Test po zavedení 5denní blastocysty
Dobrý den, prosím Vaše názory...jsem 8.den po ET 5denní blastocysty.Na testu zatím žádná čárka ( kromě té kontrolní samozřejmně...☹ . Po zavedení jsem měla nafouklé bříško, cítila jsem změny v podbřišku, ale to vše již druhý den odeznělo a nyní necítím vůbec nic, jen v noci trochu bolest jako při menses...Beru Utrog. 2-0-2, Duphaston 1-1-1 , bojím se, že se moje malé emrgijko vstřebalo a nic z toho nebude☹
Jsem hrzný blázen do sportu, do zavedení jsem makala i 2 hod denně, ted samozřejmne NE! ale i tak si dám ráno aspon 30 min na rotopedu, aby mi z toho čekání nehráblo...bojím se, že jsem si tím ublížila☹
Po zavedení jsem byla rozhodnutá, že to prostě vyjde a jsem těhul, ale teď to nadšení už postrádám..žádné přiznaky, nic...☹
Jo příznaky nemám doteď(24tt), takže se na to neupínej
Testovat se ma az nejdrive po 12.dnu od zavedeni-info z CAR, takze 1.testovani brzy 2.kdyz se bojis nesportuj, pak litovani neni na miste, musis si stanovit priority dite/sport. 3.uklidni se a ver miminku 4.v pripade neuspechu neni vsem dnum konec. 🍀
Já osobně si myslím,že by už čárka byla vidět,alespoň slabá. Já 9.den neměla nic a samozřejmě z toho nic nebylo,už podruhý... :( Jestli se bojíš,tak nesportuj,za to to nestojí,ne...Každopádně držím palce,abys byla jedna z těch,co se jim čárka ukáže až déle ;)
hlky děkuju za podporu..ten "sport" je spíš ted na uklidnění..kdyby tam ta druhá čárka už byla jen náznakem, prdim na vše a těším se na mimi...☹
@makret taky jsem to zazila-viz profil. Ale nutno to brat bud to vyjde nebo ne. Jsi dospela a je vhodne se tak i chovat. A jak pisou holky, co ma byt bude. Drzime pesti, ted nebo kdykoliv 🍀🍀🍀
máte všichni pravdu! prostě už mi začíná občas z toho bzíkat..mam pocit, že na ulici po městě a všude kde se vrtnu jsou jen mamky s dětma...trošku magůrek...
ted nebo kdykoliv..ale jednou určitě!!!
@makret chce to klid, testuješ moc brzy, počkej aspoň 2-3 dny, nejlépe do termínu MS. A věř, že to vyjde 😉 kdyby ne, tak přeci můžeš na KET 😉 tedy pokud bylo něco na zamražení...
@markethy235 jeje..měla jsem 41 odebraných vajíček, 26 oplodněných, asi 24 se jich vyvýjelo...ani nevím, kolik nám jich zamrazili..myslím že pět..
@makret vubec se z toho nestresuj... ja jsem po prvnim transferu taky necvicila a omezila vse na minimum. Striktne dodrzovala pokyny CARu. Po neuspesich jsem se po debate s doktorkou z CARu na jejich super narizeni vyprdla - i vzhledem k tomu ze 5minut po zavedeni jsem letela na zachod protoze jsem se prepila 😂.... Den po transferu jsem jela lezt po horach, pila alkohol, chodila do virivky, sauny atd atd. Zrovna to vyslo na to ze jsme odjizdeli na prodlouzeny vikend a kdyz jsme se po 4dnech vratili tak uz jsem mela //. Nejak jsem to tusila driv jsem takhle brzo netestovala. Jinak co se tyce sportu tak nemej strach ja sportovala do 24tt - pak jsem musela na rizikovy (to nesouviselo se sportem)... ted mam 9ti mesicni dceru a jsem v 11tt (otehotnela jsem spontalne, s cystou a pri plnym kojeni - dle doktora zazrak). Myslim ze si to chce urovnat v hlave a vyprdnout se na nejaky muzu a nesmim - vzdyt ty co otehotni spontalne se taky v nicem neomezujou (tohle mi rekla tenkrat doktorka ;)). Ja bych k tomu dodala ze vse ma svuj spravny cas.... Preji hodne sil, neni to jednoduche, ale je tu hodne holek co tim prosly nebo prochazeji, me to tenkrat pomohlo v tom ze jsem vedela ze nebojuju sama.
PS: na test je brzo... nauc byt trpeleliva, v tehotenstvi a pak rodicovstvi se ti to bude hodit ;)
@lussinka88 ježiš moc děkuju za tvojí zprávu...já prostě věřím, že jsme dvě..a proto se tak bojím kdyby to nevyšlo...tak uvidím, kdyžtak další pokusy to jistí...
@makret tak to je opravdu skoda, já při vlastním Ivf měla taky 5 blast a jednu si nechala zavést. 4 zmrazit. Pak při Ketech chtěla postupně po jedny zavést každý měsíc a z těch 4 přežila jen jedna, zavedena, a nic z toho. Kdybych měla tolik vajicek co ty, nechala bych zamrazit všechny třeba po 2, než jit do dalšího IVF. A tvrdili mi jak jsou krásný kvality😢
@loylii v jakem CARu jste byla a kdy? Je mi lito, ze rozmrazeni neprezila.
@absintka19 Gest Praha 5
Ahoj, ja bych to tak nehrotila. Opravdu zalezi na tom, z jakeho duvodu u tebe IVF bylo. Malo vajicek to asi nebude, spis bych to podle poctu videla na polycysticky vajecniky. A ze si jezdila na kole a co? Lidi chlastaj, berou drogy, sportujou....ruzny veci a tehotny jsou. Pokud to embryo je silny, tak vydrzi. Pouze v jedinem pripade bych omezila aktivity a to v pripade opakovanych potratu na zacatku. A ja mela po 3. ivf ducha asi 7. den a 9. den uz byla videt druha carka lepe, ale rozhodne ne dalnice. Kazdy to ma jinak, ja sla hned na krev, abych mela klid. Jestli mate zamrazenych 5 embrii nejvyssi kvality, tak by to melo na minimalne jedno mimino stacit, takze se neboj!
@makret to je ve Smetance u náměstí? Já mám tedy zkušenost s Natalartem v Černicích, ale do Smetanky chodila kamarádka, povedl se u ní 2.KET a cca za tři týdny má termín porodu 😉
Kdy máš jít na krev?
@markethy235 jj chodím do Smetanky. v pátek to budou dva týdny po zavedení červíčka.to si mám podle doktorky udělat test a zavolat...mno jo, natahujou mi, tak sem to stejně nevydržela..test sem si dělala dneska ráno, 10.den a nic..teda objevila se i druhá čárka, takovej ten duch matnej, ale cca za 3 minuty to zmizelo, takže si myslím, že mi už asi hrabe☹
@makret neboj, ještě je to pořád hodně brzy. Vydrž a testuj nejlépe třeba ve čtvrtek. A mimochodem, na mě třeba ty obyč papírkové testy moc nefungovaly, pořád duch sotva znatelný a celkem málo viditelný. Zkusila bych tedy ve čtvrtek ClearBlue a nebo ten plastový do proudu, uvidíš 😉
@markethy235 zkusim se poptat v lekarne dekuji

U mě 11. den takto, takže neboj, máš čas