icon

Začátek první IUI. Máme šanci na úspěch hned napoprvé?

anca960805
11. lis 2022

Dobrý den,

již přes 2 roky se s manželem snažíme o miminko, zatím marně a tak jsme teď ve středu podstoupili první iui, folikul měl 24x20cm, ovulace nejspíše v noci ze středy na čtvrtek. Manžel měl nadprůměrný spermiogram, 60% aktivních spermií, tvarově trochu horší ale nic strašného. Jinak jsme oba naprosto zdraví. Chtěla bych se zeptat, zadařilo se někomu iui hned napoprvé? Už je to dlouhé.

Strana
z2
l1enka
4. pro 2022

@milujicimaminka89
Neves hlavu, neboj se to dopadne , u mne to bylo také velké zklamání dnešní menstruace
Neboj se, určitě to jednou vyjde

milujicimaminka89
4. pro 2022

@mydlova Snažíme se 8.let. IVF za sebou k tomu 5 transferů a 3 IUI a nic. V roce 2018 přirozené otěhotnění jako zázrakem, ale v 10.týdnu jsem musela na kyretáž, nerostlo...Žádné hormony neberu...všem jsem vyzkoušela. Mám strašně nízkou děložní sliznici...vše jsem na ní vyzkoušel, nic nepomáhá...jinak krásné vajíčka, ovulace vše...jen ta sliznice!!! 😓😓😓

meeb90
3. čer 2024

IUI na první pokus ❤️
Jelikož mě rozčiluje, jak nikdo nenapíše jak co dopadlo tak jdu se svou troškou do mlýna...
Já 34 všechno v cajku podpořená clostylbegitem a injekcí na ovulaci... na ultrazvuku před IUI 3 krásné folikuly, při IUI už jen jeden...
partner 40, první spermiogramy lehce pod čarou, posléze s Fertilanem v normě... Jen po zpracování nebylo 3mil. plavců ale jen 2mil.
Po 14 dnech pozitivní test, další dva dny z rána druhá čárka krásně sílí.
Dneska čekám na výsledek HCG z krve a věřím že je vše na dobré cestě ❤️
Vůbec jsem nedoufala, že by se zadařilo hned na poprvé (...a ještě taky není vyhráno...) obzvlášť když jsem četla pravděpodobnost úspěchu mezi 5-18% ale po téměř dvou letech jsme nejdál co jsme byli 😊

Strana
z2