Šance na úspěch IUI po Ovitrelle. Zkušenosti a názory.
Ahoj holky , jsem 10dni po IUI.
Na testu "dušík" asi ještě z Ovitrelle ,myslela jsem si ze vyprchal 7den po ovitrelle /5den po IUI (to jsem měla test negativní) ale od 9dne po ovitrelle / 7dne po IUI je tam zas .
Každopádně nesílí takže je to ovitrelle .
Myslíte že je ještě nějaká šance že by to mohlo vyjít?
O mimčo se snažíme hodně let.
Po clostilbegytu jsem 4x otěhotněla takže při každé stimulaci ale nikdy to nedopadlo.Prisli mi na zvýšené NK buňky a lepek.trd po zaleceni jsme měli první IUI opět s clostilem.
Předem moc děkuji za Vaše zkušenosti a názory. 🖤
@merope tomu teď moc nerozumím, je to 10 den po IUI a 12 den po ovitrelle .
Těhotná jsem byla již 5x právě....
A o ET nic nevím, o tom mi ještě lékařky nic nevysvetlovali. Takže netuším.
Testy si mám udělat 18.10 ale dnes už vysadit progesteron
Jo, 18.10. je tak asi dobrý čas na testy 🙂
@merope tak uvidíme, měli jsme úplně první pokus v CAR po necelém roce čekání než nám dovolili IUI.
A po skoro 9letem snažení.
Několikrát nám to nedopadlo .....
Ovitrelle jsem měla úplně poprvé, ale clostilbegyt Už 5x a 4x mi zabral.
Každopádně jsem byla jen zvědavá zda 10dni po IUI není pozdě že nemám čárku,jako třeba pár ostatních kdZ jsem procitala internet 🙂
Nic víc🙂 moc děkuji za odpověď🙂 uvidím tedy v to úterý🙂 ještě jednou moc děkuji 🫂🍀🖤
Já měla po IUI testovat po 14 dnech, a to jsem měla slabší čárku, která pak hezký sílila. Dřív jsem netestovala, tak nevím, odkdy bylo něco vidět 😁
@aspie83 děkuji, uvidím v to úterý🙂
Tak hodně štěstí 🍀
@aspie83 no...dekuju...
Ahoj, mne kázali v car testovať po 14 dňoch ,ale skúšala som už od 10.dňa a čiarku som tam nemala. Inak v oboch tehotenstvách som na desiaty deň už mala čiarku. Držím prsty
@nina004 já jsem právě v nějakých těhotenství měla už od 8 dne a v nějakých až 14den....
Moc dekuju

10 dní po IUI podle mě nemůže být vidět nic jiného než Ovitrelle. Kdy máš jít na krev / dělat si testy? "Něco" bývá vidět tak devátý den po ET a ten je typicky pátý den po odběru vajíček, a ty spermie musí z té dělohy nějak k tomu vajíčku taky doputovat - takže tak čtrnáctý den by mohlo být vidět "něco", ale možná taky i později - spíše bych čekala tak šestnáctý až dvacátý den.