Zkušenosti s hormonální léčbou a přírůstkem na váze
Ahoj, jsem v tom úplný nováček. Do CARu nás budu teprve objednávat, už se k tomu odhodlávám delší dobu, nicméně není asi na co čekat, zázrak se podle mě nestane.
S manželem jsme zdraví, ale přes rok nám nejde druhé dítě . První dcera přirozeně
K věci ale, bojím se docela hormonů, že hodně příběhu, už takhle nejsem žádný hubeňour. Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti s nabíránim na váze při hormonech?
Ono asi také záleží na dávkách, že.
Děkuji za Vaše zkušenosti 🙂
0 kg nahoře. Na dávce nezáleží, mě to prepalili jak svině... Že jsem pak vše měla posunutý.
Jde o to jak ty si náchylná na přibírání....
Myslím, že pokud toužíš po miminku tak je úplně jedno kolik priberes. Navíc dost priberes i v těhotenství...
Nic jsem nepřibrala 🤷♀️
@marketa1218 Pokud myslis hormony, co si pichas pred odberem vajicem, tak to trva zhruba 2 tydny. S realnym pribiranim (tuku) nevim, jak to souvisi, ale ja jsem se vzdycky silene nafoukla, jak ty folikuly rostou, tak proste naroste bricho, mozna i nejaky zadrzovani vody atd. Cize pocitej tak 2 tydny toto a dalsi tyden klidovy rezim, nez se to da zase do poradku. Zas tak hrozny to neni.
Děkuju, jo jo ono uvidíme co budeme ve finále potřebovat , v těhotenství jsem právě moc nepřibrala . Ale teď mám nadváhu, tak o tom docela přemýšlím 😁. Ono je to ale asi úplně jedno no,musí se to kdyžtak vydržet. Díky

@marketa1218 jednou clostilbegyt a jednou trozel.....zhruba pak 3 měsíce poté 12kg nahoru...