Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Holky prosim, zavadeli vam vzdy blastocysty nebo i morulky?
@val123 ja som v Brne prvy krat otehotnela s morulkou, no v 6tt to odislo :( a s blastocystou som mala biochemicke tehu, no problem je mozno vo mne. Vela zien uspesne otehotnelo aj s morulkou. Je pravda, ze blastocysta, 5ty kultivacny den, je kvalitnejsia. Ked sa priroda rozhodne, ze otehotnies, tak je jedno ci s morulkou alebo blastocystou. Je to na prirode a stasti 🙂 Musi verit 🙂
A ještě plno překlepů, to jsem teda hvězda :D
Zdravím holky mužu se mezi Vas přidat?? Jsem objednana do Reprofitu na 1. konzultaci k pani dr. Strakove. Mate s ni nekdo zkusenost?? Predtim jsem absolvovala IVF v repromede, neuspesne. Dekuji za odpovedi
Aha tak to mě moc netěší, doufám že není hned po škole 😒
Muzu se zeptat jaky dr. tam jsou nejlepší ?? Četla jsem že byl fajn dr. Štelcl a že šel do reprogenesis ??
Dobrý je i dr.Koudelka
Je pravda,že když jsem si byla v Reprofitu ve středu pro recept,byl tam zase úplně nový doktor.Jméno nevím,ale dr.Vrána to nebyl.

@val123 jj, pustili me v utery a od te doby klid. Ve stredu jsem byla u sveho lekare a potvrdil ten hematom, ale neohrozuje miminko. Krasne tlouklo srdicko. Hned ve stredu jdu zase na kontrolu.