Sanus Jihlava, chodíte někdo také?
Ahoj snažilky, tak jsem po neuspěšném 3 letém snažení přešli do péče Sanus Jihlava. Máme za sebou první pohovor a při mé další MS nás čekají další vyšetření. Je tu nějaká snažilka, která tam nyní chodí také? že bychom pokecali o pocitech a vyšetření a pod. a podpořili se 🙂
@pavlina1976 ja uz ted jedu druhy kolo s tim ze to musi vyjit.. uz vime co nas ceka a je to cele klidnejsi tak snad
@pavlina1976 ahojky, jak pak se ti daří? A jak se těšíš na mimčo? 😉 už máte vybrané jméno? 😉
@andreee86 Ahoj Andrejko, těším se moc, jak se to blíží pomalu, ale jistě, tak o tom víc a víc přemýšlím 🙂. Jinak jsem od pondělí už na dovolený měsíc a pak mateřská 😀 . Shodli jsme se na jménu Vojtík 😉. Už mám pořádný břicho, tak absolutně nevím co budu dělat za dva měsíce 😀, už asi jen ležet! A co ty? V jaké jsi fázi?
@pavlina1976 Tak to má být, pořádně si to užívat 😉 zase nikam nechvátáš, v klidu si všechno uděláš, pomaličku, tak ti zase to bříško určitě nepřekáží. Vojta je moc krásné jméno, vybrali jste určitě dobře. Já jsem doma po KET, byla jsem v pondělí, tak teď čekám a čekám a je to hrozně dlouhý 😉
@andreee86 V pondělí KET, tak to už máš skoro týden za sebou 😉 . Je to nekonečný viď? A pak je to taky nekonečný, když tam najdeš //, tak pak krev, pak srdíčko, pak každá kontrola nervy, jestli stále srdíčko tluče atd. Zrovna dnes jsme na to s manželem vzpomínali, že to hodně prožíval, byly to nervy dlouho jsem špinila....Moc ti držím pěsti, aby to vyšlo!!!!!! 😉
@luist nezoufej, hlavně, že tam bude ten pravý bojovník!!!! Tak si necháš dvě a jednoho sněhuláčka? Určitě to všechny tři dají do blastocyst 😉 . Věř jim!
@andreee86 pak se to taky vleče, jdu na ultrazvuk až 8.3. A to ještě o týden dřív než původně Škurla říkal, protože jedeme na hory (já teda jen odpočívat). Je to pro nás zkouška trpělivosti 😉, tak vydrž a mysli pozitivně 😉. Já si s prckem od začátku povídám a kamarádka říkala, že mu mám číst... Tak jsem četla - tuším, že to bude kluk, četla jsem erotický román, proto se mu u mně určitě líbilo 😉
@pavlina1976 no další věc nebudou nechávat ani tu 5 denní kultivaci. Možná jen 3 dny. A abych řekla je mi dnes hrozně je to horší jak ta první narkoza. Samozřejmě doufám že tam ten vítěz bude😊
@luist Určitě bude!!!!! Nejdůležitější je, že už se k tobě ten bojovník už těší 😉 . 😉 Budou to nervy těch 14 dní čekání, ale nová naděje a určitě tam budou // 😉
@pavlina1976 no tech 14 dní bývá nejtěžších ale to dáme budu si vyrábět výzdobu na velikonoce😂
@luist Ahoj, mužů se zeptat, jak Dobrý den,doučování Vladěnky se konalo 3.2. a 10.2. Pri ceně 160Kc/hodina + cestovné 60Kc se jedna o částku 440Kč. Děkuji. Hezký den, Svobodovádlouho to celé trvá? Příští víkend jdu na OPU, pak snad další víkend ET. Tak bych chtěla jen nějaké info, jak dlouho to ten den v Sanusu trvalo. Díky moc a přeji jen to dobré - Tobě i malému bojovnikovi!

@andreee86 já abych pravdu řekla jediná negadivní věc byla že jsme unavená jinak mi s léků nic není. Narkoza v pohode kabilu moc nemusím ale jiná byla jsem poprvé teď jdu pod narkozu podruhe a doufám že se opět jen hezký vyspim a pak mi přijdou říct to hezke číslo vajicek