Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@delfi75 to mě moc mrzí, že to dnes nešlo ☹ , ale každé zlo je k něčemu dobré, tak třeba by se embryjko nezahnízdilo a pak by ses trápila víc, a na příště už bude mít od maminky nachystanou nádherně naducanou peřinku, do které se zavrtá a 9 měsíců se nepustí 😉 ! A s tím věkem by už taky měli něco udělat, dneska se prodlužuje délka života a holky mají děti klidně až kolem čtyřicítky, tak proč to někdo takto omezuje 😠 . Na věk nemysli, je to jen číslo v občance, to jen zbytečně stresuje, důležité je jak se sama cítíš, a že víš, že budeš ta nejlepší máma na světě 😉
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli vám nevadí, že si vás v Reprofitu tak přehazují. Nejsem tam dlouho, tak mám možná zkreslený pohled na věc, ale vadí mi, že jdu pokaždé k jinému doktorovi. Taky bych se chtěla zeptat, jestli vám dělali nějaká vstupní vyšetření. Nám nic a hned jsme šli na IUI.
ahojte chcem sa spýtať odpisuje vám niektorej na email dr. štelcl ?
@momie30 ze začátku jsem s tím taky bojovala, ale stačí říct při objednání, že si přeješ k tomu a tomu lékaři a pokud je to jen trochu možné, tak tě k němu objednají.
Před IUI jsem měla za sebou genetiku, imunologii, hematologii a hysterosonografii ve FN Bohunice, v RF pak laparoskopii a hysteroskopii, spermiogram manžela + můj hormonální profil, nejdřív jsme zkoušeli plánovaný styk a když se nedařilo, tak bylo navrženo IUI, třetí IUI se povedlo, bohužel těhotenství nedopadlo.
Pevné nervy, chce to opravdu trpělivost a věřit, přeju, ať se ti zadaří napoprvé 😉
https://www.modrykonik.cz/profile/cermi77/ Uff tak to my nemáme nic z těchto vyšetření. Proto se cítím dost nejistě a vlastně ani v úspěch IUI nevěřím. Dost mi pořád vrtá hlavou, jestli vůbec mám třeba průchodné vaječníky atd. Asi si řeknu o důkladnější vyšetření. Ty se k lékaři objednáváš sama nebo si tě objedná on. Mně jen řekli ať dám vědět výsledek, ale jak postupovat dál v případě neúspěchu, to nevím.
Jinak teda musím pochválit sestřičky, Ty jsou v RF úžasně milé.
Každopádně děkuji za přání, nervy se snažím držet na uzdě a moc to neprožívat, zatím se daří, ale ono to možná příjde až s datem blížící se menstruace. Patřím totiž k těm poťapům, kteří to každý měsíc obrečí 😝
@momie30 taky bych raději chodila jen k jednomu lékaři, ale chápu že to prostě nejde, jsem ráda, že s lékařem, který vede léčbu, můžu všechno konzultovat, na cokoliv se ho zeptat přes email a to mi stačí 🙂 oni jsou tam všichni fajn
@ivka3901 Ivi mě dneska Štelcl odpověděl na email, poslal jen smajlíka 😀 chvíli jsem nevěřícně zírala a pak mě to rozesmálo, on byl teď asi týden mimo republiku, teprve včera začal fungovat, tak vydrž, asi toho má moc 😉
@momie30 to mame asi vsechny stejne, taky jsem kazdy mesic zavrena v koupelne a obrecim to. Jen me pak popadne vztek a nakopne me to do dalsich pokusu. A IUI bych verila, spoustu zen tady tak otehotnelo a ma zdrave deti, mne se v RF libilo, ze nas dr. hned nehnala do ivf, pokud jste s manzelem zdravi, tak bych to aspon 3x zkusila, porad lepsi, nez se cpat hormony,s doktorem ke kteremu patris je nejlepsi se domlouvat po mailu, pokud budes mit pochybnosti o lecbe, kterou ti navrhne nekdo jiny.
@momie30 nikdy si me neprehazovali, ale je fakt ze vždycky když jsem se objednávala tak jsem říkala že chci k MUDr. štelclovi, u jiného jsem byla jen když jsem potrebovala UZ 10DC a štelcl mě zrovna ten den zákrokový sálek že nedelal UZ, ale jinak jsem uplne vse - od první konzultace k UZ na srdecni akci absolvovala u něj
Holky prosim, medrol nebo prednison jste braly v prosperujicim tehotenstvi prvni trimestr ? Je tu nekdo, kdo si nechal pichat i intralipidy ? Dekuji za zkusenosti 🙂
@ivka3901 je, tak to je moc dobre, ze ji lecba zabrala 🙂 V cervnu jsem mela intralipidy 4xvzdycky po tydnu od transferu a na chvili taky zabralo, ted jsem je dostala tyden pred transferem a v den transferu, pokud se zadari, tak se chystam jeste na jednu infuzi a jen me zajimalo, jak to je pak, kdyz by se clovek probojoval dal. Na internetu jsem nasla o intralipidech jen studie na zahranicnich servrech a v kazde doporucuji jine davkovani, nic moc zkusenosti, ale dost tomu verim. I ty kortikoidy snad budou mit neco do sebe, ale ty mi delaji dost zle na zaludek.
Ahoj holky.mám dotaz,jak je to v Reprofitu s lékama na stimulaci. Mají je tam v lékárně nebo si je musím sehnat sama?

@cermi77 no, přesně!!!!