icon

Špinění 9 den od IVF

matys13
8. zář 2018

ahoj, dneska jsem 9 den po ivf a začla jsem trochu víc špinit.. není to přímo krvácení.. možná trochu silnější špinění.. krev jen v záchodě nebo na papíše.. Je to konec nebo je tam ještě naděje?

vím, že se to tu už asi řešilo, ale i tak to zkusím.. chlap mi tvrdí že to nevadí, že tam ještě pořád je.. já tomu chci taky věřit, ale bojím se :(

Strana
z2
eva118
8. zář 2018

@matys13 Vydrž zavádět do krevních testů. V CAR ti řekli co?

matys13
autor
8. zář 2018

@misicka1988 tak já dělám ve fabrice jako dělnice.. až tak těžký věci se tam netahaj, ale kdybych čekala tak je to těžký až až.. a psychycky je to tam taky dost na palici.. proto jsem chtěla bejt doma. ale zas nevím jak moc dlouho by mě nechala doma obvodačka

matys13
autor
8. zář 2018

@eva118 tam mi jen řekli že 13.9. mám přijít na kontrolu..ani mi neříkali že bych měla doma dělat testy.. a že kdybych mě to hodně bolelo a jela na pohotovost tak že by pak chtěli zprávu..ale zas tak hrozný bych s tím někam jela to není.. včera jsem trošku špinila a bolel mě podbřišek, dneska to vypadalo stejně, ale krvácím víc.. tak já nevím jestli je ještě šance že to vyšlo

eva118
8. zář 2018

@matys13 Tak to bych zaváděla až do té kontroly. Já jsem taky myslela, že je to na nic, brečela jsem, že se mi rozjíždí ms, ale brala dál ty prášky. No a pak mi přestalo chutnat kafe a za dva dny, krevní testy a hcg přes 500.

janca209
8. zář 2018

@matys13 Taky jsme to nechávali 2 roky na přírodě, ale pak už sem to začala řešit. Držím palce ať to dobře dopadne, já jsem prostě poznala, že to je ms a nevyšlo to. Ten crinone gel jsem zaváděla ráno, když sem ho zavedla, tak to ms chvilku drželo, ale odpoledne a k večeru už sem normálně krvácela, takže to ráno fakt nemělo cenu znovu zavádět. Lékař mě taky upozorňoval, že léky nemám vysazovat, ale když sem mu to pak řekla, tak ani nijak neoponoval.

matys13
autor
8. zář 2018

@eva118 já jsem ani nechtěla s tím gelem přestat.. ale kolikrát tu čtu co holky berou za prášky a já mám jen gel.. tak si říkám jestli toho nemám oproti ostatním hrozně málo..

taky jsem to dneska obrečela.. celou dobu si říkám že to ve mě hezky roste a pak vidím tohle.. děkuju za radu..

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 jj my taky tak nějak.. jen už to pak šlověka docela ubíjí když vidím všude ty děti a těhotný.. tak si jen říkám jestli taky budu mít takový štěstí.. taky mi to tak přijde že k večeru je to horší.. jen ty křeče se trochu zmírnili

janca209
8. zář 2018

@matys13 Určitě budeš mít štěstí. A buď ráda, že bereš jen ten gel, protože já mám teď léků víc a je mi po nich dost špatně.

matys13
autor
8. zář 2018

@janca209 já nevím jestli je vůbec šance že bych po tomhle mohla být v tom.. trochu se mi tomu nechce věřit.. ale budu si dál říkat že tam je.. musím bejt pozitivní. bez toho to nejde.. budu dál zavádět a uvidíme co mi ve čtvrtek řeknou. ale i tak se asi budu bát..

moc děkuju žes mi napsala.. bála jsem se že se nikdo neozve a já se v tom budu plácat sama.. docela jsem se uklidnila.. po obědě mi bylo hůř.. byla jsem psychicky dost na dně.. ted už je to lepší.. moc děkuju a určitě ti budu držet palce aby ti ten KET vyšel.. doufám, že pak dáš vědět 😉

janca209
8. zář 2018

@matys13 Moc děkuji, vím jak ti je, ale prostě věř, že to dopadne dobře. 🙂 Nám v minulém centru řekli, že vyprodukuju málo vajíček a šance tedy nic moc, do toho se přišlo na problém v genetice a i imunologický problém, takže šance někde na bodu mrazu. Když jsme si doma s manželem sedli a řekli si co všechno by muselo vyjít, abych byla těhotná, tak to byla úplná utopie a podívej, teď mám zamražený dokonce 3 embrya. Tím bohužel není vyhráno, ale my to ubojujeme. Tak tfuj tfuj a dej vědět. 🍀

matys13
autor
9. zář 2018

tak opravdu z toho nic nebude.. hodně se mi rozjela ms.. tak silnou jsem ji v životě neměla :(

janca209
9. zář 2018

@matys13 To je mi líto. 😔 Test si zkoušela?

matys13
autor
9. zář 2018

@janca209 s tím jak teču to ani nemá cenu.. prostě to embryo to vzdalo.. nebo nevím.. ten gel si budu sice asi dál zavádět.. a ve čtvrtek jdu na tu kontrolu.. tak snad budu moct jít hnedka tedka na KET.. ale nevím jestli bude chtít nechat pauzu nebo nasadit nějaký prášky..

janca209
9. zář 2018

@matys13 Uvidíš, mrazáčků máte dost, tak nevěš hlavu, ten pravej bojovník tam čeká. 😉

matys13
autor
9. zář 2018

@janca209 děkuju.. doufala jsem že to vyjde už ted.. ale to asi každá z nás.. asi bych to měla moc jednoduchý.. snad mi obvodačka nechá tu neschopenku když bych hnedka šla na další pokus..

kam vůbec chodíš do caru?

janca209
9. zář 2018

@matys13 První IVF jsem absolvovala v Jihlavě, druhé v Brně v Reprogenesis. 😊 Kam chodíš ty?

misicka1988
9. zář 2018

@matys13 Když půjdeš hned do ketu, tak si myslím že ti neschopenku v pohodě prodlouží. Už jen to že máš mrazáčky a nemusíš na 2.Ivf je super. Jinak moje pocity když to poprvé nevyšlo ? Upřímně jsem také doufala že to výjde hned napoprvé. Protože 2 děti jsem již přirozeně měla, které jsem počala prakticky hned. Ale zase v době 1.transferu mi bylo skoro 37 let. Když jsem dostala ms, byl zklamaný hlavně muž. Já to brala ještě docela v pohodě. Po druhem nevydařeném Ivf už mi bylo dost bídně, ale alespoň jsme měli jednoho mrazáčka. To bylo těsně před vánoci, tak jsem se raději uonula na pečení a chystání na svátky. Po novém roce jsem šla hned do Ketu, s vědomím že pokud nevýjde ani toto, moc šancí už mít nebudeme, jelikož manželova zmraženého vzorku bylo už jen na 1-2 pokusů. Naštěstí tento Ket vyšel, a radost byla nepopsatelná 😊

matys13
autor
9. zář 2018

@janca209 já tohle mám poprvé a chodím do arlety v kostelci nad orlicí.. pan doktor je prej velmi dobrej tak jsme šli rovnou tam..jsem tam spokojená

matys13
autor
9. zář 2018

@misicka1988 jestli to tak pan doktor bude chtít.. možná to tam dělá jinak..ale já bych chtěla rovnou druhej pokus.. když ted to nevyšlo tak to zkusit a pak že by se vidělo.. já nevím, třeba by mi dal i nějaký prášky navíc..
já byla včera dost na dně.. dost mě to vzalo.. dneska to sice není nejlepší, ale rohodně lepší jak včera..

já jsem totiž byla u obvodačky pro předoperační před opu a tam se mě sestřička ptala jestli budu chtít neschopenku, tak jsem ji jen řekla že se pro ni dyštak stavím.. když bylo po et tak jsem si pro ni druhej den rovnou došla..ani jsem nešla do ordinace,, jen jsem sestře řekla že jsem byla na tom ivf a ona mi ji za chvli přinesla vyplněnou..ani se neptala na jak dlouho ji chci.. tak nevím jestli se tam mám stavit a optat se, nebo na ni prostě zůstat.. já si normálně neschopenky neberu.. za 6 let v práci je tohle moje 3. neschopenka.. a jsem tak trochu srab u lidí co neznám :D

zanette82
10. zář 2018

@eva118 ultrogestan

zanette82
10. zář 2018

@matys13 určitě nic nevzdavej divím se ze ti nedal estrofen ten je na růst sliznice pokud krvacim a nevychazi to nech si udelat imunologii mne zjistili protilátky a brala jsem Medrol 4 3 mnesice v kuse a ted po 2 ivf čekáme dvojčata

matys13
autor
10. zář 2018

@zanette82 tak tohle je můj první cyklus.. tak spíš jen zkouší co se stane.. dostala jsem jen vaginální gel na sliznici.. tedka ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidíme co nám řekne

zanette82
10. zář 2018

@matys13 dneska clovek musi byt bojovník v centru jim jde o prachy clovek musi zjistit vse sam imunologie je základ delaji ji jen v Plzni a v Praze zeptej se na to je nejlepsi vse podstoupit genetiku spermie pohyblivost vse ja to tak udelala poprve to nevyšlo a ja šla za svim cílem udelat pro to Max a diky medrolu se to podařilo profesorka ulcova V Plzni mi dala Medrol a godasal na ředění krve a ja ji poslechla a je to tu 👶🏻👶🏻Všem tedy Radim pokud kortikoid tak alespon 5 tydnu v kuse bez pauzy před ivf a cely prasek bez vynechání

zanette82
10. zář 2018

@zanette82 pomáhá na přijetí

matys13
autor
10. zář 2018

@zanette82 tak ono to krvácení už tak nějak přestává.. tedka zas už jen špiním.. ale uvidím co nám poví ve čtvrtek na kontrole.

ale děkuju

Strana
z2