Vyšetření embryí a KET

kaca83
11. srp 2017

Ahoj holky, všechny vás tady zdravím 🙂
mám dotaz.

Mám za se sebou dvě zamlká těhu vždy v 8.týdnu. První těhu přirozené, druhé po 3.pokusu IUI. Teď jsme se rozhodli pro ivf a to z důvodu genetiky embryí. Jsem po OPU, 6 embyí nám zbylo, ale ještě se posílala na vyšetření do Prahy. Kolik jich zbylo ještě nevím, to se dozvím, až na konzultaci, kdy se bude plánovat Ket. Dr. nám řekla, že chyba bude nejspíš při tom vznki, tedy při oplodnění. Máme genet.vyšetření, imunologii, horm.profil. Nikde není chyba. Chtěla jsem se zeptat, zda to má někdo podobně a jestli se po tomhle zadařilo.
Děkuji a všem hodně štěstí. 🙂

tergal
7. zář 2017

@kaca83 ahoj,já právě přemýšlím,zda má smysl nechávat vyšetřovat vajíčka metodou PGD/PGS. Nevím...doktoři z toho nepoznají případnou letální mutací,takže sice vyšetří embryo,zjistí,že je Ok,když mu odeberou pár buněk,zavedou,ale to se nevyvíjí právě díky letální mutací,na níž nejsou schopni přijít.....tohle prostě Este neumí.. Máš vyšetřeného protilátky??

kaca83
autor
7. říj 2017

@tergal ahoj, mám za sebou genetické vyšetření a imunologii, kde se řešily i prootilátky, štítná žláza, atd. Pro mě má smysl asi vše, a i dál bych zkusila něco dalšího, kdyby bylo teda co....Všechny výsledky mám dobré, žádný léky, léčba.