Sanus Hradec - zkušenosti
Ahojky, v září jdeme poprve do sanusu,mohu se zeptat co nas ceka? Popřípadě jaké máte zkušenosti. Predem děkuji
@anettak ahoj dekuji moc, pro me je to úplně nove tak nevim co cekat, snažíme se dva roky, jinak ja jsem v poradku ale manžel ma problem,tak doufám že nam pomuzou..pri prvni konzultaci se neco plati? Nebo mame cekat jen otázky.. Děkuji moc... budu asi drza ale zadarilo se vam?
@jasemin26 my jsme do CAR šli po roce snažení, s tím že mi dal můj gynekolog žádanku na spermio, s tím že nedopadlo moc dobře tak hned nám řekli že máme vyhledat odbornou pomoc.
Nee nic platit nebudeš jen se platí za výkony zahormonální léky, IUI a IVF ale to ti vše poví podle ceníku a podle toho co vše budete potřebovat a na jaké léčbě se domluvíte.
My jsme nejprve podstoupili 2x IUI s tím že se nepovedlo, pak jsme hned šli do IVF, máme za sebou 2 celá s tím že vše proběhlo v pořádku embrya na zavedení jsem měla ale bohužel mé tělo pro ti ním nějak bojuje, měla jsem 3x zavedení kvalitního embrya 3x jsem otěhotněla ale pohaždé bohužel jsem v 7-8 tt jsem o to samovolně přišla.
V sanusu už nevěděli jak semnou pokračovat dál tak mě poslali k P. doktorce profesorce Ulčové -Gallové do Plzně kde jsem před čtyřmi dny udělali laparoskopii, která dopadla v pořádku, vyšetřují mi ještě NK buňky a teď právě jsme ve stádiu že čekáme zda mám nebo nemám v sobě aktivní NK buňky což jsou takový zabijáci v tělě, která mi zabijí to embryo.
Spíše jen otázky pak pošlou na testy, které budou potřeba.
@jasemin26 vůbec se neomlouvej, mě nevadí o tom mluvit a už jsem se s tím smířila že to tak je, teď jsem ráda že se to hejbe a snad už brzy budeme vědět kde je zakopaný pes, když vše půjde dobře tak v září by jsme si mohli jet pro mrazáčka, kterého si tam ponecháváme 🙂
Mnoho výsledků trvá tak ty 2- 3 měsíce ☹ pokud je ale problém jen u tvého muže tak třeba na genetiku, imunologii a alergologii jít nebudete muset, třeba hned půjdete na IUI, IVF 🙂 u nás ty testy byli protože hledali důvod proč potrácím.
Manžel byl na spermio, genetika, imunologie, alergologie
Já hormonální profil, genetika, alergologie, imunologie, teď laparoskopie, a NK buňky
A budu vam držet palce👍👍👍
Ahojky, my máme od dubna holčičku ze Sanusu. Trvalo nám 3,5 roku snažení než se zadařilo. První dojmy byly katastrofální, pak to bylo ale OK. Nejprve jsem se totiž dostala k lékaři, který mi těžce neseděl na základě jeho flegmatismu, laxnosti. Pak jsem se ale přeobjednala k jinému a šlo to jako po másle. My ale měli problém v imunologii - protilátky proti zona pellucida. Absolvavali jsme gnetiku, imunologii, hematologii, laparoskopii, manžel spermio, 6xIUI. Téměř všichni tam jsou milí, ochotní, není problém diskutovat, ptát se ;) Hodně štěstí 🍀
@efijil ahojky také se přidávám s gratulací 🙂 smím se optat k jakému lékaři jsi chodila než jsi se přeobjednala??Já chodím k Šilhanovi, ze začátku sem si o něm myslela že je divněj🙄😀 občas sem od něho ledas co nechápala a pokud jsem se neptala nic navíc neřekl, ale já měla dost načteno tak že mě spolupráce s ním vyhovuje 🙂
Ahoj holky kdy je tak nejlepší objednat se do Sanusu v Hradci? Taky by jsme tam chteli jit nejak po prazdninach. Musim tam mit nějaké doporučení?
@vladuska29 doporučení mit nemusis... ja ho take nemela volala jsem si tam v tydnu a mame to na září, paní rikala ze pres prazdniny moc nejedou...takze cim driv tim lip👍
@jasemin26 tak to abych tam zavolala zítra radši. Chcem to jeste do konce prazdnin zkusit přirozeně jestli se třeba nezadari. Ale jinak jsme rozhodnuty jit uz do centra pak
@vladuska29 přesně jak píše jasemin26, a přes to léto je to opravdu takové omezenější, mnoho dovolených 🙂 přeji úspěšné snažení 😉
@anettak děkuji
@jasemin26 že mi dvě už jsme si jednou spolu psali v diskuzi Snazilky Trutnov a okolí?
@vladuska29 psali😉 ...nam se nedari a podle vysledky manzela ani prirozene nepodari...tak jsem si tam zavolala.. vazne to zkus se tam obednat ted...a budeme si moci psat jak tp mame😉👍 .... drzim palecky

Ahojky do Sanusu v HK už jezdíme 4 roky, máme toho už mnoho za sebou jako jsou IUI, 2x IVF a mnoho testů, jsme s CARem spokojeni.Vše je nové a moderní, sestry i doktoři jsou fajn.
Při konzultaci se budou ptát na osobní info, jak dlouho se snažíte, jaký máte problém, atd...
Chodíme k Mudr. Šilhanovi a za mě dobrý.
Kdyby jsi chtěla určitě se ptej, ráda odpovím co tě zajímá 🙂