Umělé oplodnění při PCOS. Jaké jsou zkušenosti a náklady?
Zdravím, měla bych dotaz. S přítelem se snažíme o druhý mimčo, před pár měsíci mi moje doktorka diagnostikovala PCOS. Smažíme se 5 měsíců a beru hormony ale ovulace nechce naskočit.
A moje otázka zní jestli někdo neměl něco podobného a kolik zhruba to stálo. Začínám nad tím docela uvažovat že do toho půjdeme.
@jeniferoliver tak to je teda hodně velká pálka 😳
Dívala jsem se na ceníky a všude psali to vyjde okolo 30 000 ,- tak jestli to chápu dobře tak to je jenom první cyklus a pak zbytek si platíme všechno sami?
Ahoj, já teda chodila v Praze do Pronatalu. A co vím tak pojišťovna ti přispívá do 40 let 4 cykly. Tzn. že ty si platíš půlku a to pak vychází okolo těch 30 tisíc Kč +/- podle toho co vše budeš chtít.
@veronika663 tak já nevím co by bylo zapotřebí.
Jako vzhledem k tomu že nemám ovulaci což je jediný problém tak nevím na jakou částku bych se dostala. Partner ten je v pořádku tak že těžko říct no
Byli jsme v Heliosu v Brne, stálo to cca 75000. Vyšlo to na první pokus.
Jestli budeš chtít tak my pak napiš mám inejkci za kterou zaplatis v caru a já ti ji dám zadarmo pošlu milé ráda 💜 to budeš potřebovat potom na stimulaci atd za to se platí
@jeniferoliver ráda bych ti napsala ale nevím jak se to dělá 😏
@xleni zrovna jsem mluvila se svou gynekoložkou a ona mi řekla že ještě vydržíme 5 měsíců a že budu brát duphaston a inofolic combi a že když se nezadaří tak že by mě poslala na ivf
Ahojky, ja chodim do reprogennis. Moje 1.Ivf a doufam ze posledni. Ted me ceka ultrazvuk a pote KET. Včetně leku 58.000...zatim😉
Byla jsem v reprofitu, take pcos a stalo nas to asi 30 tisic (pred 4 lety) zbytek pojistovna. Jednalo se o prvni pokus, ktery vysel. Mame zamrazena vajicka a za druhy transfer jsme pak platili asi 10 tisic. Rozhodne jsem vedela predem kolik budeme platit, takze jsem vedela s cim pocitat. Pokud se pro to rozhodnete stejne vas prv i budou cekat vysetreni, tak at jste v klidu nahodte tam tu financni stranku a o oni uz by vam mohli rict konkretnejsi cenu.
@kristynkal děkuji moc za info, to je užitečné 🙂
Samozrejme je to individuální, ale my jsme platili to, co pisu. Uz na prvni kontrole nam rekli moznosti, mohli jsme jit i na levnejsi metodu iui (nebo tak nějak, uz si to moc nepamatuju) ale to nevyslo, tak teprve potom jsme zacali stimulovat primo na ivf.
@kristynkal to je fajn že dávají i možnost toho přirozenějšího oplození.
Car Brno Obilnak - maximální spokojenost. Stalo nás ‘to’ 30000…

Ahoj a kde v Brně ? V reprofitu? Tam jsem byla totiž byla jsemm jako pojištěnec a platila jsem skoro všechno za ten co rok co jsem tam byla mám cca okolo 210 tisíc Kč podle toho co ... Samozřejmě 1 pokus transfer hradí pojišťovna zbytek sama .. léky taky sama, injekce taky nějaké vyšetření taky ... Hradí se mražačky za celej rok ....podle toho záleží jakou cestou se budete léčit a co všechno tě čeká...Ja jsem stama odešla a šla do prahy do gennet. Zdálo se my že doktor pořád jenom peníze a žádný zázraky