Zkušenosti s KET po potratu s hormonální léčbou?
ahoj chci se Vás zeptat na zkušenost ohledně KET. První IVF bylo úspěšné v listopadu ale kvůli COVIDU a srážlivosti jsem potratila v 6 týdnu. Šla jsem na potratovou tabletu po které jsem měla menstruaci cca 6 dní hodně silnou a kontrolní UZ byl v pohodě. Proběhlo 6ti nedělí a od půlky ledna jsme zašli do IVF centra kde mi dali progesteron na vyvolání menstruace (do té doby sama nepřišla) a dali protokol s léky (estrofen 3xd, clexan1xd) které jsem měla brát od 2dc. Menstruace přišla ale byla hodně slabá a cca po třech dnech se změnila spíše v hnědé špinění , které trvá již skoro týden (někdy i čerstvá krev). Dnes jsem volala do CARU a řekli mi že to je normální že to může být. Máte někdo s tímto zkušenost ? Děsí mě že za cca 4 dny mám jít na UZ kde posoudí sliznici a pokud bude vše OK naplánují KET tak aby nebylo něco špatně.
@lucikmacik tak uvidíme v pátek tam jdu tak snad bude vše ok dnes to už skoro přešlo tak mám lepší náladu :D

@mermaids ahoj, určitě to nemusí být nic špatného. Já měla většinou menstruaci 5 dní, bolestivá, dva dny silná a pak normální. Před, při a po stimulaci byla většinou slabší a bez kousků sliznice. A v dalším cyklu jsem měla folikuly i sliznici v normě, vhodnou k transferu. Snad jsem ti odpověděla na to, co jsi potřebovala vědět 🙂.