Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
@evikos na IVF jsem byla 7x, poté většinou následovaly 2 - 3 KETy. (To bylo v průběhu 12 let) Jelikož jsem prošla několika centry, tak všude se stimulace trochu lišila i reakce byly různé. Čím jsem byla starší, tak tím hůř jsem snášela jakoukoli stimulaci. Teď mám pocit, že nesnesu ani endiaron ...
@misha83 přesně, máš pravdu, například jeho péče o mně v obou těhotenstvích byla dalece nad rámec jeho povinností, vždy se podřídil tomu, jak to stíhám, dokonce mě klidně vyšetřil i mimo RF, když měl třeba služby na jiných pracovištích. S takovým přístupem jsem se u žádného jiného doktora nikdy nesetkala 😉
@delfi75 jj, to přesně znám 😉 , člověk si připadá jak velryba, tam dole už ho všechno bolí jak tlačí bříško na všechny cévy, a nejlepší jsou otázky okolí "tak co, už?" 😀 To jsem přímo milovala, hlavně když se začali ptát tak měsíc před porodem a já 10 dní přenášela 😀 . Tak se drž!!! Za chvíli se ti život změní o 180°a vše se bude točit jen kolem toho malého zázraku 😉
@evikos já měla 2x OPU bez narkózy a ta bolest fakt není nic hroznýho, prostě silnější tlak v podbříšku jako při silnější MS, je to chvilka to odsátí, víš hned kolik je vajuch (to ale neznamená, že se pak všechny oplodní) a šla jsem...
@sikulik přesně, rodinná atmoška, kde jsem všechny znala a jezdila jsem tam na výlety vlakem, dala si něco dobrýho na zub, koupila něco pěknýho na sebe nebo na mimi potom a pak doma čekala na výsledek..
@evikos přesně, při poslední Ko, aby věděli, že nemusí shánět anestez.
@misha83 co jsem to četla, že jsi v nemocnici? Tož hlavně klid na lůžku a bude to v pořádku, hlavně že už víš, že máte srdíčko...já přesně takhle skončila s malou a nechali si mě v porodce týden, páč jsme čekali na srdíčko a aby se mi udělalo líp. tak držte se!!
@misha83 já teda tenkrát jen zašpinila, ale zle mi bylo děsně, mdloby a na zvracení a sama doma, to nebylo dobrý, tak si mě tam týden nechali a pak jsem byla na PN. Ty doufám ležíš a odpočíváš a nikdo doma tě nehoní, hlavně malej, děti bývaj kolikrát nechápající k ležící mamince 😉
ahojte baby po dlhšom čase som volala do RP a kedže som patrila k dr.Macháčovi tak sme sa s manželom rozhodli,že sa objednáme druhému dochtorovi k dr. Otevrelovi.Neviem máte s ním niektorá skúsenosti aký je to lekár 😒
Ahoj holky, moc prosím, nemáte některá číslo na embryologii (Brno)? Zapomněla jsem si doma mobil a dneska mám volat, jak to s našima velikonočníma zajíčkama vypadá. A na stránkách přímo ten mobil, jak dávají v papírech, není ☹ Moc děkuji.

@evikos taky muzu potvrdit, ze OPU pri nativu a minimalce je v pohode. A nehuntujes si to telo tolik.