Negativní krevní test po zavedení embrya. Co dál?

bozenalucka
10. čer 2025

Ahoj, ráda bych se zeptala .Jsem cca 7 dní od zavedení 5 denního embrya do dělohy. Jsem strašně nervózní to čekání a včera už jsem to nevydržela a zašla si na krev jako samoplátce. Bohužel hodnoty ukázali 0-5 U/I . Na krev mám jít jinak až 16.5. Ale vím už to nemá cenu když teď krev nevyšla jsem z toho strašně špatná … a je mi to líto že to nevyšlo … Mám z toho hrozné nervy … tak mě to mrzí s těšila jsem se 😭 měl to někdo stejně nebo podobně? Dekuji moc za reakce …

lencaa11
10. čer 2025

@bozenalucka pokud řekli na krev 16.5 tak k tomu měli důvod ... teď zbytečně hned malujete černe myšlenky ..

pajusz
10. čer 2025

@bozenalucka já měla 14ty den po ket 889 jednotek a kamosky i více 🤷‍♀️ když vezmu ze se ob den dvojnásobí🤷‍♀️
Tzn sedmý den by bylo něco pod 100
Za mě by už embryo hcg produkovalo kdyby se chytlo. Kéž bych se pletla. Ono ani IVF často nevyjde. U mě ze tří transférů jedno mimčo. Držím palce ať to vyjde …

bozenalucka
autor
10. čer 2025

@pajusz ja uz jsem se s tím smířila jeste mame 2 v mrazáku

linducha90
10. čer 2025

@bozenalucka ještě nehazejte flintu do žita, klinika řekla na krev 16 tak jděte toho 16. Já měla 14 dní po KET hodnotu HCG 250...slaboulinkou čárku jsem měla až 10 den

bozenalucka
autor
10. čer 2025

@linducha90 Dekuji i tak jsem z toho nervózní 😥

linducha90
11. čer 2025

@bozenalucka to chápu, vím jak se cítíte, ale naděje umírá poslední. Vydržte do toho 16 a uvidíte 😉

wladimira
11. čer 2025

@bozenalucka z vlastní zkušenosti to nevyšlo bohužel je dobre že jsi se s tim smířila a stojíš nohama na zemi nesnáším ty sladké řeči neboj však se ještě ukáže ale v tuto dobu už musí byt embryo dávno zahnízděné
A co dal ?! No další transfer … zaměřit se na přípravu sliznice me třeba pomáhalo na lepsi kvalitu sliznice pit od 1dc deci červeného vína a provádět bylinné napařky tak hodne pomáhá odblokování kostrče pak zvolit třeba doplňkové metody jako asistovaný hatching nebo embryloglue

pajusz
11. čer 2025

@wladimira já měla při úspěšném ketu akupunkturu.
Ivf cube ji mělo v nabídce. Napářka je super věc, nedala jsem na ni dopustit před porodem, před ivf nemam zkušenost. To jsem se cpala ananasem a chilli