icon

Téma IVF 3

murasek
13. říj 2008

Mile kocandy, nedalo mi to a pokracuju v tematku pod priznacnym nazvem IVF 3 😀 tak sup sup sem 😅

masle
27. kvě 2009

kačí - tak má asi taky 70cm pokud dobře měřím.. 😀 ..sem myslela že má míň.. 😅

sisa32
27. kvě 2009

Anebo toto, ale už je to dál : http://www.chalupapohadka.cz/index.php?lng=cs

dagina
27. kvě 2009

Ahojky,
Kacatko, a kam jedete na dovču?? Někam k moři??? By mě zajímalo, jak Tobík zmákne cestu..., pořád mě to moře kvůli Lůce leží v hlavě, ale ta cesta 😝. Lůca zase vypadá jak opařená ☹.
Kráááásné míry Tobík má 😵.

Dnes jdem na Hexa, ale vážit nás nebudou, až za měsíc.

Sis, jj, jižní Čechy budou dobrý, jen s tou keramikou nevím nevím 😀, ještě kouknu na ten druhý odkaz.

Sluni, překrásné fotky, jak z modního časopisu 😉, Nikče ty šaty hrozně sluší, už jsem to chtěla napsat u těch fotek z poutě 😉. Tyjo, ale už to je velký kočka ...

sisa32
27. kvě 2009

Dagi, tam nemusíš nic vyrábět. 😀 😀 😀

kacatko03
27. kvě 2009

dagi: do Itálie a taky sme zvědavý na tu cestu, Fíla byl v 8,5m poprvé u moře a cestu zvládl dobře tak uvidíme, pojedeme na noc takže žádné vedro a mohl by to prospat.

slunickooo
27. kvě 2009

Dagi -tak zas má Lucinka ekzém???? A nejíš teda něco co ji třeba vadí???? Já říkala mudře at mi napíše 2 Lipobáze a chtěla jsem ti tu jednu poslat - a včera jsem si brala recept a lékárnice mi dávala jednu, já ji povídám - že tam budou napsaný dvě - ale houbelec - mudra napsala jen jednu 😠 😠

nebo mě napadlo - mastička Leniens se myslím jmenuje - je dělaná - zkus se v lékárně zeptat - ta je ta ky super...

Jinak ten penzionek - 😀 😀 to je strašně daleko, a jak jako myslíte .. na celý víkend jet????,

Jaký máme teda bydliště - Praha, já Jičín , Dagi - Ústí nad Orlicí??????, Hanulka??? Ale ta se asi těžko přidá co????

masle
27. kvě 2009

jé sluní - ty jsi až Jičín 😕 no to je dálka.. 😀
holky tak spíš asi něco směrem od Prahy na východ na půl cesty né.. když vy jste spíš z východu..

já teda akorát nevím, jestli by můj manže se mnou jel..on na to moc není 😠 ..ho budu muset oťuknout a když tak bych jela sama s dětma..

sisa32
27. kvě 2009

Holky, to byl jen nápad. Dejte každá nějakej návrh, ať je z čeho vybírat. Jinak manža mi tu oznámil, že mě tam odveze, ale on tam nebude. 😠

sisa32
27. kvě 2009

Asi ta Vysočina. To je tak napůl cesty, co? Jinak já Rakovník. Cca 50 km za Prahou, směr K. Vary.

masle
27. kvě 2009

sisa - 😀 😀 nakonec to bude stejně bez chlapů...

sisa32
27. kvě 2009

Tak jsem koukala do mapy a vypadá to tak někde kolem Pelhřimova, Jihlavy a Humpolce.

Masle, no ono to snad bude i lepší. Ještě by se kluci zkamarádili a zapíjeli by to a kdo by to pak měl v noci čuchat. 😀 😀 😀

masle
27. kvě 2009

sisa no taky jsem koukala.. to by tak sedělo.. 🙂
😀 😀 jojo by spali pod širákem..

kacatko03
27. kvě 2009

kočárek je dooooomaaaaa, zatím dávám jen foto prázdného kočárku, malej mi chrní 😀 jinak barva ke tyrkysová - šedostříbrná s kostičkama 😉

sisa32
27. kvě 2009

Joooooooo, tak ten je parádní, to se bude Tobík vozit. 🙂

Tak holky, pořád čekám na nějaký návrhy toho bydlení o tom srazu.

kacatko03
27. kvě 2009

sis já budu hledat večer 😉

sisa32
27. kvě 2009

Jj, já jak jsem doma s marodem, tak mi to nějak nedochází, že ostatní chodí ven. 😎 😀 😀 😀

slunickooo
27. kvě 2009

jo taky jsem vám ani nenapsala, že malá byla včera v bazénu - byla spokojená, neb rečela a na ségru ječela 😀 😀

jo a co takhle Mácháč 😀 😀

sisa32
27. kvě 2009

ASluni, tak to je paráda, že se malý líbí ve vodičce. Hulákala na ségru, aby měla celej bazík pro sebe ne ? 😀

Mácháč, ten je od vás sakra daleko ne ? 😀 😀

sisa32
27. kvě 2009

Já tu čekám na jednoho fešáka, co nám dělal vest. skříně a postele, a on nikde. Potřebujem od něj na pátek stolek pod tv. 😅

sisa32
27. kvě 2009

Holky, jak tu byl ten chlápek kvůli tomu stolku, tak jsem zapoměla dát malý penicilin. Bere ho po 8-mi hodinách. Dala jsem jí ho o 1 a 1/2 ho. později. Mám to užívíní teda celý pošoupnout, nebo jí to mám dát v tolik hodin, v kolik jsem jí to dávala před tím.

masle
27. kvě 2009

sisa - a co dávaj v pátek v TV? 😀 😀 Já když takle zapomenu, tak to vracím po půl hodinách..
jinak já taky budu teprv hledat tad apokud mě Ivan pustí k PC 😠 ...měli jsme tanečky atd..

u nás poslední dobou vypadá každej večer tak,že Ivan sedí u Pc a já u TV.. 😠 Jen když má chutě, tak se přitulí.. 😠 😝 Už mě to začíná srrrr...

kačí - jéééé kočík je moc pěknej! Vypadá pohodlně a co Tobík? Je spokojenej..? Ráďa je v těch golfkách raději..líp se mu tam hačá.. 😅
Já koupila taky tu kaši jak jsi psala... a Ráďa vypil jen 50ml a měl dost.. 😀 a ty ovocný jak jsi psala maj i od 6.m? U nás v krámu měli jen od 8.m.. 😕

jo holky a myslíte, že si má Ivan zajít na alergologii? Nebo jak se to řeší takle v dopělosti... 😕

myky
27. kvě 2009

Ahoj,
Sis pošoupni to. Nesmíš ho dát o moc dřív. Posouvej to po půl hoďce zase na čas, který jsi dávala před tím. 😉
Sluní, tak Žanet se cachtala, jo? Na Mácháči budou sinice 😝 .
Kačí super kočík. A teda jste pěkňoučký 😀 . Tobík je kus chlapa 😀 .
Masle, jsi mě pobavila s tima sluchátkama 😉.
Dagi včera jsi psala o té vesnici. Já jsem holka z města a nedovedu si představit bydlet na vesnici. Ale proto, jak psala Masle to dojíždění do práce, děti do školy, k doktorům 😝. Nic moc si myslim. Já mám např. mudru přes půl Prahy a když je mi zle, tak dojet k ní mě stojí hodně sil.
Hanulko a pustí tě domů na ten víkend?
Jo a my dnes nakonec byli u té neuroložky a docela to bylo ok. Cvíčo sice ještě máme, ale vysadila magnésko a byla i celkem spokojená, jak je Mikeš v poho. A průjmík se lepší, tak dobrý. Mrkev snad zabrala 😀 .
Jo a srazík bude určo aspoň s jedním mužkým. Maža se těší na harém 😀 😉 .

myky
27. kvě 2009

Dagi s Lucinkou je mi to líto, že tak trpí. A tu lipobázi by ti Dr nepředepsala? Nebo tu kosmetiku, jak psala Sisa. Moře by bylo asi dobrý. Nebo nejsou nějaký koupele s mořskou solí pro dětičky?

slunickooo
27. kvě 2009

Masle - - tak to ten můj mi tuhle říká že na něj jde nějak jaro 😀 😀 on mě pořád muchluje, pusinkuje atd 😀 😀 😀

Myky - no jo sinice vid 😀 😀 - no já vůbec nevím jak my se dohodnem teda.... kdyby to byli ty jižní čechy tak tam jsme konem srpna na chalupě - tak by se to dalo možná nějak spojit????? jinak teda si myslím, že mužskej nebude sám - určo Dagči pojede a můj asi taky. 🙂

slunickooo
27. kvě 2009

a to bydlení... určo je město lepší když pak děti a ni ne t ak chodí do školy--- u nás jezdí super bus.... ale ty kroužky - vš ude ji musím vozit.... ale zase si nedovedou představit bydlet v bytě..... jo kdyby byl baráček někde ve městě v klidné části.. .tak to je asi to nejlepší co může být... ale já si nějak nestěžuju... papíry mám tak malou na ty kroužky vozím - aspon se nenudím 😀 😀 😀

sisa32
27. kvě 2009

Holky,díky za rady ohledně léku. 🙂

Masle, u nás každej večer, já u pc, nebo háčku, nebo tv a manža v dílně, nebo v hospodě. 😒 Měl by zají t za obvoďákem, ať mu napíše žádanku na IMUMED Praha, je to v Mlynářský ulici a je to tam super, jak v améééérice. Mají ještě lékárnu v Trulhářský a dostane kartičku a všechno tam bude mít se slevou. Možná se může objednat rovnou sám, to si musí zjistit.

http://www.imumed.cz/imumedsro.html

sisa32
27. kvě 2009

Myky, to je dobře, ž e je Mikymu líp, za chvíli bude jak čiperka. 🙂 🙂 🙂

Jo a u nás na vesnici je všechno, jak jsem psala, takže není vesnice, jako vesnice. 😉

kacatko03
27. kvě 2009

ahoj holky, tak sem se dostala až ted k pc...malej má kašel....takovej ten mokrej, rozkašle se a vyvalí oči co se děje tak se bojím aby mu to nepadlo na průdušky ☹ jinak je bez teploty.ale sípe to v něm jako by spolknul píšťalku. 😒 jooo a kromě nového kočárku si dneska liboval odpoledne ve velké autosedačce a je vní mooc spokojenem, dá se sklopit takže je tam jako v té malé akorát vidí dopředu 😀 tak už malá je uklizená. v kočárku pak usnul a chrupal 🙂

masle: tak večery u nás sou takové že Tom sedí u Pc a hraje hry ☹ o mazlení a sexu ani známka...to u nás už neznáme ☹ a to sem tu včera chodila večer v tangách jako že by...no a ono zase nic, mě už to neba...nepřipomínám se mu a jak to dopadá? od porodu asi 3x 😠 😒 ☹ tak nevím co s ním jako je!!!!!! 😢
jinak ta tekutá kaše: malej ji taky pil asi na 3x dneska...na podruhé vypil 110 a 4hodiny vydržel bez jídla tak ho asi zasytí. zítra zkusím na noc tu na dobrou noc 😉 🙂

sluni: ty jo ten bazém vám závidím a budou fotky jak malá v bazénu? 😉

myky: tak to je super že to zabralo.

Macháč je od nás kousíček 😀

slunickooo
27. kvě 2009

určo zajít na alerg.... udělají mu pylové testy a zjistí víc---- my ted byli s Niki...

Siso - to chodí do hospo... každý den??? 😕 😕

slunickooo
27. kvě 2009

😀 😀 😀 no jo mácháč vás evidentě pobavil 😀 😀

foto z bazénu není.... neb yl kdo b y fotil... ale hodím sem aspon foto jak byla pak venku.. nahatá .. se nelekněte -- špekounka 😀 😀

Strana