icon

Úspěch IVF hned na první pokus: Jaké byly vaše zkušenosti?

veruuneckaaa
30. čer 2022

Měly jste jaké problémy...? Už jsem zoufalá ze Všeho

tulikiss
30. čer 2022

nam vyslo IVF hned napoprve, verim tomu, ze to bylo protoze sem o tom moc nevedela a verila tomu, ze to proste vyjde a nepripoustela si jinou variantu. Proste sladka nevedomost. Jinak u nas byl problem v morfologii ta byla pod 1% a navic moje telo likvidovala spermie. Sli jsme do te metody jak se spermie primo pichne do vajicka a prodlouzenou kultivaci. Z 12 vajicek se do 6. dne dostalo jen jedno. A to dneska dokoncilo 4. tridu. 😀 Jinak pote se nam povedla dcera uplne prirozene a uplne necekane.

veruuneckaaa
autor
30. čer 2022

@tulikiss No uvidíme,ale díky za info ;)

haluzska
30. čer 2022

Ahoj.. rada bych ti napsala nejakou pozbudivou zpravu ze vse bude dobre a vyjde to.. take jsem si to myslela... ale prave jsme pred 14dny absolvovali 5ket ... moc ti preji at je to u tebe jinak...🍀🌞

uzivatelkapetra
30. čer 2022

U nás, mám pcos.

veruuneckaaa
autor
30. čer 2022

@haluzska No děkuji ti dobrou zprávu,snad se to povede...A nepovedlo se to teda na poprvé u Vás,jaký jste měly problém..?

haluzska
30. čer 2022

@veruuneckaaa .. prvni ket se podaril ale pak s toho bylo boichemicke... dalsi 3 kety uz nic... dalsi ivf 4mrazacky ty byly poslany na genetiku a jsou 1AA takze super ... mezi tim mi odebrali levy vejicovod co se jim zdal problemovy..a byli jsme poslani do Hradce na genetiku.. tam jedine co mi zjistlili byla vyssi imunita a predepsan prednison...
probehl po 2mesicich ket a bouzel zas nic.. mame jeste 3 mrazacky.. ale uz jsem psychicky dost na dne po tolika pokusech ... a ty mas nejaky problemek proc to nejde...

veruuneckaaa
autor
30. čer 2022

@haluzska Já mám protilátky proti spermií🙉🙈

haluzska
30. čer 2022

@veruuneckaaa .. a uz jsi byla nebo se chystas na ivf?😊

veruuneckaaa
autor
30. čer 2022

@haluzska Teprve se chystáme,ale nevím zda do toho jít🙈🙉

kafr
30. čer 2022

@veruuneckaaa já🙋🏻‍♀️ protilátky na spermie, trofoblastu jsem měla v normě. IVF vyšlo hned 👍.
Ono tím ivf se právě ten kontakt se spermií zruší, do těla nejde spermie ale embrio a to už imunitě nevadí 😂

kackavb
30. čer 2022

@veruuneckaaa Ahoj. Já trošku povzbudím. V lednu poprvé na klinice, v dubnu jsem otěhotněla z 1. IVF a v lednu porodila krásného zdravého chlapečka. Přeji mnoho štěstí.

veruuneckaaa
autor
30. čer 2022

@kackavb Děkuji moc,už jsem zoufalá🙈Přítel v poho jen já protilátky 🥺

kackavb
30. čer 2022

@veruuneckaaa Šla bych do toho. Ono když to vyjde, pak ty věci okolo zapomenete (injekce do břicha,spousta léku, odběr vajíček, atd.) a už je jen to hezký. My bysme přirozeně nejspíš nikdy nepočali, díkybohu za CAR. Neměla bych teď pětiletého syčáka, co mi sem co 5 minut chodí (v posteli od půl deváté) a tvrdí, že beze mě rozhodně neusne, jak moc mě miluje🙂❤

haluzska
30. čer 2022

@veruuneckaaa .. určitě do toho bez 😊 nelituji toho ze už nějaký ten patek odjíždíme na kliniku .. je to někdy hodně makačka na hlavičku... ale věřím že jednou to vyjde 😇🍀 i tobě 💕🍀

worena
21. črc 2022

@veruuneckaaa Nám to vyšlo na první dobrou 🍀..Ale druhé už se nedaří... Zkoušíme už léta a zatím nic ..Je to zvláštní ale je to tak .. Přeji mnoho štěstí 😉🍀❤️🙏

veruuneckaaa
autor
21. črc 2022

@worena Zítra jdeme na IUI tak jsem zvědavá ;)

haluzska
21. črc 2022

@veruuneckaaa drzim pesticky 😊✊🍀

veruuneckaaa
autor
21. črc 2022

@haluzska Děkuji moc😇

worena
21. črc 2022

@veruuneckaaa Moc ti držím pěsti aby bylo štěstí 🍀❤️🙏..Neboj se nic .. Nás čeká už 11 pokus 🙈😅 A naděje je vždycky...🍀❤️🙏

veruuneckaaa
autor
21. črc 2022

@worena Moc,moc děkuji🤩