Těhotné i netěhotné po IVF
Tak šup sem holky,všechny jste vítány... 🙂
z půdy se nadělají dětské pokojíčky a může rodit o stopéro 😎
@lenkacar U nas 3 nedavaji. Stejne mam zamrazeny jen 2 a buhvi, jestli prezije aspon 1. Na KETy verim, ale nevim, jestli verim na KETy zrovna u sebe.
Tuhle jsem videla fotoblog jedny holky, oc ma chlapecka a pak trojcata kluky (ze 2 embryi, jedno se nakonec rozdelilo). Nevim, jestli se bude jeste snazit o holcicku... 🙂
Ahoj kočky, hlásím příchod z práce 🙂 , podřízení hodní, nasmály jsme se, opravdu lepší než doma, ale od pátku děsně teču, takže v práci bílé kalhoty - furt se musím hlídat. Nevím jak dlouho po revizi mám krvácet...první 3 dny nic a od pátku děsný, ale já si ředím krev injekcema, tak snad je to tím 😔
Leni, my máme na chatě sousedy mladý kluky a jeden z nic má tu nemoc jak třeba někomu dá facku a neovládá své končetiny...tento kluk zase á 10 min vyletí z chaty a řve kurva, kurva....hu, hu, a za chvíli to samé....a v noci pouští naplno hudbu. Jednu letní noc jsme do rána slyšeli písen gel na prdel ☹ 😀 , tak to si fakt nevybereš 😉
Jinak jsou tu za dnešek pozitivní zprávičky, jsem ráda, že u ketu má někdo úpěch.....
Misi - letí to....za chvíli budeš řešit prdíky 😀
@lenkacar jak jsi dopadla v CARU?
@antoa no ty sousedi to je na extra diskuzi asi.. 😀 😝 no jinak v car jsme se dohodli na březnový ket a,ale chce mě ještě vidět při příští ovulaci ,takže za měsíc a prý se dohodnem jestli budou léky bo nic..ovulka proběhla a slíza je dobrá ,jen říkal ,že ty 2měs. chce ,aby byla děloha v klidu
Ahoj bojovnice... Jen hlásím, že nakukuju, ale snažím se odpočívat, abych nemlěa výčitky... Jsem dnes 4.den po ET a děsně to v břiše bublá a vře, jakoby na průjem, ale nic z toho a jsem nějaká zaplynovaná, mám pořád hlad a žízeň a takový pocit na MS, prsa vůbec nic, no, nevím, nic to neznamená, vím... U minulého IVF mi bylo úplně jinak- na zvracení, nechutenství, migreny- teď nic z toho... No jen, aby řeč nestála... Jednak je asi brzy na nějaké příznaky a asi jak víme, jakékoli známky můžou znamenat cokoli...
Moc všechny zdravím... a držte se!
Ahojte holky, přidávám se do Vaší dizkuse...jsem 11.den po ET a čekám na testování, první týden byl v poho...teď se to táhne, příznaky se už nezabývám, páč mi přijde že je mi všechno a někdy zase nic a všechno může být způsobeno léky, takže nezůstává než čekat.
@tonytony zaplynovaná jsem teď od ET furt, mi řekli ať si dávám léky po jídle jinak budu nafouklá, dělám to a stejně sem, nezbývá než to přečkat, 11.dnůl po ET obleču jediné kalhoty a během stimulky mám 5 kilo nahoře.
Ahojky,tak já za chvilku mažu na gyndu,akorát si ještě musím oholit nožky,aby se mě paní doktorka nelekla 😀 Potom rovnou skáknu do knihovny,vrátit knížku kterou mám dobře dva měsíce a ještě jsem do ní ani nenakoukla a pak konečně k té kadeřnici,doufám že by mě mohla tenhle týden vzít,už to chci dolů...
trošku jsem poklidila zapekla jsem si chleba se salámem a uzeným sýrem ,abych byla nadlábnutá a mohla do sebe nasypat milion prášků

@misi.21 no myslim ,že v tom paneláku při +35st. neni to tak špatné,co říkáš?