menstruace. Ale za pár hodin to přešlo a pak se to ještě jednou odpo opakovalo a pak následovalo tak 14 dní špinění a prý ještě není celý hematom pryč, takže klidně kdykoliv můžu zase začít. Ale je pravda, že 10 den rozhoduje. Bud menstruace přijde, nebo ne. Je to takový přelomový den.
@zelena_zirafka Tak to mě moooc mrzí 😞 Vyjde příště. Zatím si užívej se svým dítkem, to ti můžu jenom závidět 😉
@pejejak Já vím, že na rozdíl od hodně z vás už mám to štěstí, že poprvé se nám to povedlo a že už zázrak doma máme. I přesto každý další neúspěšný pokus bolí pořád stejně. 😞 Když to jednou šlo, proč už to nejde... Možná jsou embrya chytřejší než my a vědí, že těhotenství by bylo rizikovka, léky, stres. Třeba mě toho chtějí ušetřit... Ještě časem KET a pak už hotovo.
Začni psát odpověď...

Odešli