icon

Zkušenosti s IVF klinikou v Praze. Poradíte?

andreapokorna89
25. pro 2022

Ahojky holky přes rok se snažíme o miminko. Nicméně teď jsme již druhy cyklus po Clostilbegytu opět negativní s nástupem menstruace. Máme poslední pokus tento cyklus a pak už budeme muset na nějakou IVF kliniku. Poradíte mi popřípadě zkušenosti ? Praha

Děkuji Andrea

wladimira
25. pro 2022

@andreapokorna89 ahoj zde na koniku je skupina o IVF tak se přidej hodně se tam dozvíš 🙏🏻 skupina se jmenuje “IVF asistovaná reprodukce”

merope
26. pro 2022

Má hlavní zkušenost - neodkládat, čím dřív se začne, tím větší šance, že se to povede. Po 35 letech věku pak ta plodnost jde šíleně dolů, vajíčka nekvalitní. Já se tomu pořád bránila a pak jsem rodila až ve 43 letech z darovaných oocytů. Pokud je 89 tvůj rok narození, tak nečekat, vyrazit. Držím palce.

peta19888
27. únor 2023

Ahoj, já chodím do CARu od roku 2019, první IVF cyklus jsme začli v březnu 2020, měla jsem 10 kryoembryo transferů a jednu inseminaci. Bohužel ani jedno nevyšlo. Při prvním odběru vyjíček mi bylo 31, teď mi bude za pár měsíců třicet pět. Vajíčka mám prý v pořádku, zásobu také. Ale ne každý to tak má. Takže určitě začít co nejdřív, nemusí to hned vyjít. Ale samozřejmě i může 🙂. My teď změnili CAR, potřebovala jsem změnit prostředí a zkusit to jinde. Teď mě čeká druhý IVF cyklus, tak už doufám a věřím, že to dopadne. Jinak jsme předtím chodili do Motola, kde si nemlžu na nic stěžovat, jen jsme už potřebovali změnu. Teď chodíme do Pronatalu na Praze 4, kde jsme zatím byli 1x a měli jsme tam z toho moc dobrý pocit. Tak snad to tam bude i dál fajn. 🙂