icon

Vyšel vám 1. KET?

bozenalucka
7. črc 2025

Ahoj ženský , chtěla bych se s vámi podělit a poradit kdo byl na 1.Ket a jestli mu to vyšlo ? Ja byla na Et a ted 2.7. Jsem mela ket dnes mamatest z odpolední moči duch nebo ridks nevim. Vim ze se nema testovat takhle brzy jen me to zajímalo bylo vloženo 5 denní embryo.. dekuji za vaše zkušenosti js vim ze je to brzy jen přikládám foto jestli je možné aby tam byl duch . Dekuji za reakce to čekání je hrozne zvlášť když zo poprvé nevyšlo uz nám pak zbývá jen jeden mrazacek 🥴

Vyšel vám 1. KET?
squezy
7. črc 2025

@bozenalucka za me duch,ale vidím. Ale samozřejmě ještě si pár dní určitě pockej,ale držím moc palce 😉

reeeza
7. črc 2025

5dní po vložení 5tidenního embrya ducha můžeš mít, ale taky nemusíš. U tebe něco vidím, jenže se jedná o mama testy a ty jsou za mě nespolehlivé.

Jinak u nás první ket nic, druhý v 9tt zamlklý potrat, třetí biochemické. Ale není vůbec důležité, jak to vyšlo/ nevyšlo druhým. Spoustě lidem výjde hned první transfer 😉

Nestresuj se, zaměstnej se fakt čímkoliv a moc na to nemysli. Věř svému tělu a že je v něm bublince jako v peřince 🥰

PS dej vědět jak to dopadne👍👍

hennrietta
8. črc 2025

Já testovala 11. den a měla jsem jasno. Celých 14 dní jsem nevydržela. Nám se první KET se zadařil.

bozenalucka
autor
8. črc 2025
@hennrietta

Já testovala 11. den a měla jsem jasno. Celých 14 dní jsem nevydržela. Nám se první KET se zadařil.

@hennrietta gratuluji , nám ET nevyšel a jsrm z toho tak špatná protože vim ze uz máme jen jednoho mrazacka ted čekám do příští středy na krev 🩸

hennrietta
8. črc 2025
@bozenalucka

@hennrietta gratuluji , nám ET nevyšel a jsrm z toho tak špatná protože vim ze uz máme jen jednoho mrazacka ted čekám do příští středy na krev 🩸

@bozenalucka My jsme měli jediné embryo. Další IVF už bych nepostupovala. Naštěstí to vyšlo.

dididodo
9. črc 2025

Nam první et nevyšel. Čekáme na druhý pokus

puglina
10. črc 2025

Ja jsem po prvnim ket ted 8tt, snad pujde vsechno dobre jako dosud 🙏🏻
Tohle je muj test 9 dni po.

bozenalucka
autor
14. črc 2025
@reeeza

5dní po vložení 5tidenního embrya ducha můžeš mít, ale taky nemusíš. U tebe něco vidím, jenže se jedná o mama testy a ty jsou za mě nespolehlivé.

Jinak u nás první ket nic, druhý v 9tt zamlklý potrat, třetí biochemické. Ale není vůbec důležité, jak to vyšlo/ nevyšlo druhým. Spoustě lidem výjde hned první transfer 😉

Nestresuj se, zaměstnej se fakt čímkoliv a moc na to nemysli. Věř svému tělu a že je v něm bublince jako v peřince 🥰

PS dej vědět jak to dopadne👍👍

@reeeza tak holky dnes dělám test odpoledne z clear blue a pozitivní ale obyčejné test negativní takže se bojím 😟 3 dny mam zpoždění Ms ale beru Estrofen

dididodo
14. črc 2025
@bozenalucka

@reeeza tak holky dnes dělám test odpoledne z clear blue a pozitivní ale obyčejné test negativní takže se bojím 😟 3 dny mam zpoždění Ms ale beru Estrofen

@bozenalucka držím palečky aby to vyšlo 🍀

bozenalucka
autor
15. črc 2025
@dididodo

@bozenalucka držím palečky aby to vyšlo 🍀

@dididodo tak ted si vubec nejsem jista vysel mi obyc test sle digitál ne tak nechápu vcera mi nevyšel obyc ale digitál jo z odpolední moci

dididodo
22. črc 2025
@bozenalucka

@dididodo tak ted si vubec nejsem jista vysel mi obyc test sle digitál ne tak nechápu vcera mi nevyšel obyc ale digitál jo z odpolední moci

@bozenalucka jak to dopadlo?

nevimne
28. črc 2025
@bozenalucka

@bozenalucka tak u nás první transfer nevyšel teď jsem po druhém tak uvidíme 😊 snad ti to dobře dopadne

julieza1
5. srp 2025

21.7. jsem podstoupila prvni KET a vyšel,včera potvrzeno z krve za dva týdny kontrola na ultrazvuku. Vklad geneticky testovaného embrya a bylo 5BB. Od 7 dne od KETU už jsem měla ducha a další den slabou čárku a už to sílilo

jitkasedlackova
25. říj 2025

Jo to čekání po KETu je fakt šílený, úplně ti rozumím. Já jsem měla podobně, taky jsem testovala brzy a pořád jsem přemýšlela, jestli tam ten duch fakt je nebo si to jen přeju vidět 😅 Každopádně u 5denního embrya se může duch ukázat klidně už 4.–5. den po KETu, ale výsledek je jistější až kolem 7.–9 dne. Takže zatím nic nevzdávej. Jinak já byla ve Zlíně na IVF a musím říct, že tam mají fakt skvělý přístup. Všechno v klidu vysvětlí a nikam netlačí. Cítila jsem se tam hrozně v pohodě, dost mi to pomohlo. Takže kdyby ses někdy rozhodovala, kam dál, za mě určitě doporučuju.