icon

Téma IVF 3

murasek
13. říj 2008

Mile kocandy, nedalo mi to a pokracuju v tematku pod priznacnym nazvem IVF 3 😀 tak sup sup sem 😅

sisa32
2. čer 2009

TAk třeba do Chorvatska, nebo Řecka bych letěla, zase je to bezpenější než to jet autem.

Mmch, já v letadle v životě neletěla. 😎 😅

masle
2. čer 2009

kačí - no to jo to já jsem estét 😀 😀 Jé to je teda rozdíl co když ho vidíš takle před těma 2 měsícema a teď 😀 Jak vyrostl 🙂 😉

no to budu mít teda příští rok pěkný boby jestli to vyjde a poletíme k moři.. ☹ 😒 Taky jsem nikdy víc jak 2,5hod neletěla ale na noc jo a několikrát.. 😕 Známí lítaj pracovně do Číny..to musí bejt teprv něco.. 🙄 🙄 😕

masle
2. čer 2009

kačí 😀 😀 😀 😀 tak to je nejlepší to mě pobavilo, ty jo ale on by si to snad fakt dal 😕 😀

hanulka3112
2. čer 2009

Dagi, jakto, že už by jsi druhé nechtěla? 😔 kvůli tomu nástřihu nebo s čím máš problém, doufám, že nic bolestivého.
Zítra dám vědět kolik malí porostli, sama jsem zvědavá, břicho už mám na prasknutí 😀

kacatko03
2. čer 2009

masle: on je hroznej, snědl by i talíř 😀 😀 😀 a stahuju další tak vás pak zase zahltím 😀 ty jo to snad nebylo 2m co sjme se viděli naposledy 😕 ale měsíc to tak bude, tak až bude fit tak sand dáme tu zoo ale já i s Fílou.

masle
2. čer 2009

kačí teď jsem luxovala a říkala jsem si kdy dáme tu Zoo, bo jsem taková naladěná, že nemáme tu spálovku..už jsem se viděla že budem další 2 týdny zavřený doma.. 😀 Tak jestli vemeš Fílu tak já Veru taky vezmu. 😉 🙂 Já příští týden můžu ve čt nebo v pá a ten další je mi to jedno kdy.. 🙂

slunickooo
2. čer 2009

zdravím holčiny,

tak my máme nějaký bulavý období, ted mi řvala snad hodinu než usnula - děs 😠 a přes den je taky pořád taková njěaká protivná, dneska a včera při obědě taky vyváděla a nic skoro nesnědla... tak nevím co blb ne ☹ ☹

Sis - vyfot prosím ty tankiny, já si je chci taky kupovat, ale čekám až nebudu kojit že se mi snad zmenší prsa.... jo klidně můžeš hodit svojit fotečku v nich 😉

Jinak všechny ostatní moc moc zdravím, hanulko - tak držím palečky at už máš brzo dětičky venku.... drž se 🙂

kacatko03
2. čer 2009

masle: my máme příští středu očkování.3 hexa se nám posunula o 2 týdny)..tak mě by se víc hodil pátek 😉 Tka když budem fit tak mužem vyrazit, Fílu musím vzít sebou bo sem školku už odvolala tak ho mám už do prázdnin doma 🙂

sisa32
2. čer 2009

KAči, pěkný videa, to poslední je fakt super. 🙂 🙂 🙂

Sluni, plavky jsou v albu, ale samotný, na sobě to radši nebudu riskovat. 😀

Ahoj Masle, ahoj Hanulko. 🙂 🙂

sisa32
2. čer 2009

Sluni, tady je máš na postavě. Na mě teda vypadají trošku, ale opravdu jeeeeeen trošičku jinak. 😀 😀 😀

http://www.odevyvtesco.cz/

sisa32
2. čer 2009

Jo, ale byly ve slevě, komplet za 366 kč.

oskarka
2. čer 2009

Ahoj holky, po delší době Vás zase zdravím a přeji hezký večer a dobrou noc.
My jsme v jednom kole, procházky, návštěvy, kroužky, začali jsme v neděli s příkrmy - mrkvička mu mooooc chutnala, snad by hned napoprvé snědl celou skleničku, ale to jsem raději neriskovala🙂, takže ji dojedl dnes. Zítra zkusíme mrkev s bramborem, a pak něco dalšího. Ale až po návratu z nemocnice, asi. Tam si taky vezmu nějakou skleničku, třeba tu mrkev s bramborem, květák nebo jen mrkev, ale uvidíme uvidíme.
Držte nám palce, ať to Ondráškovi dobře odstraní a jdeme brzy domů.

Zatím papa

dagina
2. čer 2009

Sis, krásné plavky, to jsou z Tesca????
Balíček dorazi, moc krásný, děkujiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kačka, skvělý videa 😵 .

Hanulko, no škoda že nám pupík nemůžeš ukázat v albu 😒 , ale ty jsi byla hubeňour..., takže máš beztak jen bouli 😅 . Hele, já těch problémů mám víc 😀 .

Sluni, jsem četla, že s příkrmama se děti trochu pokazí - spaní, jsou víc plačtivější.... 😖, jestli nás to také poznamená, tak bude po mě, už takhle jsem jak mrtvola.

Jéé, vy máte zase srazík?? Se máte...

Tak dobrou 😉

sisa32
2. čer 2009

Ahoj Dagi, díky. 🙂 Jsem ráda, že se líbí.

Jj, plavky jsou z Tesca.

Ahoj Oskarko, s čím jde malej na operaci ? 😕

oskarka
3. čer 2009

Hezké slunečné ráno, tak u nás opět vstávačka v 5.45, ale po usnutí ve 20.30 kojení ve 2.30, takže jsem spokojená. Dneska nás čeká dopoledne předoperační vyšetření /nechám si při této příležitosti Ondráška převážit, snad na to bude čas/, pak za námi přijde moje sestřička a odpoledne razíme na Robátka, myslím, že už je to v tomto pololetí poslední hodina, další zase v září.

Sis, jdeme na odstranění nadbytečného ušního boltce na Plastickou kliniku do FNKV. Všichni tvrdili jak to bude ambulantně /od pediatričky v porodnici, přes naší pediatričku, atd/ a když jsme přišli do ambulance na Plastice /s tím, že to bude za chvíli hotové/ tak nás doktor vyvedl z omylu s tím, že to bude normální operační zákrok v narkoze - jeden den nás přijmou, druhý to udělají a pokud bude vše v pořádku, třetí půjdeme domů.

Mějte se pěkně.

hanulka3112
3. čer 2009

Dagi přesně tak já mám jen ten pupík, ráda bych vám ho vyfotila, škoda už to nestihnu 😅 jejda jakých víc problémů, kdo ti co provedl 😲 a co malá, je hodnoučká?

sisa32
3. čer 2009

Ahoj holky, jsem dneska nějak aktivní, už mám uklizeno a vytřeno a teaď si kafíčkuju. 😎

Oskarko, to jsou věci. To mu to nějak vadí ? Takovej brouček malinkej a už musí na operaci. Tak vám přeju, aby jste to oba zvládli dobře a byli co nejdřív doma.

Hanulko ahoj, tak v kolik jdeš na ten ultr. ? Jsem zvědavá na ty tvoje macíky. 🙂

masle
3. čer 2009

čau holky 🙂

oskarko ahoj - a to natu operaci musí už teď? Myslím jako že je malinkej..proč mu to neodstraněj až bude větší..?? 😕 😵 Tak hlavně ať to dobře dopadne.. 😵

hanul - taky jsem zvědavá na nové zprávičky o mimiscích..?? 😵 😵

kačí - vy jste asi na kontrole že? Tak snad už budete taky ok.. 😵 😵 VEru má dietku ale jinak užje dobrá..tak s tím pátkem předběžně budu počítat.
Připojí se Sisa s Myky??? 😕 🙂

sisa - na tyhle plavečky jsem taky koukala jsou moc pěkný..taky chci tankini..bikiny si koupím až příští rok k mooři.. 😀

kacatko03
3. čer 2009

Ahoj holky,

masle, jj proběhla kontrola a ještě sociálka s papírama. Tobík už poslech čistej tak ještě 3
dny spiropent a už ok, Filip poslech taky čistej, teplota max večer 37,3 přes den žádná, ale kašelmá furt hnusnej, tak jsme zase inhalovali a večer tam jedem na inhalaci znova, to samé zítra a v pátek 2x denně tak uvi.
to je super že Veru ok...dnes sem říkala F že až bude zdravej že pujdem s váma do zoo tak byl nadšený a plánoval jak s Verun budou zase blbnout 😀 😀 😀 😀 😀

sis jeee ty jsou dobrý ty plavky....já mám vybrané tyto http://www.litex.cz/plavky-2009/plavky-2009-17.asp

jsou to ty na pravo...nemužu mít jinou podprdu bo holky mi nějak neposlouchají 😖 😀

dagina
3. čer 2009

Ahojky, teda to je vichr, děs a hrůza, si budu muset koupit nějakou hučku, protože pak vypadám jak Viktorka u splavu.

Hanulko, já jsem spokojená jak želva, malá je hodný, nenáročný dítě (asi po mě 😀 😀 ). Jen mám po porodu trochu rozmajstovaný spodek 😅 , to mě teda fakt štve.

Holky, pořád tady plašíte s plavkama...., a já dneska narazila ve výloze na opravdu krásný, cena sice nic moc..., a navíc mám ještě v dobrým stavu staré 😖.

Pa

kacatko03
3. čer 2009

Dagi...no já ze starých plavek mužu mít tak max. spodek, bo se mi prsa nejak ztratila a navíc mi lezou ven a nedrží tam kde mají 😀 😠 ☹

tak sem si nakonec objednala tyto https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

hanulka3112
3. čer 2009

Dagi, tak to je super, že malá je hodňoučká, jen mě teda mrzí, že tě tak rozmašírovali dole 😅 já mám právě strach z klasického porodu kvůli spodku, aby mě nějak nezmastili 😅 už se nemůžu dočkat sexu až porodím 😀 to mám myšlenky co ještě jsem ani neporodila a už mě zajímají takové věci 😀 holky za jak dlouho jste na to skočily po porodu?

hanulka3112
3. čer 2009

Jinak ještě čekám na UTZ měli tam nějaké zákroky nahoře, tak snad se už brzy dočkám 😉

hanulka3112
3. čer 2009

Tak mám po UTZ klučina by měl mít 2,5kg a holčička 2,3kg což je na mě fakt dost, říkala paní doktorka, že ani není možné kde jsou v tom mojem bříšku schovaní 😀 v pátek na vizitě by mi měl primář říct, kdy teda budu rodit, no a že to teda vidí na ten příští týden 😉

masle
3. čer 2009

kačí - ty jsou moc pěkný ty plavečky 😵 ale tobě určo slušej každý.. 😵 😵 Jo tak Veru říkala, že se taky moc těší, a že mám vyřídit, že teda sejdou s Fílou v Zoo 😕 😀 😀 Jako bez nás.. 😕 😀

já mám teda plavky vybraný tyhle
http://www.otto-shop.cz/d-3976303-tankiny-s-kos...
a bikiny tyto(ale ty tenhle rok asi nevytáhnu.. 😅 )
http://www.otto-shop.cz/d-3982342-bikiny-s-kost...

taky se mi prsa zmešujou, to je dycky..po Veru jsem pak nakonec měla o číslo menší než normálně mívam.. 😒 A ještě takový vyfouklý.. 😖 ☹ Ale to jsem dloho kojila, tak teď to snad nebude tak tragický..

hanul ahoj - tak šup šup na UTZ 🙂 😉 Já myslím že právě až porodíš, tak nebudeš mít na nějakej sex ani pomyšlení..ale třeba ne.. 😉 😵 My na to skočili asi po 2 a 1/2 týdnech. Ale já nebyla nastřižená.. 😉 🙂

masle
3. čer 2009

😀 😀 hanul já než to tu sesmolim, tak už máš po UTZ.. 😀 Jéé tak ty jsou pořádný 😵 To je dobře!! Jste šikulky všichni 3!! 😵 😵

kacatko03
3. čer 2009

masle: 😀 😀 😀 jako že rande jo? 😀 😀 ty plavky jsou hezky....já taky nejaké takové chtěla ale....i z podprdy push up mi ty prsa lezou ven...přesně jsou vyfouklé, blítivé 😀 😀 😀 takže sem zvolila ty od litexu (podobné sem měla když mi bylo 16 😀 😀 😀 )

masle
3. čer 2009

kačí - no asi rande... 😀 Já taky push up nemůžu mít to mi z toho taky leze, takže jedině s kosticí bez vycpávek..
Jo a dneska se Ráďa konečně začal přetáčet ze zad na bříško. Takže HURÁÁÁ 😀 Udělal to jednou, děsně se tomu tlemil a pak, jak se mu to zalíbilo, tak to dělal furt dokola.. 😅 😀

Strana