Tak se holky těhulky přemístěme sem - podle mě nezáleží na názoru nás těhulek, ale na názoru snažilek, kterým je fórum "CAR Unica Brno" určeno🙂
ahoj holky, moc vás všechny zdravím...Mám na vás takový dotaz..Malá mi ted začla odmítat jíst jí úplně minimum, je to nad lidské úsilí do ní něco dostat...Nevíte čím by to mohlo být?Nebo nemáte tu některá s tímto zkušenost?Díky za radu 😖 už jsem z toho neštastná.... ☹
Ahoj holky...jen dotázek....kryokonzervace stojí stále 1000,- za rok? Jinak vás všechny moc zdravím a doufám, že se máte fajn 🙂 už aby tu bylo konečně jaro, co? 🙂
Luci platili jsme v listopadu a stálo to 1000
Ahojky holky jdi vás aspon pozdravit jaksi tedka moc nestíhám je toho doma dost ale klucvi jsou milíčci kuky je tedka teda marod a jak na to není zvaklej tak je s toho špatný a přirom uknučený protivný uff je to náročné ale jinak pohoda kuky pozlobí a tomča je zlatičko.už se těším na jaro a léto.doufám že vi se máte všechny dobře a jdte zdravoučcí v rámci možností
Ahoj holky 🙂 tak náš Matýsek už je na světě,je to o něco dřív,ale je úplně v pořádku.nepotřebuje ani žádný přístroj, šikulka naše 😉 má 2340g a měří 45cm....narodil se 5.5.2012....
@luccatko moc gratulujem ke krásnému klučinovi, hodně zdravíčka a at jste brzo doma
Děkuju holky 🙂 začaly mi kontrakce a po třech dnech na kapačkách jsem rodila. nebyl tam žádný zánět,prostě nic...chtěl jít už ven 🙂 rodila jsem na obilnáku,tam mě převáželi od nás z Hodonína.Matýsek je tam stále a já za ním každý den dojíždím.Příští týden už se budem domlouvat,kdy mě vezmou zpátky a budu tam s ním asi týden(možná dva) a pak konečně pojedeme domů 😉 dnes už ho přemístili do postýlky...všechny výsledky má v pořádku,tak ted jen vydržet než ho pustí.Musí tam být zhruba dobu jako by se narodil ve 40týdnu,ale je moc šikovný,tak by mohl jít dřív,pokud vše bude jako doposud.
@luccatko na obilnáku jsou machři tam se má Matýsek jak v bavlnce. Neboj nebude tam muset být až do termínu porodu. Když se pěkně rozkojí a bude mít dobrou váhu tak vás půstí i dřív. a když už je na postýlce tak to je supr bude to malý šikula... 🙂 🙂 🙂
dnes jsem se s mudr dohodla,že od pátku budu na hostinském pokoji....matýska budu mít u sebe 🙂 na to už se těšííím
@luccatko Tak si to zžívání pěkně uživej. Matýska má na starosti asi Mudr. Kaplanová že? Jestli jo tak jí od nás moc pozdravavuj je fakt odborník na svém místě.
@mrkvicka28 jj mudr Kaplanová...je velmi ochotná a krásně vše vždy vysvětlila
@luccatko jo byla fakt supr tak jí od nás pozdravuj možná si ještě vzpomene. to je Matýsek v těch nejlepších rukách. A ty s ním budeš na pokoji nebo budeš na hostinském a chodit na kojení( tak jsem to měla já)? Nejhorší bylo to noční vstávání podle budíku.....
@mrkvicka28 budu s ním na pokoji..určitě ji budu pozdravovat a myslím, že na trojčátka určitě nezapoměla 😉 🙂 jen mi napiš jméno do IP,s mrkvičkou bych asi nepochodila 🙂
Děkujeme 😉 🙂 🙂
tak v pátek jedu s miláčkem domůůůů.....konečně 😉 😀 😀
@luccatko tak to jesuper zprávička.
Od pátku jsme doma a Matýsek se má k světu...taky plíce má určitě v pořádku 😀 už to přestává být to spavé miminko co bylo v nemocnici.jen to 3hodinové vstávání mě asi zabije,ale co nadělám 😉 🙂
@luccatko to je supr to vstávání ti nezávidím 🙂 🙂 🙂
Jinak já jdu zítra na utz v 7.tt a čekáme jestli se ukáže srdíčko. Byla jsem na utz před 14.dny a byla vidět bublinka a všechno bylo v pořádku. Tak doufáme,že to nedopadne,jako minule.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vodni to je normalni mě začali od 4 měsice padat a přestali po 7 měsíci,kadeřnice řikala že to tak mame většinou všechny