Stellart Teplice nebo Pronatal Teplice?

simikk
24. črc 2018

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda některá z vás chodí v Teplicích do Stellartu. Nenašla jsem tu žádnou lupu abych si to vyhledala.
ráda bych taky slyšela názory na teplický Pronatal? Předem děkuji za Vaše odpovědi

kjp
24. črc 2018

@simikk Chodili jsme do Pronatalu. Byla jsem spokojená. Prostředí moc neoslní, ale přístup a personál supr.

simikk
autor
25. črc 2018

@kjp a povedlo se vám v Pronatalu?

kjp
25. črc 2018

@simikk Povedlo se hned první IVF. Předtím tři neúspěšné IUI. Máme teď rok a půl starého syna. Do Pronatalu jsme šli automaticky, protože tam pracuje můj gynekolog. Kdyby tě ještě cokoliv zajímalo, klidně se ptej.

simikk
autor
26. črc 2018

@kjp tak to blahopřeji, že to hned klaplo. U nás to bude asi dost komplikované, nemám vejcovody a vaječníky už mi moc nechtějí pracovat ☹ tak nevím které z dvou center by bylo lepší.

kjp
26. črc 2018

@simikk Tak k IVF vejcovody nepotřebuješ a s ostatním si snad nějak poradí... Škoda, že se neozval nikdo ze Stellartu. Na nějakých diskusích co jsem četla ho chválili. V Pronatalu, po odborné stránce, si myslím, že jsou dobří. Některé holky si ale stěžovaly na nedostatek soukromí a chování personálu. No, s tím soukromím měly pravdu. Čeká se v čekárně jako u zubaře, odběr vajíček a zavádění se provádí hromadně, cca pět ženských jedna po druhé.. Nevím jak se to dělá jinde, ale nakonec jsem byla ráda, že tam nejsem sama. Na doktory a sestřičky si nemůžu stěžovat vůbec. Tvůj doktor ti neporadí?

lilavatty
9. srp 2018

Ahoj děvčata, sháním dobré duše, které mi poskytnou recenze na CAR- Jakýkoliv, který jste kdo navštěvoval. Sepisuji na blog přehled všech CARů, recenze, informace,ceny... Prostě vše. Napište do zprávy 🙂 Děkuji. P.S.-vše anonymně!
www.denikbudoucimatky.wordpress.com