Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
PGD pracuje s pravdepodobnosti a ne s jistotou 😉 Tim bych se uklidnila.
hod se hlavně do klídku,to je důležité
Holky, moc děkuju, bojujeme s manželem a modlíme se za to, aby se tenhle zázrak stal, ale musíme si nechat i zadní vrátka a nějaký plán, co dál a to jde těžce...
hlásím příchod jsem nadláblá a tak už jen odpočívat!
já se cpu mandarinkama to je oběd 😉
čauec,já včera udělala večer cibulačku i na dnešek a už včera jsem se z ní pěkně podělala 😀 Tak dnes nevím,mám na ni hroznou chuť. Jinak jsem zase špatně spala a ještě se mi zdálo,že jsem měla v létě mimi ve fusaku a a ve svetrech a málem jsem ho uvařila. Když jsem vstala,měla jsem takový divný pocit,jak kdyby se něco stalo... bylo to hnusný. A jak na sviňu mě nebolelo břicho,záda,nic. Nebýt toho že mám příští týden poradnu,tak jsem běžela na UTZ. Teď už mě zase všechno bolí a žaludek je taky jak na vodě,tak jsem se uklidnila,ale bylo to fakt hnusný...
@lenkacar ta je hrozně lehká. Dáš do vývaru vařit na drobno brambory,jednu cibuli na půlkolečka aby to chytlo chuť a nějakou uzeninu. Na pánvi si na másle osmažíš víc cibule zase na půlkolečka do měka a až jsou brambory měkké,tak to do toho dáš a chvilku povaříš. Já dělám hodně hustou,protože to máme většinou jako hlavní jídlo. Včera mi došlo máslo a cibuli jsem smažila na oleji a není to ono,máslo je máslo. Na talíři zasymu sýrem a já si dávám opečený chleba...
aha .tak dělam porkovou bez tý uzeniny
chystaám se taky dělat krémovou,ale ještě jsem se k ní nedostala... Manžel cibulačky sežere třeba tři talíře...
na kousky brambory a porek,hodim tam masox a peř a když je to měkký tak dam jíšku na másle a papáme 😉
takže pitný režim je tabu a dnes téma - polívky jo? 😀
tak jsem si přece jenom dala tu cibulačku a je mi zase nějak šoufl,chjo. Musela jsem si zajít koupit gumový medvídky na spravení chuti... A jablíčka,abyste viděly že něco zdravého taky jím 🙂
no vladís je polévkovej tak jí určo zkusim ..
Muzskej dneska dostal cocku - teda myslim jidlo - s parkem a sazenym vejcem. A zbylo, takze bude cockovka zitra. To je vzdycky nejhorsi, vymyslet, co budu o vikendu varit. Nastesti MM dostal chut na smazenej hermelin, tak mu vyhovim. k tomu peceny brambory a bude.
Hodne jsem se inspirovala tim, jak cibulacku delal Pohlreich.

@lenkacar Já vím, děkuju... Ono by normálně bylo i jedničkové kvality, ale PGD tam našlo nějaké odchylky, takže právě proto je prostě riziko, že bude špatné☹ Chci mu dát šanci, když už jinou nemáme, ale je to spíš jen ten poslední nádech☹