Reprofit Brno. Máte zkušenosti?
Ahoj holky, mátě některá zkušenost se zařízením Reprofit v Brně? Předem moc díky za odpovědi.
Holky prosím jak jste s MUDr. Strakovou spokojený,mám k ní jít,moc díky😉
Ahojte neviete kedy dr.Otevrel dovolenku dneska som mu písala dosť doležitý emial ohladne ultrazvuku a neviem čo dalej :-I :-I :-I díky za info
Dakujem moja lebo dneska som bola na ultrazvuku ohladne KET a je velmi velmi nízka sliznica tak musíme preplánovat KET s estrofemom
KOčky nezostala vám niektorej Femara? potrebujem jednu jedinú tabletku dakujem
@delfi75 přesně to znám 😉 , chodila jsem se stále dívat do postýlky, jestli to není jen sen 😉 a pořád mi samým štěstím tekly slzy po tváři 😀 . No a to máš vidět ve školce na besídce pro maminky, připadám si jako "tydýt" 😀 když jen co tam přijdu a vidím tam ty svoje "zlobidla" 🙂 , už se mi hrnou slzy do očí a ať dělám co dělám, nezastavím to 😀
Holky, mely jste nektera metodu PICSI?? Pri spatnem spermiu - morfologie 1% ?? Pomohlo vam to k lepsim vysledkum?? A jak se to plati?? To se plati ICSI + PICSI nebo jenom PICSI dle ceniku RF? Diky ,,,,stsle se rozhodujem jestli do toho PICSI jit nebo ne.
Při ICSi napíchaji spermiii přímo do vajíčka a při picsi spermie nějak důkladněji vybírají a pak teprve do vajíčka
@jennyy12
při vašich hodnotách bych šla do PICSI, měli jsme podobný výsledek spermiogramu. Na kyselinu hyaluronovou se navážou jen ty nejlepší a funkční spermie, je tam většinou jistota, že nešáhnou vedle. Při ICSI vybírají náhodně pouze vizuálně spermii, která se jim zdá O.K., ale můžou mít narušené DNA hlavičky - to ale pouhým okem nejde vidět.

@myskat myslím ze ani jedno to není taky jsem u ni byla musela bych najít zprávu