Taky plánujete IVF v prosinci?
také plánujete IVF v prosinci? přidejte se 🙂
Ahojky, já dnes dostala 1.inj. Dipheriline a 1.12 začínám stimulovat a na Ježíška so bříška 😀
@antoa ahojky, tak já dnes dostala nějaký léky, ale stimulovat začnu až v lednu, mudr to dnes počítal, a jelikož budou vánoce a oni v centru zavírají už 16.prosince, tak by mi to nevyšlo s prodlouženou kultivací, tak jsme se teda doluvili na ten leden 😒 tak já budu mít ježíška až v lednu 😉
ahoj, ja zacnu stimulovat kolem 20. listopadu, takze zacatkem prosince odber vajícek a pár dní před vánocema výsledky, jestli dobre počítam 🙂 je to naš první pokus, doufam že to vyjde.
@antoa a jakou máš pojišťovnu? já VZP
1IVF 1ET neg
2IVF biochem.tehu, KET neg
3IVF biochem.těhu, 2 KET neg
změnila jsem car a tam se jim na mě hned něco nezdálo, tak mě poslali na laparku a našli ložiska endošky a teď mi našli zvýšené hormóny, tak jdu na endokrinologii
doufám, že už to tentokrát výjde 😉
já myslím, že máš krátký protokol. Já měla 3x dlouhý a to začínáš s léky už v předešlém cyklu...
😒
@pigy chodili jsme do státního caru a měla jsem pocit že co si nevyčteš na netu a tak nevydupeš tak nemáš....
u všech minulých ivf jsem jedla FEMIBION 800. Je to drahý jak potvora a má to zabránit VV neurologickým, rozštěpy....no a my měli stejně mimčo s VV tohoto zaměření, takže když to má být tak stejně nic nenaděláš. Dr. říkali, že to bylo náhodné. Nyní žádný prachy do vitamínů necpu, však nám stejně ještě pumpnou peněženku i tak. Tak jím jen acidum folicum, což je dost silná kys. listová. I v lékárně mi řekli, že to stačí a zbytek vitamínů je normálně v jídle..
@pigy já si myslím, že méně je někdy více. Některý holky zkouší různá čase a preparáty, ale jednak peněz vydáme ještě dost a je to podle mě jen berlička.....a ještě to může být kontraproduktivní vůči hormonům ne?
a to biochemické těhu Ti vysvětlují čím? a co to je?a kdy to skončilo u tebe.
@antoa no oni právě zjistili, že jsem měla v sobě ve vejcovodu takovou tekutinu, která to embrijko zabíjelo, je to taková toxická látka 😒 tak že ono to malinkatý mělo snahu, ale pak nemělo šanci. Jsem ráda, že jsem přešla do jiného centra a oni mě hned poslali na laparku 🙂 a tobě přišli na to, proč?

přidá se taky někdo? 🙂