Téma IVF 3
Mile kocandy, nedalo mi to a pokracuju v tematku pod priznacnym nazvem IVF 3 😀 tak sup sup sem 😅
😠 😠 😠 nejede jo,,, jak o ani s vá mi jo??? však je důležitější že chtějí děti jet ne??? 😉 😉 on to vstřebá , uvidíš 😀 😀
tak Saši - js i to poslaal k nám.. tady je b oží dopuštění...
Tak ještě nakukuju 😀 , bouří i u nás.
A holky jestli dorazíte do Prahy, tak to je jasnačka, tutovka, kde se slezem 😀 . Vás protáhnem po Práglu, že vám nožky budou brnět a večír dáme vínko, pivko dle libosti 😉 😀 .
Hele hory taky nejsou marný. Tak v zimě dáme hory a v léě mooooře 🙂 . Jindru spracujem u nás nebo u sluní na grilpárty 😀 .
Kdepak máme Dagi? Ta určo chudák žehlí. To mi dneska nešlo a nic mi vlastně dneska nejde 😢 . Fakt den 😠 !
Tak jdu ještě šůrovat lahvičky, nakrmit milááááška a pak dobrou noc 🙂
Jooo a zdravím NIKI 😀
niki písala jo jo 😀 😀
a taky berem hory i moře.... + u nás .. .FAKT
TAKŽE PODZIM NAVRHUJTE TERMÍNY U NÁS... ... + n ávr hy na muzí kály v Pr áglu .. my měli trošku v merku ty děti r áje.. . ale nevím co vy na to...
a vínka u vás moc nebude Myky - přeci je n to máme x ... km do m... .a většinou řídí chlapi.. 😀 😀
jo a je ště jedno u moc děkujem za dárečky,,mi by o uplně trapně, za to co jsme dali my vám
zdravím, mohu se zeptat? dnes jsem začala 13.den po ET krvácet. Hodně, kusově. Mám pokračovat v utrouši a pred.? Díky za Vaše zkušenosti
Ahojky, tady je zase nadrbáno.
Sis, manža, jako poloviční nimrod nemá rád zelenou, jo 😀 ??? Tak barák bych také rozhodně nenatírala.
Já beru moře i hory, ikdyž na hory teď jaksi nenám fyzičku 😅 .
A na muzikál jak??? S prckama... 😒
Myky, nežehlila jsem 😀 , už se to ale zase pěkně hromadí, to je hrůza, jak kdybych prala pro celý panelák 😒 .
Co ten Miklík, už něco víte?????
Sluni, opravdu si myslíš, že by se k vám všichni s těma báglama vešli 😅 ?????? 😀
Sluní, jak asi bylo mě, že? 😢 Příště budou dvojdárečky 😀.
Muzikál taky nevim, kam bych dala Mikeše, ale na procházku po Praze bych šla.
Dagi, zítra jdeme na KDD na Karlák- do nemocnice. Tak snad budu vědět víc. Některá vyšetření se prý dělají za hospitalizace, ale to až kdyby se asi našlo víc, nebo nic. Dneska mi volaly holky z práce a tak jsem si vylila srdíčko a všechny mi řekli, že by mohl mít alergii na mléko. To mě vůbec nenapadlo. A ať si vyžádám imunologické vyš. A dostala jsem kontakt od jednoho doktora, kterému snad jedinému věřím (a je to super odborník), na špičkového pediatra, co dělá UZ a je u nás ve Vinohradské nem. Taky prý má plno známých v Motole, tak kdyby se něco dělo, jdem tam. Mikeš se na něj chechtal o 106 😀 .
A co se prádla týče 😖 ?! Tlemí se tu na mě dva koše prádla a je plná sušárna. Což je místnost cca 7x4m 😅 .
hoooj,
no já právě psala, že na muzikál bychom jeli bez žanet - by h lídala babča... ale jestli byste jeli i ostatní na výlet do našeho hlavního města a s mimčama, tak ji vezme taky 😀
Myky - ještě jednou ... držím na zítra PALEČKY..
jinak já tak nějak peru a žehlím průb ěžně, docela se mi to daří... ted šla mamča s dětma a žanet na hřiště tak frčím zase - at mi něco ubyde... jo a koupila jsem dneska koupací plínky 😀 😀
jo ERINE - já být tebou tak si zajdu do caru - oni ti poví.... držím palečky do dalšího pokusu....
Ahoj všem.Hrozně dlouho jsem tu nebyla,ale nějak jsem nestíhala🙂.Matyášek chtěl na svět dříve a tak jsme byli dlouho v porodnici a pak zas nebyl čas🙂.Sanuš gratuluji!!!Je vidět,že jsem tu fakt dlouho nabyla 😠 .Malému jsou 4 měsíce a snaží se dohnat vrstevníky 🙂 .
Mimo - GRATULUJU - ahojík, t ak to je hlavní, že vše dobře dopadlo - Mytyášek je moc krásnoučkej 😉 😉 😉
Sluní moc děkujem. Nějak to na mě teď padá. Mikulášek měl před koupáním 37,9 a po 38,1°C ☹ . No fakt nevím, co to může být. Dala jsem mu vodu vlažnější a tak by mu neměla teplota ještě stoupnout 😠 .
Mimo moc gratuluju 😀 . Jsem ráda, že jsi napsala. Matyášek je krásňoučký a tobě to teda sekne. Máš novou barvu vlasů, že?
Holky prosím kámošky kluk soutěží, klikněte na ten odkaz. Díky moc. Stačí to jen otevřít.
http://www.herni.cz/online-superhry-zdarma?utm_...
Tak pokus č.2 😅 .
http://www.herni.cz/online-superhry-zdarma?utm_...
Tak nic 😢
Ahoj holky,
Jíťo, ty mi dáváš, já přemýšlela, kdo mi poslal mail, než mi to došlo. 😀 😀 Ale nevím co s tím, když na to kliknu, skočí to na nějaký online hry. Jestli to stačí.
Jinak na zítra držím všechny palce.
Mimo ahoj, já se přidávám, malej je krásnej, gratuluju. 🙂 🙂 🙂
Dagi, manža je na zelenou zatíženej, kdyby mohl, tak jinou barvu nenosí a máme jí všude. Tou bažinatou barvou myslel odstín, ne že je hnusná. 😀
Sluni, čauky, já jen peru, zase si to střádám. Dnes se mi furt motala hlava, asi tím horkem, tak jsem se na to vyprdla.
mě ta adres... háže jen nějký nesmysl... 😠 😠
Holky, takovou budeme mít fasádu, jen je na fotce trošku sytější než ve skutečnosti, co vy na to??
krááásný sis.. fakt se mi moooc líbí.... tom chce taky časem nějakou barevnou... k tomu když budou nový okna + střecha tak to taky bude vypadat líp... 😉
Ahojky,
Myky, jak alergii na mléko, když je na UM 😕 ????
Sis, no jo, my máme doma taky všechno zelený. Ta fasáda je taková smutná, jsem radši pro pestřejší barvičky, ale n a druhou stranu, co bych za takový baráček dala 🙂 . My se nerozhoupeme nikdy 😖 .
TAk tu Prahu jedině s Lůcou, bo nemá kdo hlídat, jedině že bych nechala doma drahou polovičku 😀 . A tchánovcům ji nesvěřím ani za nic.
no by m usel mít asi to HA mlíko si myslím....
a klidně teda s mimčama.... zajdem vyžrat Mikulce 😀 😀
Ale to muzikál asi nehrozí.
A to jako i na noc??? To by jsme si museli sehnat nějaký penzion a u vás Sluni taky, je tam něco poblíž???
no jo to muzíkál ne h rozí...
no já nevím jestli na noc... jak se asi dohodnemmm... možná spíš večer valit dom ne?
Nojo, každý ať si chrápe ve svým. 😀
S tou Lůcou to je hrozný, teprve před chvílí usnula 😖, přes den toho také moc nenaspí, tak nevím 😖, neudělám vůbec nic.
a jak ji dáváš teda spát?? Není třeba jako "předržená" že nechce spát.. my vstáváme tak v 6,30 kolem 8,15 jde spát, to spí ta k 45 mionut, pak jde znova kolem 12 to se snažím tak 2 hodky ab y spala, i když se vzbudí dřív tak ji ještě uhoupu v kočárku a pak jde znova tak v 16,30 a to tak na půl hodinky.. a pak po koupání kolem 19 hod.. a ted jsme už 3 noci spali krásně až do rá na....
a u nás jak jsem už řekla.. kdy byste chtěli přijet,, nebo klidně nekdo až pojedete kolem , na výlet atd... tak vás moc rádi uvidíme... 😉
Tak jsem se zase zasekla u fotek z Bobrový. 😀
Holky, co Masle a Kači ??? Kdepak jste ???

Tak přišla hlava rodiny. od tý doby, co vás zná si furt čte, co tu píšem. Právě prohlásil, že k moři nejede. 😒
Že prej na hory.
To je dobrej nápad s tou Prahou.
Jdu koukat na Mšlenky zločince, juknu potom, tak zatím.